Προς το περιεχόμενο

rgxinap

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.117
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Track Σχόλια από rgxinap

  1. Πολυ καλό, ολίγον αλλοπρόσαλα τα αρπίσματα προς το τέλος, δηλ δεν κατάλαβα την πρόθεση του συνθέτη, δεν μου άρεσε το τέλος σε απόλυτο βαθμό, παρότι γενικά διαθέτεις όλα τα προσόντα για το κάλιστο.

     

    Οσον αφορά την προφορά, δεν καταλαβαίνω το ζόρι μερικών, τα αγγλικά μιλούνται καλως η κακως σε όλες τις ηπείρους, με πάμπολλες προφορές, να δηλώνετε άλλη φορά τις προτιμήσεις σας ώστε να ξέρει ο άτυχος τραγουδιστής με ποιά ακριβώς προφορά να παλέψει...

     

    Το μπρέικντάουν επίσης πολύ καλό (για μπάσο μου έκανε, όχι κιθάρα, ισχύει?).

  2. 12 ώρες πριν, leon7pap είπε

    Διπλομποτια σε ποια σημεια λες?Για breakdown δεν το ειχα σκεφτει καθως ηταν απο την αρχη μεχρι το τελος καταιγισμος.Θα το δω ομως.

     

    π.χ. εκει κοντά στο 0:41 γεμίσματα/break με 2πλο-μποτιές. Στο 1:18 θα μπορούσε κλασική γρηγορη 2-πλο μποτιά, και με λίγη καθυστέρηση σε σχέση με αυτο που περιμένει ο ακροατής, ώστε να ακουστεί πιο πορωτικό και χτυπηστερό. Στο 2:09 διπλομποτιες, με γρηγορη διπλη ταχύτητα στο ταμπούρο.

    • Ευχαριστώ 1
  3. πολυ καλό.

    εντελώς προσωπικά σχόλια, που θα με έκαναν να χτυπηθώ πιο πολύ :

     

    a) ελαφρως πιο Χριστιανικοί στοίχοι, χωρίς εκδίκηση, αυτο απλά διαιωνίζει, θέλουμε (ως είδος πιστεύω) το πραγματικό reset, συγχώρεση και μείωση του εγω. Κάηκα, για αυτο στα λέω. Και το παλεύω αλλά ειναι ολίγον αργά

    b) θα μπορούσες να βάλεις διπλο-μποτιά σε αρκετά σημεία, ίσως και ένα breakdown?

  4. Μου άρεσε, ιδίως με τον ελληνικό στοίχο. Ωραίο και το σολάκι, μοντέρνο ( σε σχέση με τα στάνταρντς του 60!), συμφωνώ οτι φέρει μια άλφα βιντατζιά και στις μελωδίες / ενορχήστρωση αλλά και στον ήχο.

     

    Δηλ με πιο περίεργες μελωδίες (1990++) και drop tuning θα ακούγονταν πιο χτυπηστερό.

    • Like 1
  5. Στις 21/4/2022 στις 7:27 ΜΜ, cigaret13 είπε

    Πως τα κατάφερες και οι κιθάρες σου ακούγονται σαν πλήκτρα ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω....😇😬🤣

    Τελικά έπεσα πολύ όξω...ρεζίλι!!

     

    cigaret hello κάπως έτσι παίζουν οι νέοι σήμερον, δηλ αυτοι που παίζουν μεταλ μετά το 2000! Και παλι να πω οτι ειναι σουπερ, τοσο μα τοσο ισοροππημενο, και ταυτοχρόνως τζεντάδικο, και μοντέρνο, σουπερ!

    • Χαχα 1
  6. παιδες συγγνωμη για την καθυστέρηση, το κομμάτι είναι πολύ πολύ καλό.

    Μια παρατήρηση, πριν το ωραίο 1ο σόλο, το ματζόρε ακόρντο να ακουστει πριν την 1η νότα του σόλο του Γιώργου gkourmoul, ωστε να προϊδεάσει για ένα χαρούμενο γεμάτο ελπίδα πέρασμα.

    Το τέλος του σολο που μπαίνει το χάμμοντ του Νικ, τέλειο.... και οι κιθαριές πολυ ωραίες.

     

    Πολυ πολυ όμορφο και μπράβο σας, θα το κατεβάσω να το ακουω στο αυτοκίνητο καθε μερα που παω στην δουλια....

    ειδικά στο τέλος είναι πολυ καλό!

     

    πάντα τέτοια!

    • Ευχαριστώ 2
  7. Τα καθαρα μου θυμίζουν ροκαμπιλάδες "Stray Cats", ή και φλώρο-μεταλάδες DAD, άλλοτε 80s new-wave,  οκ καλός ήχος, δεν λέω συμπαθητικές μελωδίες, ωραίο στήσιμο, αλλά περίμενα το hammond B3/leslie του σουπερφανκ. Ο καθένας ψάχνει αυτο που του λείπει.

  8. gvour ελα ρε φιλε μια μερα στο chill στον χολαργό να μιλήσουμε με το παληκάρι που το έχει, μιλάμε θα σε αγαπήσει δεόντως, μπας και παίξει κανα λάιβ (εννοείται οτι εγω θα πίνω grinbergen και θα σε ακούω).

    • Like 1
  9. Πολυ συμπαθητικό, θυμίζει στυλ αρχές 70, η σύληψη και οι στοίχοι παραπέμπουν στις ιδέες περι φύσεως εκείνης της εποχής. Και η φλογέρα, αλλά πλανετ καραβαν ήχος, επίσης κολάει στην όλη εικόνα. Να πω την αλήθεια περίμενα κάτι δικό μας, κάτι σχετικό με δημοτική μουσική (λόγω του προφανούς συνειρμού), αλλά αυτο που άκουσα μου άρεσε πολύ.

  10. πολυ ομορφο, ίσως τα αρμονια είναι υπερβολικά ψηλά στην μείξη, και προσωπικά θα το προτιμούσα πιο "leslie"-άτο, πιο φυσητό ένα πράμα όπως στο Doors/Changeling (που ειναι τελειο κατ εμε) μιας και ανέφερες τον Θεό Manzarek.

    Οσο το ακούω τοσο πιο πολυ μου αρέσει, η κιθαρα στην μεση του τραγουδιού άψογη.

    Εκτός απο Manzarek, μου βγάζει και λίγη Rick Wright-ίλα.

    • Ευχαριστώ 1
  11. φοβερός ήχος, και πολυ πως να το πω, ευγενικό παίξιμο, καθαρες νότες, όμορφο, και με μερικές ενδιαφέρουσε μελωδίες όπως εκει που ακούγεται σαν σύνθι. Τζο τι εφφέ είναι αυτο στο 0:25?

    • Ευχαριστώ 1
  12. Ανθρακιά, σαν να είναι απο κάποιον φανταστικό δίσκο που θα μπορούσαν να βγάλουν μεταξυ fistful και spreading , με μερικές πανκιες - χαρτνκοριές χαρακτηριστικό του cross over και πρώιμου θρασ. Το ριφ κράζει Scott Ian απο πολύ μακριά. Σολο μην βάλεις μια χαρά είναι, μια γρήγορη χαρτκοριά θέλει είτε στην μέση είτε στο τέλος. Επίσης φτιάξε τα ντράμς.

     

    MOSHHHHHHHHHHHHH

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου