Προς το περιεχόμενο

rgxinap

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.117
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Αναρτήσεις από rgxinap

  1. πολυ πανκ σαλονικα, 3 μερες ανεβηκα Ιούνιο πετυχα λάιβ τους OCEΛNDVST, σουπερ μπαντα.

    Οσον αφορά το συγκεκριμένο τραγούδι της Χαράς, όμορφο, νεανικο, γνησιο, και φυσικά σαλονικιότικο, δηλ ακομπλεξάριστο. Μπράβο!

    • Like 1
  2. 21 ώρες πριν, Nestoras είπε

    Τώρα είναι που έπαθα πλάκα.

     

    υπάρχει κάτι σε ελλαδο-τουρκο-ρουμανία ανώτερο, εποχή μέσα 70? Σπαθας μήπως? μιλάμε για ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ κιθάρα, ούτε μπουζούκια ούτε τπτ άλλο.

    19 ώρες πριν, billaraskats27 είπε

    Ακουσα βεβαια μονο τον πρωτο απο τους 2 κολο που ανεβηκαν. Κακο σαν κομματι, μετριο δεξιοτεχνικα. Πραγματα που ενας μετριος μπουζουχτης εχει για πρωινο. Αν τον αδικει το συγκεκριμενο ασμα (που αμφιβαλλω) ας μην ανεβαινε 😁

     

    το παίζεις φίλε μου? εύκολα? ηλεκτρικό κιθαριστικό κομάτι του 1975 ...

    Το κομμάτι είναι λαϊκό, και τα 2 δηλ, απο πολυπλοκότητα πάρε ένα δικό μας Κρητικό/Ποντιακό και πολλαπλασιασέ την επί 10 (για τις 5.5 νοτες της ηπειρου ρουμελης θεσαλίας κτλ, να μην σχολιάσω καν).

    Οπότε αν δεν σου αρέσουν, κάνε μήνυση στην Χάγη 🤣

     

    Οσον αφορά την δεξιοτεχνία, ο τύπος έπαιξε άψογα τα μέρη του ακορντεόν και σε αυτην την ταχύτητα.  Επαναλαμβάνω, πόσοι ελλ κιθαρίστες το επιχείρησαν αυτό? κάτι αντίστοιχο ?μεσα 1970?

     

    ουδείς.

     

    στο διαταύτα πολυ θα με ενδιέφερε μια προσπάθεια να το παίξεις εσυ αυτο το μέτριο... :)

     

    Ο Μουρις ειναι γνωστός στο youtube, για σημερινά δεδομένα δεν μου λεει και τίποτε, η Σερβία/Βοσνια/και περιξ έχει 10-χρονα που τον ξεφτιλίζουν για πλακα.

     

  3. 45 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε

    Απο την πρεσβεία πληρώνεσαι μήπως.😄

    Έφτασες να μας βάλεις σοβιετικά μαγιόξυλα για όνειρα θερινής νυκτός...

    Είχες υποτιμήσει και τον άγνωστο γιουγκοσλάβο θεό της κιθάρας και τώρα τον αναγνώρισες δηλαδή;

    Basta λίγο. Άλλο είναι το θέμα μας.😉

     

    Τον είχα υποτιμήσει γιατί θεωρούσα ως απόλυτο θεό της κιθάρας βαλκανίων και νοτιο-ανατολικής ευρώπης τον Βλάτκο Στεφανόφσκι. Ομως ο Rade Tomic ήτο ανώτερος ακόμα και απο αυτόν.

     

    Πρεσβεία ποιά εννοείτε αγαπητέ ? Βοσνίας Ερζ. (Tomic) ή Β.Μακεδονίας (Stefanovski)? Ας γίνετε πιο συγκεκριμένος να μάθω και εγω απο που μου έρχονται τα αμύθητα πλούτη αλλά και σε ποιό νόμισμα. Να είναι ρούβλια? Μάρκα? Δηνάρια? όταν το αποφασίσετε μου το λέτε και μενα, έχω δικαίωμα να ξέρω απο που τα παίρνω και πόσα έχω. Κάθε πληροφορία δεκτή.

  4. αφτήνανε την σοβιετικιά :

    aelita_qizi6k.jpg

     

    συνοδευόμενη απο μια ωραία 7χορδη Ουκρανέζα (btw εχω την εντύπωση οτι ΡωσσοΟυκρανοι είχαν 7χορδες πολύ πριν την εποχή μας) :

    61b3JMZc5GS._AC_SS450_.jpg

  5. 1 ώρα πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

    Η απάντηση σου είναι ακόμη μια απόδειξη ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για την πραγματικότητα .Ενώ είναι γνωστό από όλους ότι στις περιοχές που ανέφερες συν την Ουκρανία το ΝΑΤΟ θέλει να εγκαταστήσει βαλλιστικούς πυραύλους.Αλλα μάλλον αυτό δεν έχει σημασία.

     

    είχα πάει Εσθονία πριν λίγα χρόνια. Στο ξενοδοχείο 90% ΝΑΤΟ-ικά νεούδια διαφόρων αποχρώσεων και προελεύσεων. Στον δρόμο παντού ρωσικά. Στο μαρκετ τίγκα στα ρωσικά προϊόντα.

     

    Πάω ο δύστυχος στο κεντρικό μπαράκι να παραγγείλω μπύρα και τους μίλησα Σερβοκροατικα(/ ΒοσνιοΜαυρουβουνιακά) : pivo molim, και η απάντηση της γκαρσόνας : NO RUSSIAN, only ENGLISH or ... .. estonian...

    35 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε

    Αν τον Πούτιν τον ενδιέφερε κατά προτεραιότητα η μη εγκατάσταση πυραύλων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και όχι η εισβολή και προσάρτηση εδαφών, απλά θα είχε θέσει ένα casus belli. Και αν το ΝΑΤΟ αγνοούσε την προειδοποίησή του και εγκαθιστούσε πυραύλους, θα είχε τη μισή υφήλιο μαζί του αντί να την έχει σχεδόν ολόκληρη εναντίον του, όπως τώρα.

     

    Η "υφηλιος" (δηλ οι ίδιοι 20 μαφιόζοι) ήταν 10-δες χρόνια ενάντια στην Ρωσία.  1ον. 2ον, ο Πούτιν μπήκε επιτέλους στην Ουκρανία, γτ οι δυτικοί ΝΑΖΙ ξεκοίλιαζαν, σταύρωναν, κρεμούσαν, κοριτσάκια, παιδιά, γυναίκες στην ανατολική ουκρανία απο 2014, και υπήρχαν τεράστιες πιέσεις ώστε να επέμβει. Αν δεν το έκανε θα έπρεπε να δικαστεί για εσχάτη προδοσία.

    35 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

    ΟΚ άπαντες έχουμε την άποψη μας, σεβαστό, αλλά ας λυπηθούμε λίγο την έρημη την Ιστορία.

    Πριν τα της Βοσνίας, προηγήθηκαν τα της Σλοβενίας και της Κροατίας. Και όλο αυτό μαζί ονομάζεται η διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας, που όλοι έσφαξαν όλους... 

     

    Αδερφε μου καλέ. Να το αφήσουμε καλύτερα να μιλήσουμε για κανα μαστόρεμα?

    • Like 1
  6. 3 ώρες πριν, Superfunk είπε

    Μην υποτιμάτε την δύναμη του Puttin payroll. 

    Είναι πολλά τα λεφτά. 

     

    μα είναι γνωστο οτι ημιάγριοι σλάβοι απο τα ουράλια ελέγχουν όλο το τραπεζικό γίγνεσθαι του γαλαξία.. το συζητάς? Πας στην τράπεζα να κάνεις συναλλαγή σε ευρώ, ή δολάρια και καλούν την αστυνομία, εκεί φθάσαμε με τους μπολσεβίκους διεθνιστάς που μας κυβερνούν.. Μόνο ρούβλια δέχονται ... αστα ... πολυ payrol

    • Χαχα 1
  7. 10 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

    Data from after the opening of the Soviet archives records deaths at 2.4 to 7.5 million in famine, 300,000 during the purge, and 1,100 from the Law of Spikelets

     

    Αφήνω τα πόσα εκατομμύρια έφαγε ο Πατερούλης, όταν δεν είχε... τα κέφια του, in the long run.

     

    ακόμη μερικές φιλικές συμβουλές. Αν χρησιμοποιείς αγγλόφωνες πηγές, έχασες, είναι τίγκα στην υπερβολή (μερικές φορές της τάξης του 900%), και στην επιλεκτική "τροποποίηση", δηλ εξυπηρετούν την γνωστή εμπάθεια. 2η φιλική συμβουλή, τα περι χολοντομορ/γκολοντομορ/γκλαντομορ/γκλαντοστ (ανάλογα με το Σλάβικό ιδίωμα) ήταν μια πολύ περίπλοκη ιστορία, στην οποία η δύση έχωσε χοντρά την μουσούδα της. Οι νεκροί απο όλη την Σοβιετική ένωση και ως συνήθως Ρωσσοι. Ρώτα κανα ντόπιο παλιό, και άσε τις βικιπέδιες. Επίσης τι πάει να πει 2.4->7.5 ? τι είναι αυτό? Οι Σέρβοι, στην περιοχή της Σρεπμπρένιτσα όταν οι δυτικοί με τα εισαγόμενα και ντόπια τσιράκια τους ξεκοίλιαζαν 3267 Σέρβους γυναίκες και παιδιά αποκλειστικά, έχουν ονόματα, αριθμούς ταυτοτήτων. Τι είναι αυτο το 2.4 -> 7.5?

  8. 10 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

    Γενικά δεν νομίζω ότι κανένας ενδιαφέρεται για το τι είναι δίκαιο.Ολοι ενδιαφέρονται για την επικράτηση της δικής τους ιδεοληψίας.Γιαυτο και ο Ηράκλειτος έλεγε πόλεμος πατήρ πάντων διότι εκεί δεν πέσει μπάλα ούτε η ιδεοληψία ούτε η προπαγάνδα παρά μόνο η ισχύ πυρός η οποία ξεδιαλύνει τις οποίες αμφιβολίες.Η κυρία Φον Λαινεν έχει βαλθεί να διαλύσει τον Άγιο Βλαδίμηρο,,🤣🤣🤣🤣

     

    Νομίζω αδερφέ οτι το παιγνίδι είναι πολύ πιο χοντρό. Αυτό που βλέπουμε (απο το 1989 μέχρι σήμερα με τις εκατόμβες Αράβων και Σλάβων νεκρών) ειναι ένα μικρό στιγμιότυπο μιας διαδικασίας που κρατάει χιλιάδες χρόνια. Λες να είναι τυχαίο που στον σχεδιασμό η συγκεκριμένη φάση ξεκίνησε με έναν πλήρως σικέ και κατασκευασμένο πόλεμο μεταξύ Ορθοδόξων και Μουσουλμάνων; (Βοσνία 1991-1995).

    • Like 1
  9. 5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

    Η διαδικασία ξεκίνησε το 2014, όταν ο Ζελένσκι δεν υπήρχε ούτε σαν υποψία και δεν είναι άλλη από την κατάληψη της Κριμαίας και τον de facto, πρώτο ακρωτηριασμό της Ουκρανίας.

     

    α.... το γεγονός οτι ανέβηκε μια δυτική μαριονετα στην εξουσία με αιματηρό πραξικόπημα, το οποίο στην συνέχεια θα μετατρέψει μια φιλική Σλαβικη χώρα με γλώσσα που έχει 90% επικάλυψη με τα Ρωσικά, και άπειρη Ρωσική ιστορία, σε μια χώρα εχθρική,  δεν έχει σημασία ... μόνο οι Ρωσοι να μην μπουν στην Κριμαία...

     

    Ρε παίκτουρες, για αναλογιστείτε τι θα γινόταν αν τα αντίστοιχα σκηνικά συνέβαιναν Αλάσκα, ή Τέξας.. η Πορτο Ρικο.. ή Φλόριντα ή Καλιφόρνια θα καθόταν οι ΗΠΑ με σταυρωμένα χέρια.. και θα έπαιρνε μόνο το κανάβεραλ? για βάλτε το να στροφάρει λίγο.

    • Like 1
  10.  

    3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

    Μη του βάζεις δύσκολα... Το θέμα είναι "τζιζ", όπως και το σύμφωνο Μολότοφ- Ρίμπεντροφ. Δεν τα λέμε αυτά... 

     

    εχω διαβασει στα σέρβικα την υπόθεση της Σρεμπρένιτσα απο το δικαστήριο της Χαγης.

    θα κόλωνα να διαβάσω 3 μπούρδες στα αγγλικά απο <βαλε το αγαπημενο σου δαιμονοποιητικό σάιτ που μιλάει για Κατιν, Χολοντομορ>??

     

    ελεος.. μην υποτιμάτε τόσο εύκολα...

  11. 7 λεπτά πριν, kpeyos είπε

     

    Είναι κλασική περίπτωση idiot savant. Ωραία τραγούδια αλλά μέχρι εκεί. 

    Θα πρότεινα να ξεκινήσεις να διαβάζεις απ το Κατίν και να τελειώσεις μόλις φτάσεις στη Σρεμπρένιτσα.

     

    Κατσε εννοείς να διαβάζω ενα βιβλίο, ξεκινώντας απο το Κατιν και να το έχω τελειώσει μόλις φθάσω Σρεμπρένιτσα? Κατιν δεν έχω πάει, αλλά η Σρεμπρένιτσα είναι μια πολύ όμορφη πόλη.

  12. 3 φωτο σε τι πλαίσιο? ποιά οργάνωση? που πότε πώς... μιλάμε για 30 άτομα στα 140Μ.

    Για να μην το κουράζουμε, οι τύποι έχασαν 25Μ απο τους Ναζί, δεν είναι τόσο ηλίθιοι όσο τους παρουσιάζουν οι δυτικοί.

    Επίσης όταν μπηκαν Μαριούπολη είδες εσύ κανα ναζιστικό χαιρετισμό είτε απο τους ντόπιους του DNR είτε απο τους Ρωσους? Σφυροδρέπανα σήκωναν ...

     

    φιλικη συμβουλή ... η ανατολή είναι πολυ πολύπλοκη για να ερμηνευθεί με δυτικούς όρους... ιδίως όταν η στόχευση βρίσκεται στην υποτίμηση και στην δαιμονοποίηση.

    • Συμφωνώ 1
  13. 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

    Εδώ συμφωνούμε... Οι από πίσω στην ουρά είναι ultra hard core εθνικιστές, ενώ υπάρχει (και ελπίζω να το γνωρίζεις) και εντονότατο νεοναζιστικό κίνημα.  

     

    Δεν μπορώ να γνωρίζω ανύπαρκτα πράγματα. Και οι Ρώσσοι και οι Σέρβοι (και πολλοί άλλοι λαοί της ανατολής) είναι λαοί πρώην αυτοκρατορικοί (αρα πολυπολιτισμικοί, και ΟΧΙ ΝΑΖΙ), και Ορθόδοξοι (αρα ΟΧΙ ΝΑΖΙ), και επίσης κατα μεγάλο ποσοστό Κομουνιστές (αρα ΟΧΙ ΝΑΖΙ). Πως χτυπιούνται μερικοί δυτικοί να τους βγάλουν με το ζόρι ΝΑΖΙ .... μιλάμε για σχιζοφρένεια.

    1 λεπτό πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

    Τους Έλληνες τους έδιωξαν διότι η τότε κυβέρνηση Βενιζέλου έστειλε επίλεκτο σώμα κατά των μπολσεβίκων οι οποίοι αργότερα επικράτησαν.

    https://www.mixanitouxronou.gr/i-symmetochi-tis-elladas-stin-ekstrateia-tis-oykranias-kontra-stoys-mpolsevikoys/

     

    χωρια του ότι δεν ήξερα οτι η Μαριούπολη είναι στην Σιβηρία 😆

  14. 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

    Ο μπάρμπα Roger για τον Πούτιν δεν είχε να γράψει ούτε μια λέξη, κάτι ρε παιδί μου έστω για ξεκάρφωμα;

     

    όπως το είπες, για ξεκάρφωμα και μόνο. Ο Πούτιν έχει φάει τόσες δυτικές σφαλιάρες που μεσα οι ρώσσοι τον μισούν περισσότερο και απο τους δυτικούς. Βέβαια όταν έρθει ο επόμενος του Πούτιν, οι δυτικοί θα αναπολούν με δάκρυ τις παλιές καλές εποχές.

    • Like 1
  15. 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε

     

    Γιατί είναι προσβλητικό?

    Υπάρχει άλλος χαμένος σ' έναν πόλεμο εκτός από τους ανθρώπους που στάλθηκαν να πολεμήσουν (και όσους μένουν πίσω) και τις οικογένειές τους?

     

    Πήρε κανείς από αυτούς που πολεμούν την απόφαση να πάει να σκοτώσει και να σκοτωθεί?

    Γιατί εξομοιώνεις την "αρχή"/αυτούς που ασκούν εξουσία, με αυτούς που στέλνονται στο μέτωπο?

    +10

  16. 28 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

    With all due respect, αλλά ο αγαπητός Roger έχει κόψει καπίστρι... 

     

    Για τον θύτη δεν υπάρχει κουβέντα... Ο εισβολέας στο απυρόβλητο, η κακή Δύση και η έμμεση "προτροπή", κάντε στη μπάντα να περάσει ο "τσάρος". Thanks but no thanks. 

    Letter.JPG

     

    απαράδεκτο ο Ροτζερ να συνδιαλέγεται με εντεταλμένα σούργελα που 10 χρόνια πίσω, έθαβαν δύση, και γελιοποιούσαν οτιδήποτε αμερικανικό-δυτικό, και μάλιστα στα ρωσικά. Για τον ζελέ μάλλον δεν ισχύει τα περι τιμήσεως των πρώτων απο τα στερνά... Φαντάζομαι θα έχετε δει το θεατρικό σόου ζελέ στο Κίεβο επι Ποροσένκο... Ακόμα και ο Μεντβέντεβ φάνταζε αμερικανός δίπλα στον ζελε... τώρα τι έγινε, τι τον πότισαν, τι του έταξαν, που τον έμπλεξαν, πως τον εκβιάζουν , κανείς δεν θα μάθει .. άβυσος ... x-files....

     

    Οσο για την γενοκτονία στο Ντονμπας όλοι σιγή ιχθύος ... φίλε μου, αν υπήρχε χώρα που σκότωνε συστηματικά χιλιάδες αμερικανούς, αυτη η χώρα τώρα θα ήταν αστρο-σκόνη. Η Ρωσσία βέβαια δεν έχει την ισχύ της Αμερικής, αλλά να δολοφονούνται οι δικοί τους και να μην αντιδρούν πόσα χρόνια υπο κυρώσεων, και αποκλεισμών, δεν παίζει. Κανονισμένο ήταν, απο ότι φαίνεται.

  17. αν δεν ήταν οι πολιτικοί να απαγορέψουν την συναυλία, θα γινόταν χαμός απο κόσμο, νομίζω, και αυτο φοβόταν εκει οι προύχοντες.

    • Like 1
    • Συμφωνώ 1
  18. 9 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

    Εγώ πάλι μόνο Randy Rhoads θα έβαζα δίπλα του.

     

    προσωπικά με την καμία, ακόμα και ο Jake e Lee κατα την ταπεινή άποψη έριχνε στον μακαρίτη, αλλά οι τύποι, ήταν σχολή LA, όγκος πολύς.

    Ακου να δεις τι έπαιζε ο Morse στους Dixie Dregs, άκου το σόλο του Roth στο "Longing for fire" και φυσικά το "Sails of Charon" μιλάμε για εποχές πριν βγάλει ο EVH (Θεός επίσης) τον 1ο δίσκο...

    • Like 1
  19. Στις 25/9/2022 στις 5:30 ΜΜ, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

    Αυτός που επηρέασε οποιονδήποτε παίζει κιθάρα σήμερα.Πριν από αυτόν απλά γρατσούναγαν τις χορδές.

     

    ιεεεεπππ, και εγω ινγκβι-ας είμαι αλλά να αναφέρω, eric jonhson, steve morse, και Jon Uli Roth, και οι 3 τερατα, οι 2 ίσως και σε ταχύτητα 90% του ινγκβι. Τώρα αν εννοείς Page, Hendrix, και λοιπό συναπάντημα, μαζί σου αδερφέ.

  20. Για σας, έχω ένα floyd rose II, το οποίο ήρθε μαζί με την Kramer 210, 1988. Σε κάποια φάση χάλασαν οι σπείρες των saddles και τις επισκεύασα με v-coil σετ για M3. Ομως ξαναχάλασαν μερικές απο αυτες, οπότε σαν λύσεις σκέφτηκα :

    α) αλλαγή τρέμολο, χμμ καλή λύση αλλά όχι για μένα, την στιγμή που η κιθαρα που θα μπει απάνω ακόμη δεν υπάρχει!

    β) μεγαλύτερο σπείρωμα : αδύνατο, καθότι δεν θα περάσει απο τα saddles

    γ) ανοξείδωτη ατσαλινη λάμα 3mm κάτω απο το υπάρχον plate και άνοιγμα σπειρών M3 μαζί με μεγαλύτερες βίδες κατα 3mm

    δ) αυτό που τελικά έκανα :

     

     

     

    20220926_201904.jpg

    20220926_201855.jpg

     

    τα παξιμάδια είναι ελαφρώς κολλημένα κατω απο το plate.

  21. 20 ώρες πριν, leon7pap είπε

    Δεν έχει να κάνει με το αν τους ακούς εσύ η εγώ....και εγώ τον SRV η τον Malmsteen η τον Young πχ τους σιχαίνομαι όμως είναι guitar heroes.... το παίξιμο και η εικονα τους επηρέασε τόσο κόσμο οπότε δεν έχει σημασία αν εμένα μου αρέσουν η όχι...

    Υπάρχουν παίχτες τεχνικά δέκα φορές πάνω αλλά δεν είναι heroes για κάποιο λόγο...

     

    Για SRV δεν γνωρίζω, ποτέ δεν άκουγα.

    Ο Angus είχε απίστευτη μουσικότητα και άψογη τεχνική για αυτά που έπαιζε, βιμπράτο signature, ήχος, μερικά μελωδικότατα σόλο, κτλ.

    Ο Μαλμστην την εποχή των Steeler και των Alcatraz δεν είχε αντίπαλο, στον χώρο του ροκ πάντα. Οπότε ναι σήμερα παικτικά υπάρχουν παίκτες 10 φορες πάνω, αλλά τότε (1982), αμφιβάλω.

    43 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε

    Ο μόνος σύγχρονος guitar hero, με την έννοια ότι και αυτά που παίζει πολύ μικρή σχέση έχουν με μουσικές του παρελθόντος αλλά και επηρεάζει πολλούς πιτσιρικάδες να πιάσουν το όργανο είναι ο Tim Henson, κιθαρίστας των Polyphia. Αν δεν κάνω λάθος τον έχουμε ξανασυζητήσει εδώ. 

     

    https://youtu.be/OkHD4OVjS4E

     

    100δες νέωπες σαν και αυτόν, βασικά αυτό είναι το νεο τρεντ παιξίματος στην ακουστική , και στην ηλεκτρική με καθαρό ήχο, ειλικρινά δεν ειναι κάτι νέο. Sarah Longfield, αν και παίζει ηλεκτρική, η βασική ιδέα, είναι πανίσχυρο/ταχύτατο/τεχνικότατο αριστερο χέρι, πολυ ικανό δεξί για tapping, χρηση slap, κτλ Ολοι οι νέοι βιρτουόζοι έτσι παίζουν σε αυτό το στυλ.

    • Like 2
  22. 16 ώρες πριν, fusiongtr είπε

    Άρα λοιπόν και ο Andrian Smith των Maiden είναι guitar hero?

    Και ο Hammet με τον Hetfield?

    Και ο Mattias Jabs των Scorpions?

     

    O Ματίας ήξερε και κιθάρα, σαν ένα bonus + !

    Για μένα σήμερα guitar heroes είναι άτομα που παίζουν τον &^% τους και έχουν άποψη και πλάκα, 2 αγαπημένοι μου είναι ο SteveTerrebery (άνετα τον έκανα παρέα, και ας του ρίχνω 20 χρόνια) και o Kmac2021.

     

    Και εδώ ο δικός μας o @Marugen ρίχνει πολλά επίπεδα σε αρκετούς απο όσους αναφέρθηκαν.

    • Like 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου