Προς το περιεχόμενο

rgxinap

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  717
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

Αναρτήσεις από rgxinap


 1. 20 hours ago, blue monk said:

  Οποιος έχει αναζητήσει πρώτες ύλες στην Αθήνα θα έχει πιστεύω διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει τίποτα πέρα από τσιμεντόλιθους, κάποτε έψαχνα μια ορειχάλκινη λάμα σε ολόκληρη την αττική και τα παράτησα, χρόνια αργότερα βρήκα στην επαρχία τέτοιες λάμες σε ότι διάσταση μπορεί να υπάρξει, διαθέσιμες με το μέτρο... τώρα ψάχνω ένα καπάκι για ακουστική και είμαι μπροστά στην ίδια κατάσταση, στο ίντερνετ εμφανίζονται πολλοί έμποροι στη Θεσσαλονίκη μια ένδειξη για την πολιτισμική ανωτερότητα της πόλης αυτής... στην Αθήνα άνθρωπος... γιατί έτσι? θα πει κανείς οι άνθρωποι δεν έχουν αυλές στην Αθήνα, η ζωή εδώ είναι ένας αγώνας για μια θέση στον Ήλιο σε κάποιο γραφειάκι... και πάλι τόσα προάστια γύρω γύρω τόσες αυλές δεν μπορεί κάτι άλλο είναι

   

   

  Βεβαιότατα ισχύει αυτό που λές. Δεν θα σου απαντήσω ευθέως στο γιατί.

  Την απάντηση σε αυτά τα ερωτηματα μπορούμε να την βρούμε αν απαντήσουμε παρόμoιας φύσης και δυσκολίας ερωτήματα.

  Γιατί π.χ. υπάρχει τεράστια διαφορά στο επίπεδο των ντόπιων , στην ομιλία, πνεύμα, συνεννόηση μεταξύ Μονεμβασιάς/Σπάρτης απο την μία και Ελαφονήσου απο την άλλη? Γιατι τέτοια χαοτική διαφορά?

  Γιατί στην Ανδρο που έχει όλα τα νερά του κόσμου ΔΕΝ είναι ανεπτυγμένη η γεωργία αλλά στην ξηρή Νάξο υπάρχει μεγάλη γεωργοκτηνοτροφική παραγωγή?

  Γιατί η Λεμεσός (παραλία) είναι ένα χάρμα οφθαλμων αλλά η Γλυφάδα εχμμμ εμμ ναι... παίρνει κάποια βελτίωση? Γιατί μιλούνια οι τουρίστες στην Λεμεσό,  ελάχιστοι στην Γλυφάδα/και στους γειτονικούς παραλιακούς δήμους γενικότερα? (και όχι η απάντηση δεν ειναι η αγγλια, και η γλυφαδα είχε αμερικανούς επι σειρά ετών).

  Και άλλα πολλά... πάμπολλα τέτοια ερωτήματα.. με προφανείς φυσικά απαντήσεις για όποιον μπορει να το δει το θέμα λίγο απο μακριά. Πως θα ήταν ο Σχoινιάς, αν μετεφερες τους ντόπιους καπου αλλου και έβαζες την θέση τους Κρητικούς/Ηρακλειώτες ή Κυπρίους?

   

  12 hours ago, gkourmoul1 said:

   

  Γιατι δεν το ελεγες νωριτερα. 

  Εχουμε καποια custom made πιτογυρα οπου πρεπει να ειμαι 3 μερες νηστικος για να φαω το μισο.

   

   

   

  Γαληνη στον Αγιο Τίτο. Τίποτε άλλο (έχει κλείσει έχω ακούσει).

   

  Στο δια ταυτα, η Αθηνούλα οκ, σίγουρα δεν χρειάζεται στρουθοκαμηλισμό αφενός, δεν οδηγεί πουθενά, αφετέρου, δεν είναι για πολύ κριτική, δεν αντέχει πολλά πολλά, χρειάζεται στοργή, αγαπη και προδέρμ.

  • Like 1

 2.  

  10 hours ago, Superfunk said:

   

  Σαφώς ,αλλά μιλάς για το 1% της αμερικανικής ελίτ.

   

  Όχι για τον μέσο ψηφοφόρο του Τραμπ ,δηλ. το 50% των Αμερικανών....ούτε φυσικά για τον μέσο Αμερικανό γενικά...

   

  Ούτε φυσικά για την πλέον ΤΑΞΙΚΗ κοινωνία , μετά την βρετανική φυσικά, στον πλανήτη... (κάτι που ζώντας στην πλέον ΑΤΑΞΙΚΗ κοινωνία στον.... κόσμο 🙂 δηλ στην Ελληνική ,ας είναι καλά το...ΠΑΣΟΚ 🙂 ,είναι όντως δύσκολο να το αντιληφθείς)

   

  Και στο κάτω κάτω της γραφής τι να την κάνεις την ΚΤΗΝΩΔΗ γνώση όταν είναι κτήμα του 1% της κοινωνίας.... κενό γράμμα είναι...

   

   

  Τις αυτοκρατορίες δεν τις ενδιαφέρει ισότητα, δημοκρατία και άλλα τέτοια φαιδρά, τις ενδιαφέρει το απτό ωμό αποτέλεσμα. Αν αυτό επιτάσσει μορφωμένο λαό σε πολιτικά θέματα θα το κάνει. Αν όχι θα το αποτρέψει, και θα στρέψει τις μάζες σε γνωσσιακά θέματα όπως επισκευή σρατ-τελε και παλιών κλασικών αμερικανικών αυτοκινήτων (και εδω να πω οτι βγάζω το καπέλο για το επίπεδο τεχνικής γνώσσης σε μηνανολογικά θέματα του μέσου αμερικανού, μέσα σε πολλές άλλες αρετές που έχουν). Με λίγα λόγια  "είναι μεσα στο πακέτο - είναι μέσα στην τιμή" όπως πολυ σωστά λενε οι αμερικανοί. Αν θες να είσαι μέρος αυτης της κουλτούρας και να απολαμβάνεις τα αγαθά της, θα πρέπει να δεχθείς και τα τιμήματα.

  Για αυτο και το επίπεδο της πολιτικοποίησης στην Αμερική είναι τόσο χαμηλό. Η θα δουλεύεις ή θα ασχολείσαι με την πολιτική και την εξουσία. Για αυτό πολυ σωστά οι αμερικανοί και οι άγγλοι επενδύουν στην δική τους αποπολιτικοποίηση και ταυτοχρόνως στην πολιτικοποίηση των εχθρών τους.

  9 hours ago, xtrm_basses said:

  Αφού η fender είναι κατά του ρατσισμού,μια καλή ιδέα θα ήταν να "βάλει χέρι" σε ρατσιστές μουσικούς που χρησημοποιούν όργανα της,όπως πχ ο μπασιστας των mgla ώστε να μην είναι μόνο στα λόγια (λέω τώρα γω)

   

  είναι γελοίο να βλέπω σλάβους ακροδεξιούς, κάτι τέτοια μου πετάει η κροάτισα γυναίκα μου, μάταια την πληροφορώ οτι η μυρωδιά απο την καμένη σλαβική σάρκα, στο γοτθικό ρουθούνι  προκαλεί ρίγη συγκίνησης όσο λίγα άλλα....

  Αρκεί μόνο να δεί κάποιος οτι οι καμένοι (κυριολεκτικά) untermench (πολωνοί, σλοβάκοι, κροάτες, κτλ) υποδύονται τους ΝΑΖΙ, ενω οι πραγματικοί ναζί με μανδύες αντίφα διαδηλώνουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα....


 3. 1 hour ago, BillTrantos said:

  Συχνά όταν προσπαθούμε να αναλύσουμε διάφορα φαινόμενα που συμβαίνουν κυρίως σε ΗΠΑ και Ρωσία, χρησιμοποιούμε Ευρωπαϊκούς/Δυτικούς συλλογισμούς και τα βλέπουμε με καθαρά Ευρωπαϊκή ματιά. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο λάθος στην προσπάθεια για κατανόηση.

   

  Χωρίς να θέλω να πω πολλά γιατί δεν είναι εδώ η πλατφόρμα για τέτοια ανάλυση, θα ήθελα να προβληματίσω (ιδανικά) με 2-3 πράγματα που σκέφτηκα αυτές τις μέρες.

   

  Οι ΗΠΑ είναι μία πάρα πολύ νεαρή χώρα και μάλιστα με κοινωνικό DNA που βασίζεται στην αποικιοκρατία, τη δουλεία, την αυτοδικία και τον επεκτατισμό υπεράνω όλων. Οποιαδήποτε ανάλυση λοιπόν με Ευρωπαϊκά γυαλιά κρίνεται το λιγότερο άστοχη, όπως πολύ σωστά είπε ο Superfunk έχουμε να κάνουμε επί της ουσίας με μια μετεμφυλιακή διαμάχη.

   

  Το τι εννοούμε εδώ στην Ευρώπη "Πολιτική Ανθρωπισμού", "Ανθρώπινα Δικαιώματα", κλπ είναι αρκετά διαφορετικό με αυτό που εννοούν εκεί. Μια πρόχειρη ματιά στις Τροπολογίες τους δείχνει ότι τα όρια του καθένα σταματούν κυριολεκτικά εκεί που αρχίζουν του άλλου. Και όλων τα όρια σταματάνε εκεί που αρχίζει η σημαία. 

   

  Κράτος με την έννοια που ξέρουμε στην Ευρώπη επίσης δεν υπάρχει, όταν παιδεία-υγεία-ασφάλεια-συνταξιοδότηση είναι μονοπώλιο ιδιωτικών εταιριών και ατομικής πρωτοβουλίας των πολιτών. Δεν θα κρίνω αν είναι σωστό αυτό ή όχι και σε τι βαθμό, απλά το αναφέρω γιατί έχει σημασία.

   

  Έχοντας όλα αυτά υπόψιν και σε συνδυασμό με πανδημία, Floyd, ανεργία, Trump και τις τεράστιες αντιθέσεις που συνέχισαν να γιγαντώνονται μετά τον Εμφύλιο οδηγούν στο σήμερα. 

   

  Λύση δεν έχω παρά το γεγονός ότι είναι μέρος των τωρινών μου σπουδών η αναζήτηση τέτοιων λύσεων, το μόνο που θα πω είναι "καλή τύχη" σε όσους τυχαίνει να ζουν εκεί αυτή την περίοδο.

   

  Bill αδερφε διαφωνω σε πολλά. Τα βλεπεις λίγο ρομαντικά τα πράγματα.

  1ον, δύση δεν είμαστε. Ούτε ανατολή είμαστε, ούτε βαλκάνια είμαστε, ειδικά η κεντρική Ελλάδα και κυρίως η νοτιο κεντρική εχμμμ είναι μια κατηγοριάρα απο μόνη της.

  2ον, Ουτε ευρώπη είμαστε.

  3ον, Και άλλες πρώην αυτοκρατορίες μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, αν και όχι στο επίπεδο να θυμίζουν Αμερική. Παραδείγματα:

  * Αυστρία

  * Τουρκία

  * Ισπανία

  * Πορτογαλία

  Να μην μιλήσω για την Αγγλιάρα φυσικά, η οποία ακόμη προφανώς κινεί τα νήματα στην μικρή της κόρη την Αμερική.

  4ο Η αμερικη οχι απλως ειναι δύση, είναι η ηγετιδα δυναμη του αγγλοσαξωνικού κόσμου, η σημαιοφόρος της αγγλοσαξωνικής κουλτούρας και οδηγός όλων των γερμανικών - γοτθικών λαών, και φυσικά και όλων των πολιτισμών χαμηλοτέρων βεληνεκών όπως η λατινικη, αραβική, κτλ μονο λίγες αξιοσημειωτες κουλτούρες ξεφεύγουν εκτός της δυτικής ολοκλήρωσης.

  5ον, η Αμερική κουβαλάει χιλιετηρίδες γνώσσεως. ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΣΗ υπάρχει στην αμερικη. Ολη η Σοφία της Αγγλίας, της Γοτθικής και της δυτικής και λατινικης ευρωπης υπάρχει εκει. Δεν μπορεις να φανταστείς το επίπεδο της λεπτομέρειας/καταγραφής/αναλυσης για το καθε τι υπάρχει στην Αμερική. Δεν μπορούμε να λέμε οτι η αμερική ειναι χώρα "νεαρη".

  Παράδειγμα.... τα τοπωνύμια της Αττικής σε -ΖΑ (Μυλαδεζα, Βαρκιζα, Σκαρπιζα,  κτλ κτλ κτλ)... Κανένας ντόπιος δεν γνωρίζει ούτε ερμηνεία ούτε το γιατί λήγουν σε -ζα... φυσικά υπάρχουν αμερικανικες μελετες που ασχολούνται με αυτο... οι τυποι ειναι ΜΑΚΡΑΝ το Νο1 στον τομέα της σοφίας και της γνώσσης. ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΓΝΩΣΣΗ σε ογκο και ποιότητα.

   


 4. 2 hours ago, Superfunk said:

  Δεν νομιζω ,δεν ειναι μελος της κυβερνησης.

   

  Ειναι δημοσιος υπαλληλος.

   

  Και οι δημοσιοι υπαλληλοι στην Αμερικη ΔΕΝ αλλαζουν οταν αλλαζει η κυβερνηση ή η πολιτικη της..

   

  Άλλωστε μη ξεχνάς ότι το πολιτειακό σύστημα διακυβέρνησης είναι ακόμα μια δικλείδα ασφαλείας μια και οι αρχηγοί της αστυνομίας όπως και οι λοιποί ΔΥ κάθε πολιτείας υπάγονται άμεσα ή έμμεσα στον ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ της ο οποίος μπορεί και να είναι Δημοκρατικός και όχι Ρεπουμπλικάνος

   

  Το federal government δεν έχει ουδεμία δικαιοδοσία σε αυτούς.

   

  Υπάρχουν φυσικά και ΔΥ που είναι federal employees αλλά και εκεί έχει σοφά προβλέψει το αμερικανικό συνταγμα την ύπαρξη κογκρέσου που πρέπει να εγκρίνει τις προσλήψεις ή απολύσεις και αυτό μπορεί βρίσκεται επίσης στα χέρια της αντίπαλης με την κυβέρνηση παράταξης

   

  Τον ΟΥΚΡΑΝΟ ή τον Κοσοβαρο ΔΥ που θα κόντραρε την κυβέρνηση του θα ήθελα να δω σε ποιο ΧΑΝΤΑΚΙ θα τον βρίσκανε 🙂

   

  χμμμ ναι.... το 1995 πολλοί έχασαν τις θεσούλες τους, απειλήθηκαν, παραγκωνίστηκαν επειδή έκαναν το μοιραίο λάθος να μην ταυτιστούν 100% με την κύρια γραμμή, και δεν μιλάμε για αμερικανούς υπαλλήλους αλλά για ευρωπαίους ανθρώπους της τέχνης, της φιλοσοφίας, της διανόησης... μην το ψάχνεις αδίκως..

  Τον Ουκρανό ή τον Κοσοβάρο ΔΥ που θα κόντραρε την κυβερνηση δεν ξέρω που θα τον έβρισκαν, ή αν θα τον έβρισκαν σε χαντάκι, αυτο που ξέρω είναι οτι μια δυτική βομβιστική "καμπαιν"ούλα εκδημοκρατιΖμου θα εστελνε χιλιάδες στα χαντάκια...

  και θα παρακαλούσα να το αφήσουμε εδω το θέμα... μην πάρει προεκτάσεις....


 5. On 6/2/2020 at 2:01 PM, Lord_Goumis said:

  Επομένως, όσοι δουλεύουν στην επιβολή της τάξης και του νόμου, έχουν ίσως την σημαντικότερη δουλειά εκεί. Δεν μπορεί να υπάρχουν στα σώματα αυτά θερμοκέφαλοι, ρατσιστές, τραμπούκοι κτλ όπως αυτός που έπνιξε τον Floyd. Πρέπει να διαθέτουν συγκεκριμένο ψυχολογικό προφίλ, και η κατάστασή τους πρέπει να αναθεωρείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε περίπτωση που η ψυχική τους υγεία φθαρεί λόγω της φύσεως του επαγγέλματος.

   

  που σημαίνει οτι ο παντρεμένος με "κιτρινη/ασιάτισα" αστυνομικός πρέπει να αποζημιώθηκε αδρά για τον τραγικό ρόλο που αποφάσισε να δεχθεί και να φέρει εις πέρας. Ουτε καν στην αφρική αστυνομικός δεν θα σκοτωνε άνθρωπο εν ψυχρώ και μάλιστα με την κάμερα του Ροζ LGBT-TV ηδη να έχει πάρει φωτιά. Το σκηνικό ζοκοπάει (ηπειρώτικη λέξη = ζέχνει ) στήσιμο.

  22 hours ago, Superfunk said:

  Από την άλλη μόνο στην Αμερική ένας ΚΡΑΤΙΚΟΣ υπάλληλος και μάλιστα ΕΝΣΤΟΛΟΣ θα μπορούσε να έλεγε αυτά για τον πρόεδρο της χώρας του και να παρέμενε στη θέση του

   

  https://www.skai.gr/news/world/arxigos-astynomias-xiouston-se-tramp-kleise-stoma-gine-forest-gkamp-den-eisai-se-rialiti

   

  Φανταστείτε ΕΛΛΗΝΑ αρχηγό της αστυνομίας να τα λέει αυτά για τον πρωθυπουργό της χώρας..

   

  Ελα ρε συ, αυτα ειναι μεσα στο ντεμοκτρασυ πρόγραμμα...

  για να έλεγε ας πούμε διαφωνώ με τις ενέργειες της χώρας μου στο Ουκρανικό ή ακόμα χειρότερα, για να ελεγε δεν αναγνωρίζω το Κοσόβο σαν ανεξάρτητο κράτος, μπροστά στην καμερα, CNN / BBC φάση, δεν θα τον ξανάβλεπε η μανούλα του ούτε φωτό...

   

  Απο την αλλη, είναι "ιν" να βρίζεις τον Τράμπ, είναι ένα είδος "δήλωσης" ορθότητος. Δηλ ίσως και να "επιβάλεται" σε ορισμένους κύκλους.

  On 6/2/2020 at 2:00 PM, fusiongtr said:

  Παιδιά είναι τεράστιο το θέμα και έχει πολλές πλευρές για ανάλυση.

  Αλλά δεν μπορώ να βλέπω μεγάλες εταιρίες να εκμεταλλεύονται εμπορικά/διαφημιστικά ένα τέτοιο περιστατικό.

  Μου έρχεται εμετός.

   

  +1 οπως γραφαμε παλιά στο νετ!


 6. 26 minutes ago, gkourmoul1 said:

  Καποιοι ισως βρουν την απαντηση, ευκολα, βασει λογικης. Καποιοι ισως ζοριστουν. 

  Το ζητημα ειναι οτι εχουμε δυο κιθαρες με αλλη κατασκευη και αλλα υλικα, οπου υποτιθεται οτι θα επρεπε να υπαρχουν συγκεκριμενες ηχητικες διαφορες που προερχονται απο παραγοντες εκτος μαγνητων.

   

  Προσωπικα ακουω μονο τις διαφορες των μαγνητων, και το σκασιμο των χορδων σε πιεση (εδωσα tip). Τιποτα παραπανω.

   

  Ειχα μια Καρβιν που εβγαζε τρελες αρμονικες ακόμα και unplugged, neckthru all maple, wings, neck, + ebony fretboard. Ε, στο ενισχυτη συνέχιζε να τις βγάζει τις αρμονικές, ακόμα και με τους meh μαμίσιους αναιμικούς Carvin μαγνήτες. Ειχα 2 διαφορετικες κιθαρες με τους ίδιους EMG (81/60) απάνω, καμία σχέχη η μια με την αλλη, η LP έμεινε LP, η superstrat superstrat. Στην μεσαία θεση η superstrat ακουγόταν σαν (super)tele (!!), η LP σαν .. LP.


 7. 2 hours ago, gkourmoul1 said:

  Αρα συμπεραινουμε, οτι δεν υπαρχει ηχητικη διαφορα στα δυο κλιπ. Εφοσον οι μαγνητες ειναι οι ιδιοι, και ο ηχος θα ειναι ακριβως ο ιδιος, αναμεσα σε στρατ και τελε (στις θεσεις neck και bridge). Απλα πραγματα. Στοχος επιτευχθει για εμενα.

   

  και με ίδια γεωμετρία στην θεση των μαγνητών, παίζει και αυτό ρόλο.

  επίσης θα ηταν ενδιαφέρον με ίδιους μαγνητες, γεωμετρία αλλά διαφορετικό "υλικο" κοινως γΚζύλΑ!


 8. 1 hour ago, Superfunk said:

  Που να δεις το  German Efficiency της DHL....

   

  Δεμα εχει φυγει 27/2 απο Βερολινο...

   

  Μεχρι ΧΘΕΣ δεν ειχε ερθει αλλα την βλεπω κολλημενη στο....Βερολινο...

   

  Τηλεφωνω DHL Berlin & Αθηνας (καλα μιλαμε για τους ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΕΣ του καραγκιοζοπαικτιζΜου)

   

  Και οι 2 μου λενε οτι η αποστολη δεν εχει καταχωρηθει στο συστημα...

   

  Το λεω στον κολλητο μου που μου  εστειλε το δεμα και κανει claim (με ενα καρο χαρτουρα)...του λενε οτι θα του απαντησουν σε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!!

   

  Σημερα το πρωι χτυπαει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ των ΕΛΤΑ και μου παραδιδει το δεμα.....🤣

   

  και η πλάκα ειναι οτι το ίδιο ανθρώπινο είδος φιλοδοξεί να σχεδιάσει τεχνητη ζωή που θα λειτουργεί αυτόνομα...


 9. 13 hours ago, gkourmoul1 said:

  😀

   

  Εγω, παλι, παρατηρησα οτι η πρωτη θελει μιση στροφη χαμηλωμα στους μαγνητες.

   

  και εμένα μου ακούγεται μπουκωμενη η 1η στο neck, οπότε καθαρα διαισθητικά και συναισθηματικά θα έλεγα οτι η πιο καθαρή , η 2η είναι η στρατ.

   

  Στο τελευταίο κλιπ, μεχρι να ακουστούν κάτι μπασες, η 1η μου ακούγεται 100% στρατ, αλλα εκει στις μπασες.. χμμ

   

  Σε μια παλια στρατ ειχα το add-bridge-to-all-positions mod, η πιο versatile strat μου, ουτε καν θυμάμαι τους ήχους, και το N+B ήταν φτυστό signature-trademark tele..


 10. τελικά ήρθε το ανταλλακτικο (μετα απο 1 μηνα και κάτι μερες απο αυστρία), το έβαλα στην αποθήκη, αν ξανα υπάρξει πρόβλημα με το παλιό, θα ενισχύσω ξανά και πιο προσεκτικά το παλιό.

  Ηθικό δίδαγμα - δεν αγοράζουμε ποτε υπο καθεστώς πανικού και αβεβαιότητας. Πάντα μα πάντα κοιτάμε αν μπορούμε να επισκευάσουμε.


 11. Εχω και OFR, και FR II (ένα floyd rose που κυκλοφορούσε 80'ς κάτι σαν το special σήμερα) και Ibanez Edge Zero ii-7 . Δεν μου αρεσει περισσότερο το ατσάλινο OFR απο τα άλλα 2.  Το σεταπ θελει λιγο χρονο να παρεις το κολάει, αλλα βλέπω το έχεις.

  Μην προβείς σε βιαστικές αγορές πριν εξαντλήσεις τις πιθανότητες επισκευής (γενικά στο λέω).

  Τα πάντα επισκευάζονται, και γινονται και καλύτερα απο ότι ήταν καινούργια.

  Και οι σπείρες M3/M4 των floyd επισκευάζονται.


 12. και εγω περασα απο την ιδεα του sustainer, αλλά τελικά κατέληξα στο οτι πρόκειται για μια λύση που απαιτεί ειδικό hw, ειδικές παραδοχές/απαιτήσεις, θυσίες, για να  πάρεις τελικά ένα αποτέλεσμα βασισμένο σε vintage αναλογική λογική... χμμμμ δεν νομίζω οτι αξίζει τον κόπο.

  Για μενα ειναι πιο ενδιαφέρον να αυξήσεις το φυσικό sustain του οργάνου, με ένα καλύτερο δέσιμο, αν φυσικά υπάρχει πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.


 13. 4 minutes ago, gkourmoul1 said:

  Γενικως αποφευγω να ξεβιδωνω λαιμο διοτι μετα πρεπει να τον βαζω ακριβως στην θεση του (τρωει λιγο χρονο). Συν οτι με το βιδωνε ξεβιδωνε, εστω θεωρητικα, θα υπαρχει και φθορα στις τρυπες του ξυλου.

   

  Βρες λυση με το pickguard καλυτερα.

   

  σωστό, βέβαια μερικές heavy-duty στρατ όπως του yngwie έχουν machine screws, οπότε το βγάζεις όσες φορες θες!


 14. On 5/12/2020 at 7:37 PM, Lord_Goumis said:

   

  Διόλου απίθανο... αλλά και πάλι... δεν μπορώ να το χωνέψω....

  Ήξερε τι πήγε να πουλήσει... και δεν ήταν δα και δεκαετία του '90 το βίντεο ο άλλος

  να μην έχει ιδέα τι θησαυρό έχει στα χέρια του γιατί δεν υπήρχε ίντερνετ...

  Και προφανώς ακόμα και πριν μια πενταετία-δεκαετία αυτά τα όργανα είχαν παραπλήσια αξία.

   

  Με πονηρεύει λίγο το γεγονός ότι είναι σόου αλλά και πάλι.

   

  Αυτό το βίντεο με τον ''παππού'' που ανέβασες που πούλησε την '61 strat (στο ίδιο σόου) 55 χιλιάρικα...

  με τον μούφα bridge μαγνήτη.. και πουλώντας την πήραν πίσα τα μισά χρήματα... αλλά εδώ τον πιτσιρικά

  κυριολεκτικά τον μάδησαν!!

   

  Αδυνατώ να πιστέψω ακόμα πως κάτι τέτοιο όντως συνέβη...😛

   

  Θα μου πεις, άραγε πόσοι ανυποψίαστοι καθαρίζοντας το πατάρι του παππού τους ''σκότωσαν''

  τέτοιας αξίας κιθάρες για λίγα χρήματα

   

   

   

  ο παππούς μου είχε πουλήσει μοτοσυκλέτα BMW του Β παγκοσμίου που είχαν αφήσει οι Γερμανοί στο χωριό, 500 δραχμές...

  On 5/12/2020 at 7:44 PM, Superfunk said:

  Μα.... ΔΥΟ λεπτά ΠΡΙΝ την πουλήσει του είπε ο ειδικός ότι αξίζει 25-30 χιλιάρικα.....ΠΟΣΟ βλαξ πρέπει να είναι κάποιος..

   

  Η κιθάρα ήταν ίσως η πιο clean blackguard που έχω δει ποτέ.

   

  το επανέλαβε ο μικρός το 30άρι αλλα ο μαγαζάτορας επέμενε στο 13.


 15. 16 hours ago, nick_ls said:

  Το πρόβλημα με το aliexpress είναι ότι κάνει σπάνια full refund, ακόμα και αν δεν έλαβες καθόλου το αντικείμενο. Δεν αξίζει καθόλου για μένα το site, άντε καμιά μεμβράνη κινητού, καμιά θήκη

   

  Εχω πάρει μισό refund για πράγματα που είχαν ελάχιστες ατέλειες. Full refund για πράγματα που δεν ήρθαν στην ώρα τους, αλλά τελικά ήρθαν. Το θεωρώ κάπως over-engineered σε σχέση π.χ. με ebay, αλλά προφανώς πρόκειται για ένα πολυ αξιόπιστο σάιτ (και τεχνολογικό κολοσσό).

  • Like 1
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.