Προς το περιεχόμενο

rgxinap

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.117
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Video Comments από rgxinap

  1. Τον είδα Παπάγου στο θέατρο, νομίζω Ιούλιο. Συμπαθέστατος. Και γενικά αλλά και σαν ηθοποιός. Και επειδή είναι καΛΛΛό παιδί (το Λ σαΛονικίοτικο) άντε να πουμε οτι παίζει κιθάρα καλύτερα απο πολλούς 60άρηδες της ηλικίας τους, αλλά ΟΚ, αυτο το παίξιμο είναι τέλη 70, αρχές 80 βία .... βαλτε κανα βίντεο Diamond (AKA Dimebag) Darrell να δείτε τι εστί αρμονικές!

  2. Ο καλύτερος Ελληνας Djent-άς, μεγάλο ταλέντο εισαι φίλε μου, πάντα σε ευχαριστώ για το ρε-μιξ που έκανες για μενα στην Σια - unstopabble, κάπου στην 1η καραντίνα.

     

    Το τραγούδι (του γιουρμπαση ο γαμος), κιθαριστικά ανήκει μέσα στην δεκαετία που ζούμε ίσως και στο 2030', το κόνσεπτ καλό... τι θα γινόταν αν ο Δαλδαβάνης ξυπνούσε απο τον λήθαργο και βρισκόσασταν, τι θα βγαζατε μαζι...

     

    Να σαι καλά συνέχιζε να παίζεις ΣΟΥΠΕΡ!

  3. ο πρωτος καπαπληκτικός και γνησιότατος.
    εσυ απλά φοβερός, ελαφρά υποψία απο marty friedman
    o 3oς τεχνικά άρτιος, πολλά που έπαιξε δεν μου έκαναν κλικ μουσικά
    ο μπεν σταθερή αξία
    andy wood.... εχμμμ πολυ buttenecourt

    γιαννη μου, καιρός για μάθημα, κοιτα τα λιγο τα βιντεο μου, και πες μου αν θα με αναλάμβανες... κουράστηκα να παίζω τα ίδια και τα ίδια 40 χρόνια..
    Αλλαγή
    • Ευχαριστώ 1
  4. Αυτο που δεν ξέρουν πολλοί είναι οτι ο Σαμι αν έπιανε κιθάρα σήμερα (7-χορδη ηλ) θα ήταν ίσως ο καλύτερος εδω μέσα, και στα χρόνια του, όταν έπαιζε, το 1991, σίγουρα ο καλύτερος στον κόσμο.

     

    Για σου Σαμμιιιιιι!

     

    • Like 1
  5. μονο η Universe έχει flat radius, οι υπόλοιπες απο 9.5άρι μέχρι 12άρι. επίσης εκτός απο τον super dist οι άλλοι μαγνήτες δεν είναι και τπτ τέρατα ισχύος (οι EMG ας πούμε δεν είναι τοσο δυνατοί).

     

    Επίσης το flat radius αν ηταν σχετικός παράγοντας θα ΑΥΞΑΝΕ την ένταση της ΣΟΛ.Ούτε αυτο ισχύει.

    μιλάω για 5 κιθαρες που δοκιμασα αρκετα ως διαφορετικές μεταξύ τους.

     

    νομίζω το είπε και ο Φανης πιο πάνω...

  6. Μόλις έκανα το τέστ σε Αμερικάνικια Carvin με DImarzio Super Dist, μαμά Carvin, Dimarzio Air Norton S, μετά με Αμερικάνικια Kramer με Seymour Duncan livewires I classic (NON METAL), και μετά με Γιαπωνέζικια Ibanez με EMG81/60 , και το πρόβλημα της δυνατής ΣΟΛ δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ. (όπως και κανένα πρόβλημα γενικότερα). Φυσικά το πρόβλημα δεν υπάρχει ούτε στην Ibanez Universe που προανέφερα, ούτε στην Aria Strat (γιαπωνέζικια αυτη)

    Μάλλον θα φταίει που δεν είναι fender ή gibson.

  7. 28 minutes ago, Superfunk said:

    Πάρε ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ κιθάρες και κάνε κΣανα το τεστ 🙂

     

     

    εννοείς ίσως κάποια κιθάρα με πρόβλημα στο νατ ή στην γέφυρα ή με κάποιο συντονιΖμο που προκαλεί την υψηλότερη ένταση στην ΣΟΛ? Δύσκολο να βρω τέτοια κιθάρα.... τις σετάρω μόνοΖ μου... θα δοκιμάσω με την Carvin DC135, δεν ξέρω αν πληρεί τα κριτήριά σου, αμερικανικιά (ανωτερη) είναι πάντως και 6-χορδη.

  8. Λοιπόν έκανα το τεστ, 2 κιθάρες έχω με μονοπήνιους μια δικιά μου (πρώην Aria) φρανκεν-στρατ ( χορδές 9-42) με κινέζικους alnico χαμηλού output SC (non-staggered) και την 7-χορδη Ibanez uv70p (χορδές 9-54) με τους dimarzio blaze.

    Στην στρατ , η ΣΟΛ, είναι η νότα με την ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ένταση... Λεω δεν μπορει αυτοί οι υπάνθρωποι μπολσεβίκοι κοθμουνισταί ζιωνισταί ληστοσυμμορίται ανθέλληναι κομιτατζήδαι δεν μπορούν να αναπαράγουν την γνησια δυτικιά τεχνολογία, κάτσε να δοκιμάσω με τους dimarzio που σίγουρα τους έχουν κατασκευάσει ξανθομάλληδες γνησιοι αγγλοσάξονες υπεράνθρωποι....

    ε.... εκεί απλά η ΣΟΛ έχει ίδια ένταση με τις υπόλοιπες χορδες...

     

    Ρε Σουπερ, δεν το έχει η μοίρα μας να συμφωνήσουμε, προσπαθώ αλλά ....

  9. αρε super θα με κάνεις να παίξω χωρίς distortion, θα το πιούμε και αυτό το ποτήριο.

     

    παντως όπως γνωρίζεις, εμεις οι κιθαρίστες θα έπρεπε να έχουμε ειδικό κεφάλαιο στην ψυχιατρική, οι ιδεοψυχαναγκασμοί που μας διακατέχουν είναι πέραν κάθε φαντασίας, θυμάμαι είχα φάει μήνες γιατι το sustain στην 7-χορδη ibanez μου, high E, 24ο τάστο ήταν μόνο 2 secs, και πως θα μπορούσε να αυξηθεί στα 4secs όσο ήταν και της Carvin... ε τελικά (λόγω ουσιαστικής αλλά παράπλευρης βελτίωσης) αυξήθηκε, και όταν αυτό έγινε πλέον δεν με ενδιέφερε... δηλαδή το τι είναι αποκάλυψη για τον ένα, μπορεί να είναι μηδενικής αξίας για τον δίπλα ή και για τον ίδιο λίγους μήνες μετά.

     

    επίσης, στις στρατ και ειδικά με μονοπήνιους συχνα πυκνα με μικρο pickup action και η ελάχιστη δυσγράμμιση (κακο-γράμμιση?? πως να το πούμε το αντίθετο της ευθυγράμμισης) να επιφέρει ανομοιόμορφη ένταση στην πρίμα ΜΙ ειδικά.

     

    παραταύτα πάω να ελέγξω την ένταση της σολ 🙂

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου