Προς το περιεχόμενο

githeartist

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από githeartist

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους θερμά. Το ταξίδι συνεχίζεται, κ χάρη σε σας θα είναι ακουστικά καλύτερο... Εύχομαι και σε σας ότι καλύτερο!
  2. Αγαπητέ messalion Καταρχάς ευχαριστώ για το χρονο την υπομονή :) κ την άμεση κριτική σου. 1.Πολλά από τα κομμάτια σε αυτό το ειδος μουσικής έχουν μια/δύο λούπες π παίζουν σε όλο το κομμάτι. Ήθελα να γράψω κατι διαφορετικό,πιο πολύπλοκο κ μ αρκετές εναλλαγές. Θα μ πεις ετσι βγαίνει αχταρμάς κ.σκόρπιες μελωδίες. ;D αλλά αυτό ήταν ο στόχος.... Θα ακολουθησω τη συμβολή σ.. 2.Μετρονόμος. ο καλύτερος μ φίλος στο εξής.! Αγαπητέ yameth Αυτό με το db δεν το ήξερα . Πολύ χρησιμο. Ιδιαίτερα τη φωνή , την έχω τέρμα, γιατί σε σχέση με τα όργανα ήταν χαμηλά. Πως όμως το κομμάτι θα ακούγεται εξίσου δυνατά ,αν τα κατεβάσω όλα? Ευχαριστω yameth για το χρόνο σου κ την κριτική! Atreu73 πολύ ποιητικός ο λόγος σου. Σε ευχαριστω.
  3. Καταρχάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το χρόνο κ την αξιόλογη κριτική kostri. :D Το συγχρονισμό midi δεν τον γνωριζω ακόμα, αν υπάρχει καποιο topic/link θα το εκτιμούσα πολύ. Να αναφέρω κ κατι σχετικά με το πρόγραμμα..είναι σαν live recorder, το κάθε όργανο έχει παιχτεί στο midi κ ηχογραφήθει απευθείας,ακόμα κ τα ντραμς. Έχω ακούσει από άλλου για παρτιτούρες ,loops κτλ. Αν έχει κάποια διάφορα. Για το θέμα του mixing να σημειώσω πως τα κομμάτια δεν έχουν περάσει mastering. Το θέμα του αχταρμά θα μπορούσε να οφείλετε κ σε αυτό? Ευχαριστω κ πάλι θερμά για τα πολύτιμα σχόλια kostri Καλή συνέχεια!
  4. Έχοντας διαβάσει πολλά απ τ άρθρα/συζητήσεις εδώ σήμερα γράφω για πρώτη φορά αφού μέσα από τις συμβουλές του φορουμ κατάφερα βήμα βήμα να φτιαξω σε ένα ικανοποιητικό βαθμό τα τραγούδια μου και να τα ανεβάσω στο web. Στην αρχή έγραφα τους στίχους στο κινητο, μετά ηχογραφουσα τη μελωδία πάλι στο κινητό! Ύστερα αγόρασα ένα πακέτο εξωτερικής κάρτα ήχου+μικρόφωνο κ τελικά κ ένα midi keyboard . Στο πρόγραμμα studio One Π δινόταν με το πακετάκι έφτιαξα κ τος πρώτες μελωδίες. Τελικά τα ανέβασα στο bandcamp. Τα γράφω αυτά γιατί θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς Π postarate εδώ κ μπορούμε όλοι εμείς οι πρωτάρηδες να περνούμε τα φόντα σας. Χίλια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπόν. Αν θέλετε να ακούσετε κ τα αποτελέσματα αυτου του ταξιδιού, πατηστε εδώ http://githeartist.bandcamp.com/. σχολια και κριτική παρακαλώ. Σημείωση. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν( πατήστε buy now name your price,εισάγετε 0)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου