Προς το περιεχόμενο

CommanderW

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή CommanderW

0

Φήμη

  1. Κατ'αρχήν ευχαριστώ για την ανταπόκριση στο πρόβλημα μου.Εχω ψάξει πολύ τον ήχο της κιθάρας και του ενισχυτή μου αναλογικά με το χρονικο διαστημα που ασχολούμαι και οχι δεν προτειμώ τον δρόμο της σπατάλης.Πιστέψτε με η κιθάρα μου έχει προβλήματα τα οποία δεν λύνονται απλα αυξομειώνοντας το gain/mid κτλ.Διαβασα πολυ ενδιαφέρων απαντήσεις χωρις να έχω καταλήξει κάπου ακομα.Σκέφτομαι πολύ σοβαρα να αλλάξω κλειδιά όμως θα μου κρατίσουν τα grover το κούρδισμα??? και θα κάνω το κόλπο με το τρέμολο.Όσο για πετάλια πρεπει να παραδεχτώ οτι σκεφτόμουν να αγοράσω κάποιο όμως ειναι ακριβά όσα αξίζουν.Παρ'όλα αυτα αν έχετε κάποια καλή πρόταση για κάποιο πεταλι διαφωτίστε με..
  2. Παίζω με εναν line6 spiderIV 15W.Ειναι πολύ καλος δεν έχω παράπονο.
  3. Γεια χαρά,ειμαι νεο μέλος στο σαιτ.Λοιπον στο θέμα: έχω μια ibanez grg170dx στην οποία δεν έχω αλλάξει τίποτα εκτος απο χορδές.Παίζω 1 χρόνο ακριβώς και αν και μικρό το χρονικο διάστημα που παίζω ειμαι σε πολύ καλό επίπεδο,αυτοδίδακτος.Η κιθάρα που έχω ειναι πολύ καλή για τα χρήματα που την πήρα (210) αλλα θέλω να την αλλάξω.Χρήματα για να πάρω κάποια καλύτερη δεν υπάρχουν οποτε θέλω να την ''πειράξω'' όσο γίνετε.Σκέφτομαι να αλλάξω τον μαγνήτη στο bridge,θα με ικανοποιήση όμως κάποια αλλαγή.Θέλω να μου πείτε ΤΙ μπορώ να αλλάξω και αξίζει.Να σημειώσω οτι: πέζω metal,heavy metal,punk - σκεφτόμουν να παρω ενα μαγνήτη emg85 αλλα δεν είμαι καθόλου σίγουρος - το ολο σύστημα με το τρέμολο ειναι τετοιο που αν το χρησιμοποιήσω ξεκουρδίζετε η κιθάρα οποτε αν μπορούσα να αλλάξω κάτι εκει κάτω θα ήταν ωραία.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου