Προς το περιεχόμενο

theoMusictech

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    83
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    Synths/Workstations/computer
  • Day job
    Amature
  • Τόπος
    Ae

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή theoMusictech

3

Φήμη

  1. Super ιδεα πλακα πλακα! Nautilus με ηχους Γιαμαχα, συνδεδεμενο σε Mac!!!!!!!!!! Ουτε καν PC!!!!!
  2. εκλεισε μεν ο κυκλος της σειρας, της μπραντας, μοτιφι μοτιξι μοτοζι κλπ. Αλλα το πιοο σημαντικο ειναι οτι εκλεισε εκτος απο αυτο και ο κυκλος μιας ολοκληρης δομης οργανου. Φευγω απο το ποσες δυνατοτητες εχει / ειχε ενα οργανο παω στο ολο ley out! αλλαξανμ πολλα προς το παρον μπορει καποια στιγμη να ξαναρθουν! μπορει και Οχι! το'χουμε ξαναπει! η αγορα κανει κυομαντο!!!!! και επειδη σε κοβω για ροκα!!!
  3. α και στην ερωτηση "γιατί η Ηάμαχα τα έκανε τόσο μαντάρα;" δεν τα εκανε η Yamaha μανταρα!!! οι Ευρωπαιοι τα εκαναν! αντιπροσωποι θελεις; μεσαζοντες; αγοραστες; βαλε με το νου σου!!!!! μπορω να το αποδειξω και με άλλα πολλα παραδειγματα απο τον κλαδο της πληροφορικης πχ που εχουν γινει οι διαφορες... Αστοχ.ιες, αλλα βαριεμαι τωρα παιζω r&b sto Moxf!!!!!!!!!! και κλεω απο χαρα, με το πληκτρολογιο του!!!
  4. προς Τρολλευ! Θα Μας. Το εστελναν Τρολλευ!!! Και Οχι μονο θα Μας. Το εστελναν,,, αλλα μετα θα εκαναν και 3ημερο Ιαπωνεζικο πανυγιρι στη κεντρικη πλατια του χωριου! με Lead synth της... Korg!!!!! !!!!!!!!!! Γουοτερφολ, δικιολογιες!!!!! εμενα επρεπε να με θυμασαι!!! τες/πα! ας το αφισω εδω!!!!! Αχ για το Moxf τι να πω! Ας πω το βασικοτερο! ηταν/ειναι το πρωτο workstation που ειχα/εχω ποτε! Και... Δεν ειναι ενα οποιοδηποτε workstation. Πιστευω θα συμφωνησεις οτι με αυτο, εκλεισε ενας κυκλος Οχι μονο για την εταιρια, αλλα και μια εποχη παραγωγης μηχανηματων με... παραπανισια απλοτητα και λειτουργιες, λειτουργιες που ηταν οσες ηθελες ακριβως, και κατι παραπανω , ωστε, αν τις ηθελες να τις ειχες!!! οποιος δεν καταλαβε να μου το πει να το ξαναγραψω! Ε πιστευω οτι μετα απ[ο αυτο, δεν φτιαχτηκε ενα τετοιο μηχανημα απο τη Yamaha. Τουλαχιστον. Αν θα πηγαινα σε Yamaha,,, ΑΝ. ΑΝ... θα'παιρνα το MMMMMMMMM το μεγαλο. Η επομενη μου επιλοογη μμε τον αλγοριθμο μου, ειναι το ΚρουζεΙ¨¨Ιλ κι ας εχει τους μισους ηχους, τη μιση οθονη και τα μισα πλικτρα, μονο τα λευκα!!! μου κανει! το κλειδι (του σολ?????) ειναι! δημιουργω; με πορωνει;;; με....... Ερεθιζει;;; το πηρα!!!!! καλες μουσικες να'χουμε! Και σκεψου το!!!!!
  5. ολα ησυχα! και αυτη τη στιγμη ειμαι διπλα στο Μοχφ Οχι για να δεις οτι ειμαι γνωστης της εταιριας! επισης, ησουν το πρωτο ατομο που οταν το ειχα παρει, σου ειχα στειλει για να με ξεμπλοκαρεις για καποια ψυλοδιαδικαστικα θεματακια που ειχα, το προσπερναω που ουτε αυτο το θυμωσουν!!!!! τα μηνυματα ειναι κατεγραμμενα παντως!!!!! αυτο και το novation δε θα φυγουν ποτε! Και Ναι! μπορω να πω οτι το κατεχω! σιγα ρε θα πει καποιος, μετα απο 10 χρονια αυτο ελειπε να μη το κατεχες! Ον τοπικ ειμαι εχει αναφερθει το Moxf στο θρεντ!!! αλλα θα'θελα να παω και τοο βημα παρακατω, Αυτη τη φορα ομως, δεν θα παρω καποιο αδερφακι ναυαρχιδας, (με πετσοκομενα κουμπια,) θα παρω ναυαρχιδα! ή αυτη η λυση του 50/50, μου κανει!!! πιστευω θα ειναι το μελλον σε πολλα ειδη!!!!! Υγ. Δεν τρολαρα σε τιποτα απο τα παραπανω!
  6. τωρα εσυ με τρολαρεις!!!!!!!!!! και ηθελα παντα να το γραψω! οταν ανεβαζουμε εικονες, σε φορουμ και οχι μονο, μετονομαζουμε την εικονα (στο σε τι αναφερεται) για να τη καταλαβαινουν προγραμματα αναγνωστων οθονης για ανθρωπους που δεν μπορουν να τις δουν!!!!! οπως εγω ας πουμε!!!!! ξεκαθαρο τρολαρισμα να βαλεις κατω απο ενα ποστ φωτια οπως το απο πανω εικονες!!!!! κανε επεξηγηση!!! παρακαλω!!!!! αντε να σε συγχωρισω ισως δεν εχεις τσεκαρει καποια ποστ μου που εχω αναφερθει στο κομματι που και ποσο κοσμο δεν αφορα,,,,, "ΣΥΝΘ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ"!!!!
  7. DISLIKE ( to προηγουμενο σχολιο σου! ! το σχολιο σου!!! και βεβαια ξερω!!! αλλα θα επανερθω στη σημαντικοτερη φραση του σχολιου μου, και δε τρολαρω καθολου. Αν κατι το θελουμε πολυ, το κανουμε! βαζω τα μισα!!! λατρευω Ευβοια, (δυστυχως δεν εχω καταφερει να ερθω ποτε) μονο σουπερ λογια εχω ακουσει! μονος ορος να παιζω γκραντ πιανο καπου καπου τζαμαρισματα δικες μου μελοδιες κλπ! θα μου το στελνεις Αιγινα, (απεναντι ειμαστε) αν δεν μπορω να ερχομαι και θα σου το στελνω πισω!!! τι λες!!!!!
  8. ισχυει αυτο!!! οπως ισχυει και, το οτι θα το πουλουσες ακριβνοτερα... Αν το πουλουσες εκτος Ελλαδος!
  9. παρ'το ! τωρα που γυριζει! και απο τη μανα γη των συνθ ετσι;;; οταν θελουμε κατι πολυ, το κανουμε!!! Απο Αμερικη κατι θα γινει! αλλα,,, απο εμπειρια μου γενικα σε τεχνολογια και προοδο, και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και το ποτε ερχονται, αν ερχονται προιοντα στην Ευρωπη, τα τελευταια χρονια, η κατασταση ειναι... Οτι γινεται χειροτερη χρονο με τον χρονο. Δηλαδη τεχνολογια και Ευρωπη απομακρινονται!!! Για "καλα" πριμιουμ προιοντα / υπηρεσιες ισχυει στο 100 %! αν ειναι να'ρθει παρα 3 πριν βγει η επομενη ναυαρχιδα τι να το κανω;;;;;!!!!! ενα κοινωνικο μηνυμα δικο μου αυτο!!!!! ε θα δωσουμε και λιγα λεφτα στο τελωνειο που πειναει!!!!! win win θα ειμαστε!
  10. Αυτο Ναι! ειναι workstation!!! δε θελω να το μαθω, να το παιξω θελω!!!!!
  11. X παρακαλω!!!!!!!!!! θες να εχουμε κανενα μπλεξιμο με τον Ιλωνα;;;;;!!!!! Φυσικα και το X μπαινει σε αυτη τη κατηγορια! Και ποσες αλλες Σταρταπσ????? πρεπει να ανοιξουμε νεο θρεντ με σελιδες παραπανω και απο του Μοντατζ, για να τα βαλουμε ολα! Γιατι σταρταπσ , φτιαχτηκαν πολλες! το πως κατεληξαν σιγα σιγα θα αρχιζει να φαινεται! Εννοειται οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις και, εννοειται, (ειπαμε λινουξ, Το Παραδειγμα), πως δεν ειναι ολα τα (καθαρα) δωρεαν προγραμματα το ιδιο. Ουτε και ολοι οι χρηστες! θα'χεις ενα δωρεαν, που θα μπορεις να κανεις τη δουλεια σου μια χαρα, - το χομπι σου βρε αδερφε και θα πας στο πληρωμη;;; Ποτε! παντα το ψαχνεις ομως!
  12. Αυτη ειναι μια απαντηση που, υπηρχε σε ενα αλλο φορουμ που μου αρεσε, πιστευω οτι ψυλοταιριαζει και σε αυτην την περιπτωση (δεν ειναι δικη μου)! The best way to make money is to start a free service, get lotsa users, make a lot of positive noise, then IPO reserving the majority of the stock for yourself. Sell before anybody realizes you can't make money
  13. να αναπτυξω λιγο εγω τη δικη μου αποψη πανω στο δωρεαν-επι πληρωμη (με χρηματα) software και αλλων ειδων!, αλλα εδω τα προγραμματα/services, μας ενδιαφερουν! Αν υπαρχουν υπερντουπερ δωρεαν προγραμματα;;;;; Οχι προγραμματα, προγραμματαρες!!! Και αν παμε (στο για παααααααρα πολυ κοσμο καλυτερο λειτουργικο, LINUX, που πααααααααααααρα πολοι επαγγελματιες, για δουλειες που τους αποφερουν χρηματα, χρησιμοποιουν opensourse λογισμικο,,,,,,, πανω απο το 80 - 90 % των προγραμματων ειναι παντελως εντελως δωρεαν! δεν χαλασε κανεναν, ουτε dev, ουτε και χρηστη!!!!! Το θεμα ποιο ειναι ομως και καμερα σε'μενα λιγο!!! το εγραψε και ο συμφορουμητης πιο πανω. "Σου τα παιρνουν αλιως", εγραψε. Απλο φαινεται αυτο!!!!! αλλα... Σιγουρα, δεν ειναι και οτι καλυτερο. Την εδωσε την απαντηση του μονος του! Την εδωσες! Το ποσο καθαρο θα ειναι το τιμημα, παιζει ρολο! Στο μυαλο μου, και ισως και πολων αλλων, αλλο ειναι να μου λεει η εταιρια, Το προγραμμα μου, το εχω 100 % δωρεαν. Εχω φαει χροοονια και χρονια να το δουλεψω. Μου εχουν βγει τα ματια, εχω δωσει λεφτα τσουβαλια για να βρω ενα κενο, μια προγραμματιστικη πατεντα για να φτιαξω κατι, και, δεν με πειραζει καθολου που σου το δινω δωρεαν, και updates θα σου δωσω και τα παντα! δωσε οτι θελεις! (ελαχιστοι θα δωσουν) Εμενα θα με χρηματοδωτησουν ιδιοτες, οργανισμοι που εχω δουλεψει σε αλλα προτζεκ για αυτους, τους ειπα την ιδεα μου και μου ειπαν "καν'το" και απλα γραψε οτι σε "βοηθησαμε". Οποτε τζαμπα σου το δινω! ΕΤΣΙ, ΝΑΙ! ειναι εντελως αλλο ομως, να σου λεει,,, Εχω ενα προΪον, και σου το δινω τζαμπα. (και θα σου τα παρω απο αλλουουουουουουουουου) (α τα δεδομενα μας κουμποκουμποτρυπες ειναι ετσι κι αλιως χρονια τωρα. Αλλη μια τρυπα θα μας χαλασει) λεω εγω τωρα!! !!!!! η μη διαυγεια ενοχλει, ο τροπος. Και σε πολλα προγραμματα, δεν υπαρχει διαφανεια! + οτι υπαρχει και μια κατηγορια ανθρωπων, (δεν ειμαι εγω σε αυτην, ειμαι ομως στην απο πανω) που σου λεει, δωρεαν ειναι,,, σαπακι θα'ναι ασ'το! Και αμα το χρειαστω Panasonic και καλα, θα το ζητησω απο τον Θειο!!!!! που ποσες φορες στα δισκολα δε με'χει βοηθησει!!! πως τ'ακουτε ολα αυτα!!!!! εμενα με καληψα!!!!!
  14. ωραια ειδηση! Οσο κι αν φανει περιεργο, για εμενα ηταν ενα απο τα - του το οτι ηταν δωρεαν. Εχανε... Ας το πουμε ενα ποσοστο αξιοπιστιας&αιγλης, αν πουμε οτι υπαρχει κατι τετοιο σε ενα προγραμμα υπολογιστη,,,, ενα τοσο πολυ ευχρηστο προγραμμα, απο τα παλιοτερα. Κατι επιπλεων, ειναι το οτι θα υπαρχει και ενα κινητρο αναπτυξης&βελτιωσης του προγραμματος απο τους developers ε; ας το βαλουμε και αυτο σαν εναν παραγοντα!!! Μονο καλο!
  15. εγω εμεινα στα σπεκς του συμφορουμητη που αρχισε το ποστ! XP! Λειτουργικαρα! core, 2 duo! 2 γμ Ραμ! τιμιοτατο μηχανημα!!!!! με τι μηχανηματα δουλευαμε βρε παιδια!!!!! και... Πως! Και τωρα εχεις 32 και σκεφτεσαι!!! μηπως να αναβαθμησω τελικα;;;!!!!! Υγ. Απο τη στιγμη, που η καρτα, λειτουργει... Αν υπαρχει κανενα cd! (Τι ειπατε;;;)!!! με Xp, αξιζει ενα Virtual machine. Να μη το τραβηξω, στο οτι αν υπαρχει κανενα μηχανακι με xp, μονο και μονο για το reunion βρε αδερφε, να τη βαλεις πανω να γινει δουλιτσα!!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου