Προς το περιεχόμενο

steevi

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή steevi

0

Φήμη

  1. Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα λίγο την άποψη σας. Λοιπόν σκέφτομαι σιγα σιγά να μαζέψω λεφτά για το 3ο μου και τελευταίο (ελπίζω) μπάσο. Έχω τώρα το musicman sub sterling το 4χορδο. Δεν μιλάω για το πρώτο γιατί μόνο για κουπί κάνει. Και που λέτε θέλω να πάρω ένα 6χορδο να ξεκινήσω σιγά σιγά το ποιο Dream theater στυλ. Έχω σταμπάρει αυτό. http://www.thomann.de/gb/yamaha_rbx_jm2_is.htm Το έχω ακούσει και έχω παίξει και μου άρεσε πολύ. Απλά είναι αρκετά βαρύ. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα 8) Έχετε ακουστά για κάτι άλλο καλό να πάω να ακούσω?
  2. Γεια σας παιδια!!! Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ένα θέμα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να ανοίγει αρχεία του Guitar Pro 5 και προηγούμενων εκδόσεων του σε linux???? Ευχαριστώ!!!
  3. Ευψαριστώ παιδιά για τη βοήθεια. Είδα το SUB της musicman και έπαθα πλάκα. Κατέληξα. Καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω ένα μπάσο για μια ζωή.
  4. Καλημέρα παίδες Έχω ένα προβληματκάκι. Θέλω να αγοράσω ένα μπάσο (κατα προτίμηση 4χορδο αλλά δεν με χαλάει και το 5χορδο) τώρα το καλοκαίρι και δεν θέλω να ξεπερνάει τα 600 αντε τα 700 €. Για τη μουσική που το θέλω ειναι metal, hard rock. Θα ήθελα αν ξέρετε να μου προτείνετε κανα μοντέλο το οποίο να μην έχει τον κλασσικό ήχο (jazz bass π.χ.). Κανένα που να έχει πιο μεταλλικά ήχο. κάτι διαφορετικό τέλος πάντων. Ελπίζω να μην σας κούρασα. Ευχαριστώ
  5. Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Έχω αποφασίσει να αγοράσω το Deluxe P-Bass της fender και την ME-50B της Boss. Εδω βρίσκω τις τιμές τους λίγο εξωφρενικές. Σκέφτομαι να τα αγοράσω από το thomman.de Για να τα δείτε κιόλας: http://www.thomann.de/thoiw2_artikel-178564.html και http://www.thomann.de/thoiw2_boss_me50b_bassmultieffekt_prodinfo.html Απλά δεν ξέρω πόσο θα κοστίσουν τα μεταφορικά. Έχει ψωνίσει κανείς από σας και μπορεί να με βοηθήσει??? Ευχαριστω.
  6. Που λέτε παιδιά έλαβα υπόψη την βοήθεια σας και κάποιες γνώμες φίλων μου και κατέληξα σε κάτι ελαφρώς πιο ακριβό αλλά δεν πειράζει. Πρόκειται για το sterling SUB bass της music man. Δείτε άμα θέλετε: http://www.ernieball.com/mmonline/specs/instruments_substerling.html Τι γνώμη έχετε για αυτό???
  7. Που λέτε παίζω μπάσσο εδώ και 2 χρόννια αφού πριν έπαιζα 4 χρόννια μπουζούκι. Ενδιαφέρομαι τώρα για την αγορά κάποιου μπάσσου γύρω στο 500-700 ευρώ. Απλά δεν ξέρω τι να διαλέξω. Εσείς τί προτείνεται? thanks!!! :lol:
  8. Βασικά στο home studio που κάνουμε πρόβα έχει DI και είναι πολύ καλό και το χρησιμοποιώ. Αφού υπάρχει DI ποιά θα ήταν η επόμενη αγορά? Πεταλιέρα ή κάτι άλλο?
  9. Σκεφτομαι να πάρω μια πεταλιέρα/εφέ για μπάσο. Είμαι μεταξύ 2 μοντέλων μιας συγκεκριμένης εταιρείας. Μεταξύ του KORG AX-10B και τoυ KORG PANDORA PX-4D. Εσείς στη θέση μου τι θα πέρναται? Υπάρχει κάτι άλλο που να κοιμένεται στα 200 ευρώ και να είναι καλό? Έχω φτάσει σε απόγνωση. Δεν ξέρω ποιο έιναι το κάλυτερο. Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου