Προς το περιεχόμενο

George S

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή George S

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω και τον satriani για την συμμετοχη του.. Loki κατ'αρχην δεν καταλαβαινω τι εννοεις με τον ορο "ΟΡ",αν θες σε παρακαλω εξηγησε μου. Μεχρι οχτω καναλια ειμαι καλυμενος.Δυστυχως για καποιο τεχνικο προβλημα δεν δουλευουν τα usb ετσι ωστε να μπορεσω να σας πω αν γραφει και πως. Να σας πω οτι μεχρι στιγμης εγραφα κανονικα με τα οχτω καναλια της καρτας πλην το ενα που το χρησιμοποιουσα ως talkback και δεν ειχα κανενα προβλημα.Τωρα που πηρα την κονσολα σκεφτομαι να την μονταρω μαζι με τα υπολοιπα μηχανηματα ΑΝ και εφοσων πιστευετε οτι αξιζει τον κοπο ως γνωστες του αντικειμενου. Αν πουμε οτι συνδεω........ την κονσολα με group out, στην καρτα ηχου inputs, μετα πρεπει να παρω τα out της καρτα και να τα στειλω που;;;στο media in;;;; sto rec;;;; σε return;;;σε δυο καναλια in της κονσολας;;;;που ειναι καλυτερα και πως θα μπορει το σημα που στελνω να μην επηρεαζεται;ωστε να μπορω να επεξεργαστω την καθαρη πηγη οπως θελω με τα plugin μου (αν αυτο μπορει να γινει).αν δεν γινεται πως μπορει να γινει;Για tutorial επι τουτου στα ελληνικα και απλο εχεται καποιο ebook στα υποψιν σας; Και κατι τελευταιο μπορουν να σταλουν διαφορετικες μιξεις στα δυο ακουστικα (σε μουσικους) της καρτας ηχου;;;;Αυτο το ειχα καταφερει με δυο main out στο cubase κι απο το control panel της m audio 2626 ρυθμιζα τις εντασεις και τις εστελνα. σας ευχαριστω.
  2. Loki kai Bars, Οι πληροφοριες σας ειναι πολυ ενδιαφερον και ευχαριστω για την συμμετοχη σας ,το εκτιμω ιδιαιτερα.Κι εγω θεωρω οτι πρεπει να χρησιμοποιησω τους προενισχυτες της m audio ,Οσο αναφορα τα προηγουμενα που μου ανεφερες Loki χρειαζομαι λιγο χρονο για να σκεφτω πως και τι.Με εβαλες σε ενα σωστο δρομο σκεψεως με ορθη αποψη. Ευχαριστω.
  3. Γεια σου Bars, Η κονσολα εχει..... 2 stereo channels with dual mic/line inputs Dual DSP engine with digital effects and output processing including Feedback Ferret®, 27-band GEQ/5-band PEQ, delay and limiter USB "A" connection to record directly to or playback from memory stick USB "B" connection for digital audio output and input 3-band EQ with sweepable mid-frequency and fixed low cut filters 48 volt phantom power 6 AUX sends 4 sub groups Switching power supply 20 "Silencer™ Mic Pre" XLR inputs Σε ευχαριστω
  4. Loki καλως σας βρηκα, Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου,με κατατοπισες αρκετα. Η αληθεια ειναι οτι με τα manual δεν τα παω και τοσο καλα και ενας λογος ειναι οτι δεν γνωριζω πολυ καλα αγγλικα. Το talkback αν γινεται το θελω για τα ακουστικα των μουσικων. Οσο αναφορα την κονσολα απο που θα στειλω στις εισοδους της καρτας ξεχωριστα τα καναλια ενα ενα και γενικως πως να χρησιμοποιησω την κονσολα?
  5. Τα εχω αγορασει ολα ενα ενα εγω καινουρια χωρις να ειμαι επαγγελματιας ηχοληπτης εκτος απο την κονσολα που την αγορασα μολις εχθες μεταχειρισμενη.Μεχρι στιγμης εγραφα κανονικα μεσω της καρτας ηχου μου.Απο εδω και στο εξεις θελω να χρησιμοποιω και την κονσολα και επειδη δεν ειμαι ξερολας θελω να μαθαινω απο ανθρωπους που εχουνε την απαραιτητη καταρτιση στο αντικειμενο. Αυτο που θελω ειναι προτασεις και οχι να χανω τον χρονο μου ανουσια.Οποιος δεν γνωριζει ας προσπερασει απλα το ερωτημα μου οποιος γνωριζει ας απαντηση για να ξεμπλοκαριστω.ΑΠΛΑ!
  6. Γεια χαρα σε ολους, Θελω να γραφω πολλα καναλια μαζι και να χρησιμοποιω την κονσολα (τα εφε,τα eq...) .Τι μου προτεινετε να κανω και πως να τα συνδεσω?(balanced-unbalanced etc.)Μολις αγορασα μια κονσολα peavey 24 fx και ειμαι καινουριος στο θεμα της ηχοληψιας.τελος παντων εχω αυτα ..... 1.καρτα ηχου m-audio 2626 profire 2.iMac 27 3.κονσολα peavey 24 fx 4.προενισχυτης universal audio solo 610 mono 5.daw logic 9,pro tools 10,cubase 5 6.mic neumman u 87 7.studio monitor jbl lsr 4328 Τι μου προτεινετε να κανω και πως να γινει η συνδεσμολογια ακριβως και αν μπορω να εχω talkback?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου