Προς το περιεχόμενο

yannisp

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    314
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

yannisp ήταν Μέλος της ημέρας 22 Αυγούστου 2019

yannisp είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

1 Follower

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή yannisp

Artist

Artist (1/4)

401

Φήμη

  1. συνηθως και τα δυο μαζι..πρωτα το asl και μετα το balm.απλα τωρα τελειωσε το ενα και δεν εχω αξιωθει να παω να παρω.
  2. το δικο μου pedalboard οσον αφορα το ξυρισμα (7-8 χρονια στο παραδοσιακο ξυρισμα) διαμορφωθηκε οπως φαινεται στη φωτογραφια.απουσιαζει το after shave νο 10 μενουνος επειδη τελειωσε.και απο λεπιδες συνηθως bic η gillete silver blue για τη μηχανη η οποια ειναι η parker 69cr(η οποια μου εκατσε πολυ καλα)στην οποια βαζω συνηθως την κλειστου τυπου κεφαλη και οταν χρησιμοποιησω τη σαβετα (1 φορα το μηνα συνηθως) βαζω astor λεπιδα.το σαπουνακι του παπουτσανη ειναι συνηθως το pre-save και υπαρχει και ενα σπλεντιτ για οταν χρησιμοποιησω σαβετα.
  3. το φωτογραφικο υλικο που ανεβαζεις ειναι πραγματικα εξαιρετικο και αθεραπευτα ρομαντικο!!!!
  4. οντως αυτο ηταν..ευχαριστω πολυ παιδια!!
  5. στα πλαισια της ερασιτεχνικης μου ενασχολησης με την ηχογραφηση αντιμετοπισα εντελωσ ξαφνικα το εξης προβλημα..ανοιγω το daw και φτιαχνω ενα audio track που βαζω το οργανο που θα παιξω(μπασο η κιθαρα) ανοιγω και ενα δευτερο track το οποιο θα ειναι ειτε καποιο backing track ειτε καποιο synth ειτε καποια drum loops που εχει το daw. σημερα αφου εκανα τη διαδικασια οπως παντα,παταω το record και ειδα οτι στο καναλι που ειχα το οργανο που θα ηχογραφουσα εγραφε και οτι αλλο υπηρχε στα αλλα tracks (τυμπανα και synth)....εκανα ενα ψαξιμο στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα καποια ιδιατερη βοηθεια..εγω εχω την εντυπωση οτι ισως παρεδωσε το πνευμα η καρτα ηχου...το set-up μου ειναι το εξης :κιθαρα-καρτα ηχου(steinberg ur22 mkii)-pc η laptop(windows 10 και τα δυο)-daw(cakewalk).απο θεματα συνδεσης με καλωδια ολα ειναι σωστα και διπλοτσεκαρισμενα...οποια βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη!!! δεν κανω πολλες ηχογραφησεις αλλα ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα..ευχαριστω.
  6. η ιστορια συνεχιζεται...εν αναμονη 2 παραγγελιων (Thomann και lord of the strings) ερχεται το συγκεκριμενο sms.
  7. η κιθαρα των παιδικων μας ονειρων..μαζι με το στρατηγο Lee και την Catherine Bach..βεβαιως..
  8. μαζι με τον doyle Bramhall II και τον andy fairweather low ισως να ειναι το καλυτερο κιθαριστικο σχημα που ειχε ο roger waters στις περιοδειες του.εχουν και στο money μια πολυ ωραια εκτελεση.
  9. σαν σημερα πριν 34 χρονια!!! η πρωτη μου συναυλια..
  10. συμφωνω και εγω στους gatton,paisley,buchanan,cropper και βαζω και 2 αγαπημενους μου telecasteraδες
  11. λειπει ο paul rogers??? και ο freddie mercury???(εκτος αν κανω λαθος)μου αρεσε η παρουσια τη ofra haza.λειπει και η loreena mckennit??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου