Προς το περιεχόμενο

giorgosL

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    36
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από giorgosL

  1. giorgosL

    Asphalt Lips-Footsteps of death

    Ευχαριστούμε!
  2. Λογικό ακούγεται.Παρόλά αυτά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!Γιατί δεν το έχω δει πουθενά στο youtube.Όλοι είτε με μικρόφωνο είτε μέσω usb ηχογραφούν, απ'οσο έχω δει.Δεν έχω και πεταλιέρα για να το δοκιμάσω.Άρα θα πάρω μια οποιαδήποτε(γιατί έψαχνα να έχει usb).Ευχαριστώ!
  3. Ευχαριστώ και πάλι για τις άμεσες απαντήσεις.Απ ότι είδα στο youtube ακούγεται καλά με πετάλια.Απλά δεν ήξερα αν τα ηχογραφεί και μεσω usb όταν προστεθούν όλα αυτά,πετάλια ή πεταλιέρα.Αν το έχει δοκιμάσει και κανένας άλλος στην πράξη ας πει αν το δει.
  4. Ωραία,ευχαριστώ.Αρα και οποιαδήποτε πεταλιέρα που δεν έχει usb αν συνδεθεί το ίδιο θα είναι.Μέσω του ενισχυτή δηλαδή θα μπορούν να ηχογραφηθούν οι προσομοιώσεις και τα εφφέ της στον υπολογιστη.
  5. Να ρωτήσω κάτι,αν το δει κανείς.Εαν συνδέσεις στον THR-10 κάποια πεταλιέρα ή πετάλια,wah-wah κτλ τότε μπορείς να ηχογραφήσεις μέσω usb στο cubase ;Για παράδειγμα ο THR-10 είναι εκπλητικός αλλά δεν έχει wah-wah.Αν του συνδέσεις ενα πετάλι θα ηχογραφηθεί το αποτέλεσμα μέσω usb; Ή το άλλο:Σκεφτόμουν να πάρω μια πεταλιέρα.Κι έλεγα για την zoom g5n επειδή συνδέεται μέσω usb στον υπολογιστή για άμεση ηχογράφιση όπως κι ο THR.Ενώ η πιο φθηνή zoom g3n δεν έχει usb απ οτι διάβασα.Αν πάρει κανείς την zoom g3n και την συνδέσει στον THR θα μπορέσει τότε μέσω αυτού να ηχογραφίσει τους ήχους της με usb σύνδεση,χωρίς μικρόφωνο;
  6. giorgosL

    Asphalt Lips-Footsteps of death

    Ευχαριστούμε!Ναι ναι,ο τραγουδιστής είναι πολύ καλός,φέρνει και σε Dickinson αλλά και σε άλλους.πχ Warrel Dane, Harry"the tyrant" Conklin, κ.α.Γενικά έχει ευρύ φάσμα.
  7. giorgosL

    Asphalt Lips-Footsteps of death

    Ως μέλος του forum αφήνω εδω αυτό το τραγούδι που μόλις ολοκληρώσαμε.Πρόκειται για ενα home made πρότζεκτ όπου συνδιάζουμε το heavy metal με καλτ ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του 80.
  8. giorgosL

    Asphalt Lips-The Champion

    Η αλήθεια είναι οτι δεν ακούω καθόλου Iron Maiden εδω και χρόνια, με την έννοια οτι προτιμώ να ακούω ενα σωρό άλλα αφανή συγκροτήματα.Όμως φυσικά και ειναι μεηντενιά το ριφφάκι!Σε γενικές γραμμές αν ήθελε να το παρομοιάσει κανείς με κάτι θα ήταν με Iron Maiden + Helloween ίσως.
  9. giorgosL

    Asphalt Lips-The Champion

    Γεια σας, αυτή είναι μια σύνθεση home made παραγωγής .Την αφήνω εδω κι όποιος θέλει μπορεί να πει την γνώμη του/κριτική του.
  10. Εγω έχω το Honda SS ,μοντέλο του 1978.Το οποίο και πουλάω αν ενδιαφέρεται κανείς.Γενικά με τις μηχανές είμαι άσχετος.Παρόλο που έχω δίπλωμα μηχανής και μέσα μου είμαι easy rider,μου αρέσουν τα τραγούδια που "τρέχουν" κι έχω γράψει κι εγω ενα,στη πράξη μεγάλη μηχανή δεν μπορω να οδηγήσω.Δεν έχει τύχει δηλαδή,δεν είχα ποτέ.
  11. giorgosL

    penelope

    Πολύ ωραίο!
  12. Εγω είμαι συντονισμένος εδω όπως κάθε μέρα : http://rockmelodic-radio.com/
  13. Είναι κορυφάιο εργαλείο ο Yamaha,τον έχω κι εγω.Δεν πιστεύω να υπάρχει καλύτερος ενισχυτής για εξάσκηση στο σπίτι.
  14. Ωραίο αυτό το θέμα γιατί έβαλε στη σκέψη της αναζήτησης των πρώτων ακουσμάτων.Ευτυχώς που υπάρχει το youtube και τα έχουμε ολα στο πιάτο.Η πρώτη φορά που με εντυπωσίασε,πόρωσε η κιθάρα ήταν μαλλον το σόλο απο αυτό:
  15. giorgosL

    On the run

    Ωραίο,στο στυλ των Running Wild συν μοντέρνου metal.
  16. Εγω τους απαντάω πάντως.Ακολουθεί ένας πρόσφατος διάλογος: -Γεια σας,Ακόμη προς πώληση; ([email protected])Γρήγορη απάντηση παρακαλώ. -Γεια σας, άντε γ#μίσου γρήγορα λοιπόν αφου βιάζεσαι -Hello,English please ? -ρε παρε τον πουλο που θες και μεταφραση,μ$$νι. 'Οπως και με τον Lord πρόσφατα: -Is the Guitars you posted still for sale ?? -οχι ρε Λορντ,,παρε τον πουλο.
  17. giorgosL

    ΑΓΚΑΘΙ

    Πολύ ωραίο.Πρέπει να βρείς εναν τραγουδιστή για να το απογειώσει όμως.
  18. Ναι ε; Εγω πιστευω 690 αλλα την δίνω 640 τώρα.Ευχαριστώ για την απάντηση.
  19. Μπορώ να ρωτήσω κι εγω εδω για μια κιθάρα που πουλάω;Είναι ωραίο θέμα αυτο για να παίρνει κανείς γνώμες κι απο άλλους σχετικά με τις συναλλαγές,δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο στο φόρουμ.Δίνω αυτή σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.Ποια πιστευετε οτι είναι η τίμια και για τους 2 τιμή; Fender American Special Stratocaster® HSS 2015 Candy Apple Red
  20. giorgosL

    Asphalt Lips-Free Wheel

    Αυτό το τραγούδι έδεσε πάρα πολύ κατα τη γνώμη μου και μουσικά και στιχουργικά με μια άγνωστη βιντεοταινία του 1988 που λέγεται "Εξάρχεια ωρα 12".Αν και δεν έχει καμία σχέση με τα Εξάρχεια η ταινία.
  21. giorgosL

    Asphalt Lips-No ticket

    Το πιστεύω κι εγω οτι με σωστή φωνή θα γινόταν πιο καλό αλλά μιας και δεν βρήκα,το αφήνω να πετάξει έτσι.Να επισημάνω επίσης οτι η ηχογράφηση έγινε με μια Fender american special και τον Yamaha thr 10.
  22. giorgosL

    Asphalt Lips-No ticket

    Σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!Βασικά με φωνή το προόριζα κι εγω,αλλά επειδή δέν έβρισκα, αποφάσισα τελικά να το κάνω ανεπίσημο soundtrack,χαχα.
  23. giorgosL

    Asphalt Lips-No ticket

    Ένα μινιμαλιστικό μουσικό θέμα
  24. giorgosL

    Asphalt Lips-No ticket

    Ένα μικρό μουσικό θέμα που έφτιαξα.Αν το ακούσει κανείς ας πει αν θέλει τη γνώμη του.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου