Προς το περιεχόμενο

vukdim

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    42
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Producer
  • Τόπος
    London

Συμμετοχή vukdim

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την αμεσότητα! Άρα ξεκινάω να αλλάξω χορδές!
  2. Καλησπέρα σας, Έχω μια tele που έχει γέφυρα με 6 saddles. Προσπάθησα να φτάξω το intonation αφού είδα ότι 2 χορδές είναι flat όταν τις πατάω στο 12ο τάστο. Μην έχοντας καθόλου εμπειρία μπήκα στο youtube είδα 10 videos για να διασταυρώσω πληροφορίες και μου φάνηκε κάτι αρκετά απλό ώστε να το κάνω μόνος μου. Έστω λοιπόν ότι η πρίμα μι είναι φλατ, έκανα την ανάλογη κίνηση προς τα μέσα με το saddle, όπως υποδείκνυαν τα videos, ξανακούρδισα αλλά... σε μένα δεν είχε καμία διαφορά, σε αντίθεση με τους τύπους στα videos που και η παραμικρή κίνσηση που έκαναν είχε αποτέλεσμα και καταφέρναν τέλειο intonation μεταξύ open string και 12 fretted string. Για να είμαι ακριβής είτε κουνούσα με το κατσαβίδι το saddle προς τα μέσα είτε προς τα έξω, όταν πατούσα το 12ο τάστο, αφού κούρδιζα, η νότα είχε πολύ μικρή διακύμανση αλλά πάντα παρέμενε φλατ. Φαντάζομαι θα παίζουν και οι παλιές χορδές κάποιο ρόλο αλλά κάτι προφανώς δεν κάνω σωστά στην όλη διαδικασία. Αλλά τι μπορεί να είναι αυτό; Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί δεόντως! Ευχαριστώ πολύ! Δημήτρης
  3. Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τις συμβουλές. Το πετάλι είναι ένα απλό overdrive της exh, το crayon. Το έκανα πριν καν γράψω στο forum αυτό που προτείνεις αλλά συνεχίζει ο θόρυβος, ο οποίος δεν υπήρχε πριν σε καμία περίπτωση. Το on/off ήταν αθόρυβο, όπως ας πούμε σα να ανοίγεις / κλείνεις ένα memory man πχ.
  4. Καλησπερα, ψάχνω κάποιον για επισκευή σε ένα πετάλι μου. Το πρόβλημα βρίσκεται στο οn/off switch, όπου όταν το πατάω, ακούγεται θόρυβος και ένα χαρακτηριστικό "ποπ", Φαντάζομαι ότι είναι αρκετά εύκολη υπόθεση να αντικατασταθεί ένα on/off switch, από κάποιον που ξέρει. Γνωρίζει λοιπόν κανείς κάποιον που να ασχολείται με service πεταλιών, είδικά προς νότια προάστια; Ευχαριστώ πάρα πολύ
  5. Γεια χαρά, Ξέρει κανείς αν υπάρχει πιο μικρό external footswitch για tap tempo για το dd20, εκτός από το fs5u της boss (ή έστω αν φτιάχνει κάποιος); Ευχαριστώ πολύ
  6. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις (Μένω νότια προάστια). Απότι καταλαβαίνω διαβάζοντας και τις αποψεις του marathon, τελικά με απασχολεί περισσότερο το χρώμα που θα την βάψω και απλώς μετα να μην γυαλίζει (όχι λούστρα κρέμες ιστορίες). Κάπως έτσι θέλω δηλδή να την κάνω: http://i21.photobucket.com/albums/b288/totallyfrozen/Music/fender-60-stratocaster-FULL_mediums.jpg
  7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Όχι πυρηνική φυσική δεν είναι, απλώς είναι αρκετοί αυτοί που χαλάνε την πιάτσα, ζητώντας αστρονομικά ποσά για δουλειές που,,,,,,δεν είναι και πυρηνική φυσική :P Ναι δυστυχώς το διάβασα ότι το nitro finish θέλει μήνα για στέγνωμα και ομολογώ ότι μου χαλάσε τα σχέδια! Υπάρχει κάποιο άλλο φινίρισμα που να μην λαμπυρίζειστην τελική?Απλά θέλω η κιθάρα να μην έχει γυαλάδα, απλά να υπάρχει μια άισθηση ματ στην απόχρωση που θέλω να της δώσω. ΑΝ αυτό γίνεται χωρίς nitro ή χωρις καν φινίρισμα, είμαι ανοικτός σε προτάσεις.
  8. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αλλάξω το χρώμα της κιθάρας μου. Πιο συγκεκριμένα έχω μια american standard strat sunburst και ενδιαφέρομαι 1) για αλλαγή χρώματος και 2) για nitro finish. Είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο στο Ελλάντα; :P Αν ναι ξέρετε κάποιον καλό μάστορα;
  9. vukdim

    fm4 help

    Καλά κρασιά με το σέρβις του Νάκα. Πήρα τηλέφωνο και εκτός του ότι πρέπει να πάω ταξίδι μέχρι την Παιανία, θα πρέπει να πληρώσω ταρίφα 38 ευρώ μόνο για να το δουν + ό,τι έξοδο προκύψει.Το φαντάζομαι από τώρα το 60άρι.
  10. vukdim

    fm4 help

    ναι αυτό που λες έχει λογική και εκεί όντως εντοπίζεται ένα σφάλμα αλλά 1) η ιδια η voodoolab λέει στο manual ξεκάθαρα ότι μπορώ να τροφοδοτήσω τα modelers της line6 (or unregulated Line 6 Modelers) στις θέσεις 5-6 2) για 3 μήνες που είχα το πετάλι το τροφοδοτώ με τον παραπάνω ενδεδειγμένο τρόπο που παρέθεσα και πιο πάνω και πάλι δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα. μακάρι να μπορούσα να κάνω restore settings αλλά δεν ανάβει τίποτα στο πετάλι, σα να έχει καεί.
  11. vukdim

    fm4 help

    "Line 6 Modeling Pedals You can power the Line 6 modeling pedals (but not POD) using outputs 5 or 6 and setting the corresponding switch away from NORMAL. Remember to use the RED 5.5x2.5mm barrel cable for these pedals." το αποπάνω είναι από το manual της voodoo lab ( και ένας από τους λόγους που συνέβαλαν για να το αγοράσω)
  12. Καλησπέρα, η ιστορία που ακολουθεί πρόκειται για ιστορία νεύρων, θυμού και απίστευτης ξενέρας γενικότερα. Καθώς έπαιζα λοιπόν αμέριμνος κιθάρα, πατώντας τα πεταλάκια μου και πιο συγκεκριμένα τα drives, σε κάποια φάση (και χωρίς να το αγγίξω καθόλου) το fm4 line 6 μου άναψε από μόνο του (φώτισαν 3/4 presets) και μετά έσβησε έτσι στο ξεκάρφωτο. Από τότε δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα και γενικότερα δεν δουλεύει. Το τροφοδοτούσα με το voodoo lab 2 στην 5 θέση (away from normal) και με το καλωδιάκι με το κόκκινο βύσμα. Έβαλα και άλλα πετάλια στην ίδια θέση του vodoo lab και παίζουν μια χαρά... να σημειωθεί ότι όλα τα άλλα πετάλια παίζουν μια χαρά. Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά και γιατί πέθανε έτσι μάταια το πετάλι, το οποίο λατρεύω και θέλω οπωσδήποτε να επιδιορθώσω. Αν καταλαβαίνετε τι πήγε στραβά, ρίχτε μια απάντηση, αλλιώς προτείνετε μου κάποιον καλό μάστορα που να μπορεί να βοηθήσει. p.s. * το σύνδεσα και μόνο του και δεν παίζει * το είχα πάρει b stock από thomann εδώ και 2-3 μήνες αλλά δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα- ήταν ολοκαίνουριο από όλες τις απόψεις Ευχαριστώ πάρα πολύ.
  13. Καλησπέρα, εδώ και καιρό ψάχνω για μαθήματα φωνητικής, τα οποία να παραδίδει καθηγητής και όχι καθηγήτρια, να είναι γνώστης και όχι της πλάκας (είμαι σε επίπεδο που μπορώ να το καταλάβω) και να βρίσκεται προς νότια προάστια. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής με τα κριτήρια που θέτω, καταλήγω μόνο σε καθηγήτριες, οπότε ρωτάω και εδώ μήπως γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. καλησπέρα, μου έτυχε το εξής περιστατικό και το μοιράζομαι μαζί σας για να μου πείτε αν μπορείτε να βγάλετε άκρη: αποφάσισα να κάνω μια αγορά από thomann μέσω prepaid. ας πούμε ότι η αγορά μου κόστιζε 100 ευρώ (ήταν πιο πολλά). Πάω στην τράπεζα και φορτώνω την κάρτα με σχεδόν ακριβώς 100 Ευρώ (και κάτι ψιλά)(διευκρίνηση=είχα μεσα στην κάρτα μόνο αυτό το ποσο). Γυρνάω σπίτι, κάνω την παραγγελία και ενώ όλα ήταν οκ, μετά από 2 μέρες μου στέλνουν mail, λέγοντας μου ότι δεν μπόρεσαν να τραβήξουν όλο το ποσό απο την κάρτα. Πιο συγκεκριμένα μου είπαν ότι μπόρεσαν να τραβήξουν μόνο τα 2/3 του συνολικού ποσού και ότι θα πρέπει να πάω στην τράπεζα να διευθετήσω το θέμα μόνος μου.Μετά να επικοινωνήσω μαζί τους για να μπορέσουν να συνεχίσουν στην έγκριση της αγοράς. ??? Τι μπορεί να πήγε στραβά; Ευχαριστώ.
  15. μετά το video με τη γείωση, είμαι 90% σίγουρος ότι έχω το ίδιο προβληματάκι. θα το τσεκάρω και θα σας πω τι τελικά ήταν. σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου