Προς το περιεχόμενο

thory

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    49
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή thory

0

Φήμη

  1. Καλημέρα. Επειδή έχω εντυπωσιαστεί από το time stretch και pitch correct του συγκεκριμένου daw σκέφτομαι να πάρω την φθηνότερη έκδοση του μόνο για τις συγκεκριμένες αυτές λειτουργίες. Ξέρει κανείς αν έχουν κάποιον περιορισμό στην συγκεκριμένηvη version?
  2. Θυμώμενος τον ντόρο που είχε γίνει και στο εξωτερικό αλλά και εδώ στο site προ 4ετιας για τα συγκεκριμένα monitors, αναρωτιέμαι όσοι τα έχετε δουλέψει αν ήταν τελικά αυτό που περιμένατε; Μου κάνει εντύπωση που η τιμή τους όλο και πέφτει. Ολοκληρώσατε καμία δουλειά σε αυτά; Εντυπώσεις; Ήταν όντως το καλύτερο ηχείο στην κατηγορία του και μέχρι και την διπλάσια τιμή όπως λέγαν κάποιοι;
  3. Να σαι καλά για τη βοήθεια!Έτσι όπως τα περιέγραψες μάλλον πάω προς την scarlett. Μια απορία μόνο γιατί δεν το πολύ κατάλαβα, όταν λες ότι η steinberg βρίσκεται ανάμεσα στις δυο πρώτες εννοείς οτι μπορεί να προσφέρει όσα η tascam και η focusrite αλλά σε μικρότερο βαθμό?
  4. Για να πω την αλήθεια αρχικά είχα καταλήξει στην scarlett 2i2 αλλά ψάχνοντας έπεσα σε μια απάντηση του φίλου npap του οποίου εκτιμώ τις γνώσεις,σε παρόμοιο θέμα που έλεγε πως σε αυτό το εύρος τιμών τον καλύτερο ήχο και τους καλύτερους pre τα έχει η tascam.Γι'αυτό μπήκα στο τρυπάκι να κοιτάξω και άλλες κάρτες!
  5. Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα μέχρι 150 ευρώ και από αυτά που έχω διαβάσει και εδώ,έχω καταλήξει σε αυτές : 1.Focusrite scarlett 2i2 2.Steinberg ur 22 3.Tascam us 2x2 4.Lexicon omega studio Δεν με ενδιαφέρουν οι πολλές εισοδοι-εξόδοι. Αρκεί να μπορώ να συνδέσω monitors :P μια κιθάρα και ένα μικρόφωνο. Σταθερούς drivers χαμηλό latency και συμβατότητα με mac. Ποια από τις παραπάνω είναι πιο ποιοτική(σε σχέση με τις άλλες)και με τον "καλύτερο" ήχο?
  6. Θα το ψάξω εννοείται. Απο focusrite ποιά θα πρότεινες?
  7. Χύμα τα χεις βάλει η καλυμμένα με κάποιο ύφασμα?
  8. Απ'οτι βλέπω εδώ όμως την έχει not supported στα el capitans http://www.apogeedigital.com/blog/apogee-compatibility-update-mac-os-x-10-11-el-capitan Τρέχει μόνο σε yosemite και mavericks. Οπότε η γυρνάω σε mavericks η βρίσκω μια άλλη πάνω κάτω στα ίδια λεφτά. Καμιά πρόταση?
  9. Καλησπέρα.Θέλω να αγοράσω μια καλή κάρτα ήχου για mac(el capitan) αλλά έχω περιορισμένο budget...οΟοΟο τι προτότυπο ;D Έχω βρει την Apogee duet firewire μεταχειρισμένη στα 180 Αξίζει? Παίζει να βρω κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά? Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι : 1.Σταθερότητα σε mac(el capitan) 2.Αξιόπιστοι drivers 3.Χαμηλό latency 4.Ποιότητα σήματος εισόδου/εξόδου Κυρίως για midi και καμια φορά ίσως χρειαστεί να ηχογραφήσω ενα mic και κανένα Bass.
  10. Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, υπάρχει κάποιο site να κάνει την ίδια δουλειά όπως εδώ http://www.vicoustic.com/music-broadcast/tools/online-project-request αλλά να είναι free? Βασικά,του δίνεις κάποιες πληροφορίες για τον χώρο σου μαζί με φωτογραφίες και σου λέει πάνω-κάτω τι υλικά να χρησιμοποιήσεις και που.
  11. Να σαι καλά για την απάντηση. Όντως το shop της steinberg δίνει μόνο το elements σε edu. Με κάτι τέτοιο δλδ τι παίζει? http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=12772
  12. Κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει ρε παιδιά?
  13. Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν η edu version έχει διαφορές με την pro?Και δεν αναφέρομαι στα δικαιώματα χρήσης αλλά σαν λογισμικό. πχ να έχει λιγότερα plugins και vst η κάποιους περιορισμούς όπως έχουν οι εκδόσεις artist και elements.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου