Προς το περιεχόμενο

BluGroove

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή BluGroove

0

Φήμη

  1. Μπορείς να δεις και καμπίνα 1χ12 της Gallien Krueger. Έχω αυτό: http://www.gallien-krueger.com/products_artist_ca_neo112.html και από πάνω του αυτό: http://www.gallien-krueger.com/products_artist_hd_700.html. Η ένταση του ήχου είναι τρελή για το μέγεθος και το βάρος της καμπίνας.:!: :!: :!: :!: Βέβαια ειναι στα 8Ω αλλά είναι φορητή λύση. Δοκίμασε τα αν τα βρείς πουθενά.... :roll:
  2. Κοίτα 200¤ ε??? ΧΜ..... :? :? Σε αυτά τα χρήματα οι ενισχυτές που κοιτάς είναι ΟΚ. Θα πρέπει να πας να τους ακούσεις εννοείται. Πάντως δεν ειναι 300αρηδες όπως αναφέρεις. Τα Watts που γράφουν αφορούν τα 4Ω.... Οι Warwick είναι τίμια μηχανήματα, οι Ashdown βρόμικοι στον ήχο (αγγλικοί κάπως) αλλά κινέζικοι στην κατασκευή!!!! Για τους Gallien Backline δεν έχω γνώμη.... αλλά πήρα πρόσφατα τον GK 700RB II και ΜΑΜΑΕΙ!!!!!! 8O 8O 8O
  3. Πάρτε και απο εμένα: Vocals: R.J. Dio / Daniel Gildenlow Guitar: Marty Friedman Bass: Geezer Butler / Billy Gould Drums: Mike Portnoy Keys: Kevin Moore :roll: :roll: :twisted:
  4. 8O 8O 8O 8O Χμ.... Απο οτι βλεπω απο τα βαρη μάλλον έτσι εξηγείται το πολύ μεγάλο βάρος παρά το μικρό σώμα στο Warwick Τhumb μου. Ξύλα:bubinga, wenge. :? :?
  5. Γεια, από τη σχετικά μικρή εμπειρία που έχω θα σου έλεγα τουλάχιστον να MHN παρεις BEHRINGER. Γενικότερα αυτά τα πράματα ειναι πολύ φθηνά αλλά έχουν και πολύ φθηνό ήχο. 8O Τουλάχιστον μην πάρεις κεφαλή Behringer. Προτίμησε κάτι πιο ποιοτικό Gallien Krueger Backline, Hartke η ακόμα και Roland και Αshdown. :!: To καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να πας μια βόλτα στα καταστήματα να ακούσεις τι σε ικανοποιεί. :)
  6. 8O 8O 8O Εννοείς ότι πάρα πολλοί θέλουν και ελάχιστοι δε θέλουν! Εξάλλου αυτοί οι ελάχιστοι που δε θέλουν sustain στον ήχο τους κάνουν διάφορες πατέντες με σφουγκαράκια στο bridge και άλλα παλαβά... Αυτό βέβαια κάνει και τον ήχο να ακουγεται muteαρισμένος. :? :?
  7. BluGroove

    tool live!!!

    Για άλλη μια φορά η Didi music έκανε το καθήκον της. Αψογη οργάνωση για ένα καταπληκτικό live και με πολύ φθηνό εισιτήριο, μόνο 52¤. Μα είναι σοβαροί???? Φτάνει πια. Μετά από ακόμα μια ξεφτίλα δεν ξαναπατάω σε live της Didi. Τι να πρωτοπώ? Για τον ΤΡΑΓΙΚΟ ήχο όπου και αν στεκόσουν? Για την οπτική που είχες προς της σκηνή? Για το ότι δεν υπήρχε ούτε ένα κάθισμα? Για την τραγική οργάνωση σε είσοδο και έξοδο που κανείς δεν περπατούσε αφού τον πήγαιναν σηκωτό(χιλιάδες προσπαθούσαν να βγούν από μια διφυλλη πόρτα πλάτους ενός μέτρου. Να μην αναφερθώ στο ελεινό parking που έτσι και δεν είχες βάλει σημαδούρα στο αυτοκινητο σου έψαχνες για ώρες να το βρείς. Δε συζητάς για αυτούς που χρησιμοποίησαν συγκοινωνία. Καμία αλλαγή στα δρομολόγια των ΤΡΑΜ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ. Όσο για τους Tool και τους Mastodon ΜΑΛΛΟΝ(γιατί δεν ακουγόντουσαν και πολλά) έπαιξαν καλά και σαν επαγγελματίες έκαναν αυτό που έπρεπε. Σαν show ήταν εντυπωσιακό αλλά μέχρι εκεί.
  8. Με τη μια καλοδιοταινεία δε το κάνει??? 8O 8O 8O Μήπως τελικά φταίει η καλοδιοταινεία? Οι δίσκοι να "τα έπαιξαν" ταυτόχρονα.... πολύ χλωμό το βλέπω. 'Εβαλες τον κάθε δίσκο σε διαφορετική καλοδιοταινεία και ακόμα σερνότανε? Σε καμία περίπτωση μην αλλάξεις τους δίσκους αν δεν τους έχεις δοκιμάσει σε άλλο μηχάνημα. Είναι χρονοβόρο και σπαστικό αλλά πρέπει πρώτα να αποκλείσεις τι δεν φταίει. New Drivers εγκατέστησες?
  9. Καλησπερα και απο εμένα. Πρέπει να ξέρεις οτι οι IDE δίσκοι που είναι συνδεδεμένοι με την ίδια καλοδιοταινεία έχουν τραγικές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων από τον έναν στον άλλον. Πρέπει μόνος σου να σκεφτείς από ποίον δίσκο γράφεις (περισσότερο) στο DVD-R για να μπορέσεις να βάλεις τον άλλο δίσκο στην καλοδιοταινεία του DVD-R. Δηλαδή οι δίσκοι σου σε διαφορετική καλοδιοταινεία. Μόνο έτσι θα έχεις μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Y.Γ: Κατέβασε και τους τελευταίους Drivers του ATA Controller σου. :roll: [/u]
  10. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 8) 8) 8) Κανένας δεν έχει εμπειρία απο SWR? Ξέρω οτι μερικά μικρά combo είναι αρκετα καλά. Aπόψεις για τους Backline της Gallien Krueger η για τους Warwick :?: :?: :?:
  11. Χρειάζομαι εναν combo ενισχυτή για πρόβες και live(για οnstage ήχο) αλλα δεν θέλω τπτ τρελό σε watts. Έχω τσεκάρει online διαφορους combo με 1x12,2x10,1x15. Λόγω τιμής γλυκοκοιτάζω έναν ashdown mag c115 307W και έναν SWR working man 15. ¶λλες εμπειρίες ή προτάσεις :?: :?: Υ.Γ:Καλό θα ήταν να μη χρειάζομαι νταλίκα για να τον μεταφέρω.... :lol: :lol: :lol:
  12. Ναι κατάλαβα τι εννοούσες απο το προηγούμενο post... Ξέρεις που μπορώ να ακούσω τα m-audio σε αθήνα ή πειραιά :?: :?: Γενικότερα πάντως σε υψηλότερες τιμές τα monitors είναι καλύτερα απο ηχεία-ενισχυτής??? Σορρυ για το "πρίξιμο" αλλά..... :roll: :roll: :roll:
  13. ... Δηλαδή τα m-audio BX8a ακόμα και για αυτά τα χρήματα δεν είναι "καλά" ηχεία? Δεν ζητάω να ακούω στην εντέλεια την κάθε λεπτομέρεια (σαφώς και σε αυτά τα λεφτά δεν αγοράζεις και φοβερό ηχείο) ούτε και τρελές εντάσεις μιας και ο χώρος ειναι μικρός. Υ.Γ: Φοιτητής είμαι και άμεσα δεν έχω σκοπό να ξοδέψω παραπάνω χρήματα για καλύτερα ηχεια. Προτιμάω να τα "σκάσω" για ένα καλύτερο μπασσάκι!!! :wink:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου