Προς το περιεχόμενο

Sidarta

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Sidarta

0

Φήμη

  1. Καλησπερα φιλοι μου....οπως καταλαβατε και απο τον τιτλο,δε το εχω και τοσο με την σειρα, ,με την σωστη σειρα μαλλον. Λοιπον ας δουμε περι τινος προκειται.....Akai EIE Pro,,,AKG120 perception,,,,Behringer shark dsp110....και μια Phonic δικαναλη κονσολιτσα.... Το λοιπον η σωστη συνδεσμολογια ποια θα ηταν ? Απο το mic,sto dsp,,,μετα καρτα ηχου,,και μετα κονσολα? και αν ναι στην κονσολα....με τι καλωδιο? :P Υ.Γ Να με συμπαθατεται αλλα ενας αγανακτησμενος mc και beatmaker ειμαι...που θελησε να κανει κατι δικο του. Να'στε Καλα!!!
  2. :) Καλησπερα ,η αληθεια ειναι πως ναι,,οντως δε κανω δουλεια ,απλα ηθελα να σιγουρευτω πως ολα ειναι οκ,,ηδη εχω μια Lexicon Omega ,η οποια μου εχει βγαλει την πιστη,,και αυριο με το καλο ειμαι για να παιρνω,της Akai eie Pro....καλη νομιζω. Τωρα οσο για το Out απο τον μικτη.....αυτο δε μπορω να βρω βασικα :P Κοιταζω αλλα δε βλεπω καποιο out :-\ Να με συγχωρατε ,αλλα δεν ειχα ουδεποτε σχεση με το συγκεκριμενο ειδος...εκτος απο beatmaking (Cubase 5 ,Sound Forge 7, Reason 5 ενιοτε) Παντως για το Reaper εχω ακουσει καλα λογια η αληθεια ειναι.
  3. Alla απο εκει και περα...με ποιο προγραμμα θα τρεξω το βινυλλιο?
  4. Λοιπον...νομιζω πως καταλαβα τι εννοεις...στο ch1 τα phono απο το mk2...kai κολλητα διπλα στα line...φευγει το rca nomizo? για την onboard προς το παρον .... Μετα ...τι? Συγγνωμη αν κανω χαζες ερωτησεις αλλα πραγματικα δεν εχω ιδεα απο πικαπ....πιο πολυ για κανα sampling to πηρα :)
  5. Καλησπερα παιδια...μολις πηρα το πρωτο μου μκ2,,μιας και το βρηκα σε πολυ καλη τιμη,,,επι τη ευκαιρια,,,αγορασα ενα μικτη pioneer MDJ 250 k......αλλα δε ξερω που παν τα τεσσερα :P Μηπως θα μπορουσε να με κατατοπισει καποιος σχετικα με το πως πανε οι καλωδιωσεις? ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. Την καλημερα μου,,,και χιλια συγγνωμη αν ποσταρω σε λαθος κατηγορια,,,αλλα δεν βρηκα κατι αναλογο ??? Λοιπον...η απορια μου ειναι εξης,,ειμαι κατοχος ενος Μκ2 SL1200 .....Σε ενα μαγακι στην ομονοια,μου τον αφησαν σε πολυ καλη τιμη θα ελεγα....και μου ειπαν πως κανει,και για σκρατς.......αλλα,σαν κατι να μου λεει ,πως δε κανει και τοσο... Μηπως ξερει κανεις...ωστε να μου δωσει τα φωτα του? Ευχαριστω εκ των πρωτερων!
  7. Δυστηχως τπτ :( τα ιδια μου κανει παλι,,,πολυ σιγα και παραμορφωμενα δηλαδη... Ισως τελικα να το εχει το θεμα η καρτα...τι να πω :/
  8. Αυτο ακριβως φιλε μου,,,,ουτως η αλλως πολλα παιδια ειπαν,πως οταν ειχαν ηχο στο Daw...δεν ειχαν στα υπολοιπα...players κλπ ξες.... Πουυυ θα μου παει ,θα την βρω την ακρουλα μου...να 'σαι καλα φιλε μου :)
  9. Ολα καλα φιλε μου,,μεχρι που φτανουμε στο control panel της Asio...που ειναι καταχωνιασμενο και δε το βρισκω? :P Eκτος και αν εννοεις τις αλλαγες στα πανελ της καρτας σε καποιο DAW ....αλλα δεν,τα δοκιμασα ολα......σορρυ αμα κουραζω παιδες μου :) ειλικρινα.
  10. http://tinypic.com/r/2u5su1z/5 playback http://tinypic.com/r/15rmfcg/5 recording Ελπιζω να βοηθησα....εδω,προσπαθησα.αλλα δε μου εκανε επισυναψη
  11. Tιποτα αδελφε,,,δυστηχως. Το μονο που ακουγεται,,,ειναι αυτο που περιεγραψα....σε πολυ χαμηλη ενταση. Τελικα ,μαλλον πως δε το γλυτωνω το 150αρι για καρτα ηχου πφφφφ :(
  12. χεχεχ ...αστα,απ'οτι ειδα και σε καποια φορουμ......πολλοι αντιμετωπισαν θεματα με την εν λογο καρτα.Τι να πω,τους τελευταιους drivers κατεβασα παλι.....τωρα για ρυθμισεις,,δεν εχω ιδεα πραγματικα ..!!! :P
  13. Καλημερα παιδια .....λοιπον,,μολις ακολουθησα τις οδηγιες του φιλου με την on board. Ολα καλα μεχρι εδω,,,η καρτουλα δινει σημα...κατι που πριν δε γινοταν...τι παιζει ομως ειναι το θεμα....πως στην καρτα,οσο να γυρισω το monitor mix,η ακομα και να ανεβασω την ενταση απο το εικονιδιο,κατω δεξια....ακουγετε πολυυυυ σιγα ,και αλειωμενα... Δε ξερω τι μπορει να φταει....θα δοκιμασω παλι με αλλους drivers. ΑΛλα νομιζω ειμαστε στο σωστο δρομο....σε περιπτωση που δεν εχει θεμα η καρτα . (αν και δε νομιζω).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου