Προς το περιεχόμενο

Demise

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Demise

0

Φήμη

  1. Ναι τα AV40 έχουν spdif. Θα δοκιμάσω και τους ASIO4ALL και θα σου πω τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.
  2. Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήσε με το πρόβλημα μου και για την απάντηση στο ερώτημά μου.. Τα monitor μου είναι συνδεδεμένα με ένα Left και ένα Right TRS κανονικά . Όταν τα συνδέω σε mp3 player η σε ηχοσύστημα έχουν κανονικές εντάσεις. Βλέπω κανονικά τις πράσινες μπάρες και όταν συνδέω στην πίσω έξοδο "1 Main" τα ακουστικά συνεχίζω να ακούω με χαμηλές εντάσεις, όταν όμως συνδέω τα ακουστικά στην μπροστά έξοδο "Headphones" ακούω με κανονικές φυσιολογικές εντάσεις(κανένα πρόβλημα) Άρα το πρόβλημα λογικά είναι στις TRS και στην main? Να δοκιμάσω να συνδέσω τα monitor και στις spdif εξόδους μπας και λειτουργούν?
  3. Καλημέρα και sry που άργησα να απαντήσω. Είναι συνδεδεμένη με εναργά monitor τα m-audio AV-40. Όλες οι ρυθμίσεις ήχου και στα monitor και στον πίνακα ελένχου και στην καρτα ήχου είναι full. Αυτό που λες για Knob και anticlockwise δεν ξέρω τι ακριβώς είναι και από που το αλλάζω.Αν μπορείς να μου εξηγήσεις θα ήταν μεγάλη βοήθεια. Στον πίνακα ελένχου και στην καρτέλα αναπαραγωγή βλέπω τις εξόδους της e-mu και την έξοδο της onboard κάρτας ήχου.Έχω ενεργοποιημένη αυτή στην οποία είναι συνδεδεμένα τα monitor και οι εντάσεις είναι full. Έχω δοκιμάσει να ξανακάνω εγκατάσταση τους Drivers και με τον τρόπο που προτείνεις, αλλα τπτ...
  4. Ναι την εχω κάνει disable την άλλη κάρτα.. Την USB έχω.
  5. Καλημέρα! Μετά από format του PC και μετάβαση από Windows XP σε Windows 7 64-bit η 0404 ακούγεται πολύ χαμηλά. Έχω εγκαταστήσει και τους beta drivers της E-mu για Windows 7 οι εντάσεις είναι full και στον πίνακα ελένχου και στην κάρτα ήχου και παντού. Ο υπολογιστής μου έιναι ο εξείς: RAM 6gb CPU i5 7xx Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να φταίει?
  6. Σε σχεση με τις 0404 και Μ-track plus όμως? Όσον αφορά το λογισμικό που χρησιμοποιώ, μεχρι στιγμής nuendo(το οποίο νομίζω ότι είναι ίδιο με το CuBase), και αν τελικά πάρω m-audio θα κάτσω να δώ τι παίζει με το pro-tools..
  7. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Οι σκέψεις μου είναι οι εξής: Την E-MU την έχει ένας φίλος μου, ξέρω πως είναι καλή κάρτα, πόσο μάλλον όταν μου το επιβεβαιώνετε εσείς, αλλά από την στιγμή που έβαλε Windows 7 64-bit έχει πρόβλημα.Η κάρτα ακούγεται "ψιθυριστά"(και με τους beta drivers), ασχολείται μήνες με αυτό αλλά τπτ...+ οτι η E-MU είναι όπως είπατε νεκρή εταιρεία. Αυτό που με τραβάει προς την M-AUDIO είναι περισσότερο το όνομα.Αξίζει όμως...? Και η c1 και η 2ι4 καλές φαίνονται.Την c1 να πω την αλήθεια δεν την ήξερα καθόλου Ποιά απ όλες όμως είναι καλύτερη value for money επιλογή...?
  8. Καλημέρα σε όλους. Καινούριος στο foroum..Λέω να πάρω καινούρια κάρτα ήχου και θέλω την άποψή σας σχετικά με αυτές τις 2. http://www.thomann.de/gr/m_audio_m_track_plus.htm και http://www.thomann.de/gr/emu_0404_usb.htm Χρήση της κάρτας :σύνδεση μουσικών οργάνων και ερασιτεχνική ηχογράφηση Ποιά πιστεύετε ότι είναι καλύτερη και γιατι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου