Προς το περιεχόμενο

efthimispapadop

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    30
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή efthimispapadop

0

Φήμη

  1. Μαλλον τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου φταινε ή καποια αλλη συσκευη που δουλευει παραγει "θορυβο".
  2. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Δεν ξερω καθολου πιανο.. Δεν νομιζω οτι θα με ενδιεφερε το αρμονιο προς το παρων και στο αμεσο μελλον Η πρωτη μου επιλογη ειναι το Privia 150
  3. Γεια σας παιδια! Οπως αναφερω και στον τιτλο ειμαι κιθαριστας, σπουδαζω κιθαρα και σκοπευω να αγωρασω ενα digital pianο. Το χριεαζομαι κυριος για αρμονια-θεωρια και μετεπειτα για να ασχοληθω μαζι του σαν οργανο που με ενδιαφερει. Τι θα πρεπει να προσεξω; Εχω κανει μια ερευνα για το τι πρεπει να εχει ενα digital piano πανω κατω αλλα δεν ξερω πολλα γι'αυτο και χρειαζομαι την βοηθεια σας! Τα digital piano που εχω επιλεξει βαζωντας χρηματικο οριο τα 500 ευρω ειναι τα παρακατω: 1)Yamaha P-35 B http://www.thomann.de/gr/yamaha_p35_b.htm 2)Casio CDP-220 R http://www.thomann.de/gr/casio_cdp_220r.htm 3)Casio PX-150 BK Privia http://www.thomann.de/gr/casio_px_150_bk_privia.htm Ποια ειναι η γνωμη σας; Προτασεις & συμβουλες ευπροσδεκτες. Ευχαριστω!
  4. 14 κιλα ζυγιζει ο ενισχυτης με το CR... Δεν ειναι πολλα τα κιλα. Τελικα το CR διαλεξα.. ΑΞΙΖΕΙ! εξαιρετικο μεγαφωνο!!!!
  5. Γεια σας! Ξερετε που μπορω να βρω reverb tank στην Ελλαδα; Και κατα προτιμηση στην Θεσσαλονικη (ή καποιο ηλεκτρονικο καταστημα που δεν ειναι Θεσσαλονικη ) Ευχαριστω!!
  6. Γεια σας παιδια! Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ του Cathode Bias vs. Fixed Bias ; Ποια τα πλεονεκτηματα τους και ποια τα μειονεκτηματα τους; Ευχαριστω!!
  7. Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Εφοσον ο telegun ειναι Ελλαδα θα παω σε αυτον να κανει την εγκατασταση των μετατροπων και δεν θα το διακινδυνευσω να τις κανω μονος μου.
  8. Θα προσπαθησω να ερθω σε επικοινωνια να δω αν ειναι Ελλαδα θα του στειλω ενα e-mail... Εαν κανεις ξερει καποιον αλλο τεχνικο εδω Θεσ/νικη ας τον αναφερει. Σε mail που εστειλα στον Billm μου απαντησε πως δεν ειναι πολυ δυσκολη η εγκατασταση τους το μονο που θα μπορουσε να πει οτι ειναι καπως δυσκολο ειναι η αποκολληση τους, χρειαζεται λεει μια τρομπα απορροφησης για να γινει πιο ευκολη η δουλεια. Εαν δεν βρω καποιον που να ειμαι σιγουρος οτι θα κανει καλη δουλεια μαλλον θα προχωρησω μονος μου στην εγκατασταση τους ακολουθωντας κατα γραμμα τις οδηγιες του Bill..
  9. Ο Telegun δεν εχει φυγει απο την Ελλαδα? γιατι σε αλλες συζητησεις εδω στο noiz διαβασα οτι εφυγε... Υπαρχει περιπτωση να τον βρω Ελλαδα; Παντως εχω διαβασει τα καλυτερα για telegun!
  10. Γεια χαρα σε ολους! Σκοπευω να κανω τις εξης μετατροπες στον BJ μου: 1) Basic kit 2) Presence control 3) all-metal Input Jack 4) Standby Switch 5) High-voltage preamp mod 6) Audio-taper master volume 7) clean boost module Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν η εγκατασταση τους ειναι ευκολη ή χρειαζεται τεχνικος για κανει τις μετατροπες;; Εμπειρια με κολλησεις δεν εχω, απλος πιανουν τα χερια μου. Θα ηθελα την γνωμη των πιο εμπειρων και αυτων που εχουν κανει καποια mods στον ενισχυτη τους απο τον Billm. Εαν δεν ειναι ευκολες η μετατροπες για να γινουν απο εμενα τοτε ποιος ειναι ο πιο καταλληλος τεχνικος στην Θεσσαλονικη για να κανει τις μετατροπες;; Για οσους δεν γνωριζουν των Billm παραθετω το site του: ( http://billmaudio.com/wp/ ) Οποιαδηποτε αποψη-προταση σχετικα με τις μετατροπες ειναι καλοδεχουμενη! Ευχαριστω!
  11. Fender 65Twin Reverb Fender 65 Deluxe Reverb Fender 57 Bandmaster Fender 59 Bassman LTD Vox AC30 C2X Blue Bulldog Marshall MR1974X
  12. Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σας! Απο οσα μου ειπατε νομιζω οτι εχω καλυφθει και εχω καταληξει. Εφοσον εχει καλα καθαρα και μπορει να να ανταποκριθει επαξια σε drive/distortion καταστασεις νομιζω οτι θα διαλεξω το CR.. :) Και υπαρχει και η εκδοση με που ερχεται κατευθιαν με το CR : http://www.thomann.de/gr/fender_blues_junior_iii_fsr_stealth.htm
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου