Προς το περιεχόμενο

crmaris

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή crmaris

0

Φήμη

  1. κάθε σήμα από όποια μπάντα και αν προέρχεται έχει και κάποια ηχητική μορφή την οποία μπορείς να πάρεις με τον κατάλληλο δέκτη ο οποίος δίνει την δυνατότητα αυτή. Συγχωρέστε με παιδιά αλλά δεν μπορώ να πω παραπάνω για το project αυτό ( και ήδη αρκετά είπα αλλά είμαι φλύαρος γενικά :) ). Λοιπόν τελικά το πρόγραμμα βρέθηκε. Λέγεται VRS Recording System και κάνει ακριβώς ότι θέλω.. Κάρτα θα προτείνω την αγορά μιας Terratec phase 88.. Thanks όλους σας για την βοήθεια.. Να προσθέσω ότι το link του forums σας μου το έδωσε ένα παιδί από το thelab.gr όπου είμαι πολύ συχνός επισκέπτης(όπου είχα κάνει και την ίδια ερώτηση αρχικά) . Αν χρειαστήτε οποιαδήποτε βοήθεια που αφορά hardware(εκτός καρτών ήχου :) ) ,programming,overclocking κτλ θα ήτανε ευχαρίστηση μου να βοηθήσω.
  2. από ότι βλέπω μόνο με την αγορά της κάρτας και με αρκετό ψάξιμο θα βγάλω άκρη με το software για να δω πιο είναι το καταλληλότερο(δοκιμές και δοκιμές). Φίλε musictech thanks,αυτό ήθελα να μάθω ότι δηλαδή θέλει άλλο connector για να εκμεταλευτώ τα mic in σαν line in στην 1010. Το soundforge το είχα δουλέψει παλιότερα αλλά μόνο για επεξεργασία έτοιμου σήματος. Θα το ξαναρίξω μια ματιά και αυτό. Τα σήματα είναι από 10 GHZ και πάνω.
  3. πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα τα τελευταία post παιδιά.. Μια ερώτηση για το hardware ακόμη ,η 1010lt έχει 2 είσοδοuς για μικρόφωνο ,επειδή δεν φένεται καθαρά στην photo της κάρτας αυτοί οι είσοδοι είναι με adaptora πάνω σε 2 υπάρχοντα line in jacks οι κανονικές(fixed δηλαδή). Γιατί αν θες να τις εκμεταλευτείς και αυτές σαν line in μπορείς να βάλεις βύσματα καρφιά ή κάποιον άλλο τύπο. Επίσης αν χρησιμοποιείς και τα οχτώ line in της κάρτας μπορείς να συνδέσεις κάποιο μικρόφωνο πάνω στο σύστημα έστω και σε μια άλλη κάρτα ήχου (ενσωματομένη για παράδειγμα ) ή θα γίνεται conflict με την 1010..
  4. κάθε ακτινοβολία rf ασχέτος από το τι προέρχεται έχει ένα ηχητικό σήμα (κοινός ήχος) που την χαρακτηρίζει. Μελετώντας και αναλύοντας το σήμα αυτό μe διάφορες μεθόδους μπορείς να δεις από που προέρχεται και από τι(τουλάχιστον κατά προσέγγιση). Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να μπώ σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Thanks για τις γρήγορες απαντήσεις και για την όλη βοήθεια παιδιά. Αν βγάλω άκρη τελικά με αυτά που ψάχνω θα ποστάρω ξανα για να σας πω τι κάρτα και πρόγραμμα χρησιμοποίησα.
  5. αναλόγος με το πόσο έχει μια έτοιμη λύση. Μια κάρτα επαγγελματική πάντος της τάξης των 500-600 ευρώ μπορούμε άνετα να την καλύψουμε.. Για το πρόγραμμα βασικά ψάχνομαι γιατί από ότι κατάλαβα εκεί είναι που είναι αρκετά τα λεφτά, ώστε να βρω κάτι σε μια τιμή που να μπορούμε να πληρώσουμε αλλά και να κάνει για την δουλειά που το θέλουμε(και όχι να το πάρουμε και εντέλει να μην δουλεύει όπως θέλουμε)..
  6. είναι ένα project για το πανεπιστήμιο στο οποίο είμαι και θέλουμε να καταγράφουμε από 10 πηγές ταυτόχρονα ακτινοβολίες rf από διάφορες μπάντες σε ηχητική μορφή για περαιτέρω ανάλυση.. Μοιάζει λίγο πολύ με τα προγράμματα παρακολούθησης αλλά δεν το θέλουμε για κατασκοπεία :) και το budget μας είναι μικρό για να αγοράσουμε μια από τις έτοιμες λύσεις.. thanks πάντως και πάλι για την βοήθεια παιδιά..[/img]
  7. ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι το πρόγραμμα να γράφει από την πηγή μόνο όταν δέχεται κάποιο σήμα και όχι συνέχεια. Δηλαδή από μία στάθμη θορύβου και μετά να αρχίζει η εγγραφή αυτόματα. Επίσης και αν γίνεται να βάζει την τρέχουσα ώρα αυτόματα όπως ανέφερα και παραπάνω ανά μισή ώρα για παράδειγμα(δηλαδή στις 16:00 να βάζει στην εγραφή την παραπάνω ώρα ). Από κάρτες ήχου αυτήν την m-audio 1010lt την παρατήρησα και εγώ και επίσης είδα και την phase 88 rack της terratec την οποία αν προτιμήσω θα πάρω σε firewire (λογω της σταδιακής αντικατάστασης της pci θύρας με pci xpress). Ακόμη οι θύρες midi δεν με ενδιαφέρουν μιας και δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσω και ένα άλλο που θα ήθελα είναι να μπορώ να προσθέσω σχόλια στην κάθε εγγραφή ξεχωριστά αν χρειαστεί με μικρόφωνο(πιστεύω γίνεται).. Sorry για τις πολλές ερωτήσεις παιδιά αλλά αν και παλιός στο hardware είμαι newbie στις επαγγελματικές κάρτες ήχου..
  8. καταρχήν καλός σας βρήκα μιας και είναι το πρώτο μου post στο φόρουμ αυτό. Θέλω τις γνώσεις σας παιδιά μιας και δεν κατέχω και πολλά από επαγγελματικές κάρτες ήχου.. Θέλω να συνδέσω μια κάρτα ήχου με 10 πηγές περίπου από τις οποίες να δέχεται τα 10 ξεχωριστά σήματα και να τα καταγράφει ταυτόχρονα(σε ξεχωριστά αρχεία το καθένα και όχι mixed). Επίσης θέλω να βρω και ένα πρόγραμμα το οποίο θα γράφει αυτόματα (record) από κάθε πηγή ξεχωριστά όταν όμως δέχεται σήμα στο συγκεκριμένο κανάλι και όχι συνέχεια. Επίσης αν το πρόγραμμα μπορεί να βάζει και ανα μισή ωρα ας πούμε την τρέχουσα ώρα εγγραφής ακόμη καλύτερα. Αν κάποιος μπορεί να προτείνει μια συγκεκριμένη κάρτα ήχου γιαυτήν την δουλειά κατά προτίμηση με εξωτερικό rack και ένα κατάλληλο πρόγραμμα θα με βοηθήσει πάρα πολύ thanks
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου