Προς το περιεχόμενο

HeyaUncleJohn

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή HeyaUncleJohn

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, εγω προφανώς και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιον καλό μάστορα στην Αθήνα; θα εμπιστευόμουν πιο πολύ ενα recommendation απο καποιον απο εδώ παρά να πηγαίνω στα τυφλά.
  2. Παιδιά, ευχαριστώ όλους για το input μέχρι στιγμής, Να προσθέσω πως την κιθάρα την είχα αγοράσει πριν από περίπου 5-6 χρόνια και τις ρωγμές αυτές τις εντόπισα πολύ νωρίς. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν έχουν "προχωρήσει" απο την πρώτη στιγμή που τις είδα αλλά πάντως αν ήταν να είχε σπάσει κάτι δεν θα είχε σπάσει εδώ και 5 χρόνια; Την κιθάρα την χρησιμοποιούσα κανονικά, άλλαζα χορδές, την μετέφερα απο δω κι απο κεί, έχει μείνει για μηνες σε σταντ και για μήνες σε θήκη, και γενικά παίζει μια χαρά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν αυτό διορθώνεται με κάποιον τρόπο ώστε η κιθάρα να είναι πλήρως λειτουργική, δηλαδή να μπορώ να την σετάρω και να πειραματιστώ με διαφορετικές ρυθμίσεις, χορδές κτλ.. Το αισθητικό κομμάτι δεν με απασχολεί καθόλου, ισα ισα τα βλέπω σαν battle scars ;D . Άλλα αν είναι να με παιδέψει, ισως την αφήσω λίγο στη μοίρα της και πάρω καινούρια. (Καποια στιγμή θα πάρω ούτως η άλλως μια strat)
  3. Την πρόσθεσα μετά γιατι μου εβγαζε σφάλμα οταν πατούσα αποστολή στο μήνυμα, δεν εμφανίζεται; ???
  4. Καλημέρα σε όλους, Ζητείται βοήθεια για το restart της ενασχόλησης!! :) :) Έχω χρόνια να μπω στο noiz για να πω την αλήθεια, αφού σαν μαθητης ακόμα ασχολούμουν αλλα τα φοιτητικά χρόνια και μετά οι πρακτικές, τα ερασμους και τελος η δουλειά με εκαναν να τα παρατήσω λίγο (πολύ) με την κιθάρα. Πλεον έχοντας περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα και όρεξη (αλλα όχι τόσο χρονο :P ) είπα να ξαναβγάλω την Epiphone Les Paul Custom από το πατάρι. Από τον πρώτο καιρό που την είχα πάρει είχα παρατηρήσει δυο "ρωγμές" στο σημείο που ενώνεται το τέλος της ταστιέρας με το headstock (photos). Την είχα πάρει μεταχειρισμένη οπότε δεν ξέρω αν τα προκάλεσαν καν εγώ η απλα δεν τα πρόσεξα ποτέ από την αρχή (ήμουν 17 και μες τη χαζομάρα ;D ). Λίγη σημασία έχει πλέον. Το θέμα είναι ότι έπαιζε μια χαρά και σε σχεση με αλλες κιθάρες που είχα πιάσει στα χέρια μου, μου φαινόταν αρκετά καλή. Δεν προσπάθησα ποτέ να την σετάρω από φόβο μήπως τα κάνω χειρότερα. Χρειάζομαι την βοήθεια των πολύ εμπειρότερων από εμένα εδω μέσα για μια εκτιμηση. Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποιον καλό μάστορα να του την πάω μια βόλτα και αυτό θα βοηθούσε. Γενικά σκεφτόμουν πως αν η κιθάρα είναι ΟΚ, να έριχνα μερικά ευρουλάκια παραπάνω για αναβάθμιση σε ηλεκτρικά και μαγνήτες, αλλά αν η ζημιά είναι μεγάλη ίσως πάω κατευθείαν σε καινούρια κιθάρα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου