Προς το περιεχόμενο

Johnny.T

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.392
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Johnny.T

  1. ΡΕ φιλε εχεις δικιο.σε ενα βιντεο στο Youtube που ειδα ,καταρχην επαιζε βρωμικα και δεν μου πολυθυμισε τουιν ,Καθαριζε βεβαια με το Volume αλλα ηταν βρωμικος .ΔΕν ξρω κατα ποσο τουιν ειναι αυτο.
  2. Johnny.T

    Exodus. cigaret13

    Φωτη οπως ξες ειμαι με τον Σαμυ .Απορω πως οι stones γραφανε τραγουδια και ενορχηστρωνανε πριν 40 χρονια και μπορουν να σταθουν ανετα και σαν σημερινες παραγωγες φρεσκοτατες.Μαλον αυτο τους κανει να μην εχουν εν τελη ηλικια,μουσικη τουλαχιστον.Μην καθομαι να αναφερω τραγουδια .Εσυ εχεις κολησει σε ηχους τουλαχιστον αρχες 80 .Φιλε τους Scorpions πρεπει να τους εχεις θεους δεν εξηγηται.Παντως το κομματι αν εφευγε η πολυ γλυκα απο πισω και εκοβες και λιγο την παρλα στο θεμα γινοταν ανετα ενα Γκαλαχερικο κομματακι σουπερ.Επισης στο εχω ξαναπει οταν σε ακουω ειναι σαν να ακουω εναν ανθρωπο που μιλαει σχετικα γρηγορα χωρις να περνει καθολου ανασες.Στα σολο μιλαω.Με αγχωνεις.Δοκιμασε πειραματισου εχεις το χρονο δεν σε κυνηγαει κανενας.Θα χαρω οταν ακουσω μια καινουργια προταση ,μια φρασεολογια που δεν περιμενω μιας και σκαβεις στο οργανο.Κατα τα αλλα εχεις προχωρησει στην παραγωγη.Το κομματι ηταν πιο δεμενο και μου ακουστηκε μια χαρα .Η αισθηση του BTrack υπαρχει δυστηχως ,αλλα μια χαρα.Εν τελη για να μην σχολιαζω συνεχεια τα ιδια ,γιαυτο και δεν σχολιαζω σε οτι ανεβαζεις,θα ελεγα το εξης ,μην βιαζεσαι και προσπαθησε να κανεις κατι που δεν εχεις ξανακανει .Δωσε χρονο στο παιξιμο στη μουσικη και βρες ενα καινουργιο τροπο μαζι με αυτο που εχεις. Αυτο το εχεις ψιλοεξαντλησει.Σε καποια φαση ολα θα αρχισουν να ακουγονται το ιδιο.Φιλικα μιας και ειχα καιρο να σχολιασω κατι.
  3. Πω αληθεια υπαρχει τετοιος ενισχυτης ?με αυτα τα λεφτα περνει 2,3 twin μετχειρισμενα και κανει και ειδικο καροτσακι να το σερνι δεξια αριστερα χωρις πολυ κουβαλημα.Λεω εγω.Παντως σοβαρα τωρα το θεμα ,καθαρα twin αλλα λιγοτερο εως πολυ λιγοτερο βαρος ειναι κατι που με απασχολει και μενα.Αλλα twin καθαρα οχι κατι αλλο.Τεσπα .Πολυ ακριβη η προταση σου παντως,ευχομαι να τα αξιζει τα λεφτα της.
  4. Kαλη επιτυχια,ωραια παιζεται και ωραιες συνθεσεις γραφετε απο αυτα που ακουσα .Καλη συνεχεια.
  5. Johnny.T

    Νέο Iron Maiden

    Πλακα εκανα αδερφε.Σορυ για το οφτοπικ.Πιστευω για τους απανταχου μεταλαδες που μεγαλωσαν με maiden θα ειναι καλο νεο.
  6. Johnny.T

    Νέο Iron Maiden

    Πιο πολυ μας ενδιαφερει η φωτο που εχεις στο Αβαταρ παρα ενας νεος δισκος των μειντεν.Σορυ δεν κρατηθηκα με τοσο β...ι.χαχαχααχαχ
  7. Johnny.T

    Mike Bloomfield's Stop Cover

    Nαι οντως ρε γαμωτο αν παιξεις αλλα παει αλλου το κομματι ,πρεπει να ειναι εκει ,οσο και αναυτοι πχ αυτοσχεδιαζανε τοτε.Στην ουσια πρεπει να μαθεις απεξω το δικο τους αυτοσεχδιασμο μαλον.Τεσπα πολυ ωραια προσπαθεια και παλι.
  8. Ναι ε ,Ωραια κατσε να σενιαρω και γω ενα noname p bass που εχω για αυτη τη δουλεια.Το εχω κανει παλια σε ενα μπασο φιλου αυτο αλλα κατσε να δω τι γινεται και με το αλλο.Αν και δεν νομιζω οτι χει ακριβως το ιδιο προβλημα ,αλλα ειδωμεν .
  9. Johnny.T

    Mike Bloomfield's Stop Cover

    Μπραβο ρε μαγκες.ωραιος ηχος και πολυ ωραια η επιλογη σε ενα απο τα αγαπημενα δισκακια εβερ.Πολυ ωραιο και ωραια και η προσεγγιση στο παιξιμο του Bloomfield.Σουπερ.
  10. Johnny.T

    Μια συνθήκη

    Πολυ ωραιο Μπραβο Ατρεα.Οντως καβαφης και οντως κατι τωρινο και ζεστο και παλι Μπραβο νομιζω απο απο τα πολυ καλα που εχεις φτιαξει τελευταια.
  11. Φιλε το χω ,πως το θες ομως .Καργα σκυλε ή να βαλουμε και λιγο ραπ να πιασουμε και την εποχη.Δεν κανω πλακα...
  12. Johnny.T

    το πρωτο μου single

    Συνφωνω απολυτα σε ολα.Τελειως σουπα σε ολα.Η φωνη ναι μεν καλη αλλα οπως λεει και ο Audiotory τη μια Πασχαλιδης πχ στο Ρεφρεν παπακωνσταντινου.Δηλ που ειναι η ταυτοτητα περα της καλαισθησιας. Ενορχηστρωση μια απο τα ιδια,Σολο κιθαρα ασχετη τελειως.Μα καλα αυτοι οι τυποι που παιζουν δεν καταλαβαινουν οτι αυτα που πανε να βαλουν ειναι ασχετα τελειως με το θεμα.Τι να τον κανεις τον παιχτη ετσι.Τεσπα .Φιλε θα σε στενοχωρησω.Δεν μου αρεσε καθολου ακομα και για εντεχνο ροκ.Σορυ.
  13. Johnny.T

    Sinner's Dream

    Φτιαξε με γιατρε γιατι ειμαι στα απ νταουν μουχααχχααχαχα
  14. Ο ντοκτορ ειναι πριμας ,που να δεις πως εχει κανει την τελεκαστερ του ,Ασε αχαχαχαχαχαχαχα
  15. Johnny.T

    Sinner's Dream

    Ε μα τι λεμε ρε Παναγιωτη ,και λεγαμε χθες τοση ωρα.Το twinaki για μενα ειναι ταμαμ.Μακαρι να μπορουσα να γραψω κιθαρες στο brake up του ενισχυτη.Εκει να δεις γουστα . Τι λες?Να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ.Χαιρομαι ,ουτως ή αλλως ειναι αμερικανια και οσο περισσοτερο πειστικο τοσο το καλυτερο.Γενικα για τον τελε twin συνδιασμο ξες εχω μονο τα καλυτερα να πω .Αφου σε προβες που παιζει πιο ψηλα ο ενισχυτης δεν χρειαζομαι σχεδον τπτ αλλο εκτος απο ενα boost και κανα δυο modulation effects.Στα περισοτερα τουλαχιστον.Αφου θεωρω το αμερικαν σαουντ της Joyo που ξαναπηρα πλεον περιτο.Απλα το εχω για μη τουιν καταστασεις ωστε να προσεγγιζω οσο μπορω αυτον το ηχο.Τεσπα πολλα ειπα παλι.
  16. Johnny.T

    Sinner's Dream

    Σε ευχαριστω Δημητρη. Γειτονα ευχαριστω.Πρωτη φορα δεν εχεις κατι να πεις παραπανω.παραξενο,χμχμ Τζορτζ ευχαριστω πολυ. Μητσο με εβαλες σε σκεψεις.Ειναι τραγουδι που γραφτηκε στον ηχο της τωρινης μπαντας.Παντα το εκανα και παντα θα το κανω.Δεν μπορω να εχω κοβερομπαντα ,και ετσι προσπαθω να γραφω οριτζιναλ υλικο αναλογα της περιστασης.Οχι οτι δεν γουσταρω δηλ ,αλλιως δεν θα ειχα το σχημα.Απο την αλλη πειραματιζομαι και απολαυμανω αυτο το θεικο μηχανημα που λεγεται fender twin αχχαχαχααχαχα,που για αυτα τα ασματα ειναι μανα. Σιγουρα το να γραφεις τραγουδια περα απο την καθε εμπνευση και αναγκη ,εχει μια μεθοδο και ειναι κατι που με τον καιρο μαθαινεται καλυτερα και βλετιωνεται.Αν το πετυχα ειναι για μενα καλο.Τεσπα θα ελεγα και αλλα σε σχεση και με τον Πανουση αλλα ας μην κουρασω το θρεντ με τα καψιματα μου και ας αφησω την μουσικη καλυτερα χωρις πολυ θεωρια. ΣΕ ευχαριστω Νοιζι.Παλι Addictive ειναι τα τυμπανα ,δεν ειχα ακομα τοτε το EZDRUmmer 2 .Σκεφτομαι να βαλω στα τυμπανα αυτο.Ηχητικα οτανη μιξαρω σχετικα καθαρες πηγες δεν εχω τοσο προβλημα στον ηχο και την μιξη.Οταν μπαινουν τα φαζια και οι πολλες κιθαρες εκει λασπωνει το πραγμα.Αν και το βασικο θεμα ειναι τα τυμπανα.Τεσπα το σιγουρο ειναι οτι με τον ενα η αλλο τροπο καταγραφω τις ιδεες μου.Μια χαρα δηλ. Στρατο ευχαριστω.Να εισαι καλα ,περιμενω τα τυμπανα στο αλλο,μπας και μπορεσω να το παω λιγο παραπερα.
  17. Και γω το ξαναπροτεινω ,Την τελε του John5 και χεβι και καντρι ναουμ. http://www.musiciansfriend.com/guitars/squier-j5-telecaster-electric-guitar Και φανκ και ποπ .Γενικα παρε τελεκαστερ,χαχαχαχαχαχα Aσε που βλεπω τελευταιως η τελε να εισβαλει στο stonerometal κυκλωμα.
  18. Johnny.T

    Sinner's Dream

    Ναι βγηκε τελειως αβιαστα και δεν το παιζουμε με την μπαντα γιατι λενε μοιαζει με το αλλο που ειχα κανει.Αυτο το κομματι μου αρεσει μακραν περισσοτερο.Και μπορει να παχτει και ακομα πιο γρηγορα απο την μπαντα και η πενια να φυγει αλλα....οταν απο μια φαση και μετα αρχιζεις να γραφεις υλικο για ενα σχημα και το κανεις μονος σου καποιοι το δεχονται και καποιοι τσινανε.Αντε μου βγηκαν και τα ψυχολογικα παλι.αχαχχαχα Να σαι καλα ρε Τζονι.
  19. Johnny.T

    Sinner's Dream

    Ακου το ολο και ακου και τα λογια.Ηταν μια εκρηξη το κομματι ολο γραφτηκε σε 5 λεπτα.ΔΕν μιλαω για την ηχοφραφηση.
  20. Johnny.T

    Sinner's Dream

    Ενα τραγουδι που γραφτηκε πριν το τελευταιο που ανεβασα.Περισσοτερο νεοκαντρι αμερικανα σε σχεση με το αλλο.Γενικα ειχα καιρο να ασχοληθω με ηχογραφησεις και τωρα επεσα με τα μουτρα γι'υτο συμπαθατε με τα συχνα ανεβασματα. Σας ευχαριστω!!! https://app.box.com/s/o4yu0c5dhdmux5cucdu9e56da2cf1t82
  21. Δειτε και κανα μ...ι Μονο κιθαρες κιαθαρες δεν βαρεθηακατε τοσα χρονια
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου