Προς το περιεχόμενο

HellFire

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.475
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

HellFire ήταν Μέλος της ημέρας 25 Σεπτεμβρίου 2020

HellFire είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

1 Follower

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

1.266 προβολές προφίλ

Συμμετοχή HellFire

Rock Star

Rock Star (3/4)

  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare

Badges

238

Φήμη

  1. HellFire

    Not all Telecasters are created equal!

    Στα εξωτερικά,στας Ελβετίας.
  2. HellFire

    Not all Telecasters are created equal!

    Να είσαι καλά Βασίλη και ας βρασιδιζεις! Με έφαγε η ξενιτιά και τα διαβάσματα φίλε.
  3. HellFire

    Not all Telecasters are created equal!

    Ο Βασίλης ανέβασε εδώ στο νοιζ δύο ηχογραφήσεις που έκανε με την Tle που πλέον του ανήκει. Παραθέτω το λινκ για όποιον ανατρέξει στο μέλλον σε αυτήν εδώ κατασκευή και θελήσει να έχει εικόνα για το πώς ακούγεται η κιθάρα.
  4. Μιας και τον τελευταίο καιρό βρίσκομαι εκτός εργαστηρίου, είπα να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από προηγούμενη κατασκευή μου "για τα μάτια του κόσμου!"
  5. Έφτιαξα και μια ebony pale moon ταστιέρα να υπάρχει ,θα αποφασίσω στο τέλος πια από τις δύο θα μπει επάνω στο μπράτσο.
  6. Ευχαριστώ πολύ! Το σκεφτόμουν και εγώ αλλά μάλλον θα το εφαρμόσω σε κιθάρα που να είναι καθαρά μέταλ. Σαλάχια από την Fukushima!
  7. Αφού όλοι είσαστε πολύ διακριτικοι και δεν ρωτάτε θα το πω μονος μου. Όταν καθάρισα την ταστιέρα από το περίσσευμα της λευκής ρητίνης,το αποτέλεσμα μου φάνηκε αρκετά αδιάφορο και έτσι αποφάσισα να αραιωσω μπλε ανιλινη και να χρωματισω τα inlays. Πιστευω ότι είναι καλύτερα έτσι.
  8. Θα έρθει και η σειρά της που θα πάει....
  9. Καθαρισμός της ταστιερας από το περίσσευμα της ρητίνης.
  10. Αν διαλέξεις το μπλε χάπι θα την βλέπεις σαν τελεκαστερ, αν όμως διαλέξεις το κόκκινο χαπί, πάλι τελε θα είναι αλλά θα έχεις τόσο πονοκέφαλο που δε θα σε νοιάζει! Η επιλογή είναι δική σου!
  11. Προτζεκτς Αυτή τελειώνει και μετά πάμε για αλλα!
  12. Σήμερα χτύπησε το κουδούνι ένας τύπος ,μου είπε κάτι ακαταλαβιστικα και στο τέλος με ρώτησε το όνομα μου. Με έβαλε να υπογράψω ένα χαρτι και μου παρέδωσε ενα κουτί γεμάτο παλιοξυλα. Βρε που πάει ο κόσμος.
  13. Στην αρχή ήθελα τα inlays της ταστιερας χρυσά αλλά η δοκιμή με έκανε να αλλάξω γνώμη. Τελικά κατέληξα σε κάτι πιο σίγουρο, λευκό, που πάει και με όλα τα χρώματα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου