Προς το περιεχόμενο

Flotzen

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    328
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Style
    Rock
  • Gear List
    MusicMan Axis SuperSport
    Suhr Classic Custom Strat SSS
    Tom Anderson Classic HH
    Dukas Custom
    Knaggs Kenai wrap
    Kourbis Amps
  • Day job
    Μικρομέτοχος στην ατομική μου επιχείρηση
  • Τόπος
    Άρτα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

1.505 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Flotzen

Artist

Artist (1/4)

112

Φήμη

  1. Ούτε για αστείο δεν θα μπω σε διαδικασία να συγκρίνω. Ίσα - ίσα που κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να με πείσω ότι δεν είναι μ@λ@κία να δώσω σχεδόν 3 κατοστάρικα για ξυριστική μηχανή. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Απλά, σημειώνω ότι η Flexi είναι αξιοπρεπέστατη.
  2. Gasάροντας με βάση αυτό, επικράτησε η λογική και πήρα μια Pearl Flexi. Οπότε, από προσωπική εμπειρία, δεν θα συμφωνήσω με αυτό
  3. Επίσπευσε. Όπως έγραψα και παραπάνω, μαζί με τις Rubie ήταν το πρώτο μου κόλλημα. Πολύ ευχάριστα ξυρίσματα. By the way, μόλις δοκίμασα τις Wizamet με Rockwell C στο 4. Πολύ καλές. Επιμένω στο ότι θυμίζουν Perma.
  4. Όλες ίδιες είναι. Και όλοι οι ίδιοι είναι. Και όλα τα ίδια είναι. Πάντως, στο μάτι μοιάζουν όλες. Ίδιες είναι. Sorry, ξέφυγα. Δεν είχα χρησιμοποιήσει Polsilver, δεν έχω άποψη. Έχω να ξυριστώ δυο βδομάδες γιατί βαριέμαι. Θα πάω να ξυριστώ τώρα γιατί κινητοποιήθηκα με το thread.
  5. Ντα. Πολύ κοντά σε Perma μου φάνηκαν. Δεν έχω κάτι άσχημο να τους προσάψω. Εξαιρετικές. Το καινούργιο μου κόλλημα μετά από Gillete πράσινες και τις φοβερές Gillete Rubie.
  6. Δες το από άλλον browser. Με αυτόν τον τρόπο δεν την ξαναπάτησα.
  7. Flotzen

    Smokin' Out The Window

    Γεια στα χέρια σου, μάστορα! Ζήλεψα και με έκανες να θέλω να παίξω. Και είχα καιρό να το νιώσω τόσο έντονα.
  8. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Να πω ότι το παραπάνω κάνει πολύ δύσκολη την παρακολούθηση των αγγελιών. Για παράδειγμα, εγώ μπορούσα να βλέπω τις καινούργιες αγγελίες μια φορά τη μέρα που είχα χρόνο να χαζέψω σε 5-6 σελίδες ανά κατηγορία ενδιαφέροντος. Τώρα, με τις αγγελίες να ανανεώνονται καθημερινά, χάνεται η μπάλα και χαλάει όλη η ροή, οπότε θα πρέπει να κάνω αναζήτηση με κριτήρια μόνο αν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και δεν θα μπορώ απλά να χαζεύω κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα τις πιο πρόσφατες αγγελίες απ' την τελευταία. Κατ' επέκταση, αφού δεν θα χαζεύω τη ροή των αγγελιών, δεν θα μου δημιουργείται και ενδιαφέρον για κάποιες απ' αυτές που ούτως ή άλλως δεν έψαχνα.
  9. Mine too. Και θέλω κάποια στιγμή να κάτσω να της κάνω ό,τι (σε γενικές γραμμές) έκανε ο μάστορας που αναφέρεις στο thread.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου