Προς το περιεχόμενο

zappa

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    781
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με τον zappa

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    Gibson VOS SG Standard with maestro, Fender '59 Jazzmaster thinskin, Gretsch Electromatic Lap steel

    Hiwatt '77 DR103 (NOS Mullard 12ax7, 12at7 & NOS Tesla El34), Hiwatt 2x12 cab με fanes
    Fender '67 Bassman head (NOS Tungsol 5881 & RCA 12ax7)
    Divided by 13 JRT 9/15
    Crazy Tube Circuits Tweed Deluxe
    Marshall 2x12 handwired cabinet με Celestion G12M
    Fryette Power Station

    Gigrig Pro14, L.A. Sound Design buffer, Zvex Handpainted Fuzz Factory, Skreddy Echo, Lazy J Cruiser Deuce, Klon Centaur, CTC Ziggy ltd, CTC Splash MkIII, CTC White Whale, CTC Space Charged, CTC Magnifier, CTC Phi, CTC Time, CTC Constellation, EH Big Muff, D*A*M / Solasound Tonebender MkII, Pigeon Fx Super Fuzz, Strymon Mobius, Boss Vb2, Jerms MkI tonebender

    Gigrig Generator + distributors & isolators
  • My Band(s)
    pulse.
  • Day job
    Graphic designer
  • Website
  • Facebook
  • Youtube
  • Τόπος
    Ηράκλειο

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή zappa

Musician

Musician (2/4)

13

Φήμη

  1. Ο ορισμός του τίτλου είναι ο παρακάτω κύριος. Τεράστιος μουσικός που παίζει με την πιο φθηνή Squier Strat του εμπορίου.
  2. Το καλοκαίρι του 21 πήρα από τον wizz ένα σετ premium clones 270€ χωρίς ΦΠΑ, λόγο επαγγέλματος έχω τη δυνατότητα. Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις m69 rings σε σωστό χρωματισμό και καπάκια που εάν τα βάλεις δίπλα σε original pafs δύσκολα τα ξεχωρίζεις. Στην secondhand αγορά πωλούνται πολύ ακριβά και τα δύο. Επίσης έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις πόσο hot ή τι magnet bar θες που είναι επίσης συν. Προσωπικά με ξελάσπωσε που μίλησα μαζί του και του είπα τι θέμα είχα, η λύση που μου πρότεινε ήταν ότι χρειαζόμουν. Καταλαβαίνω όλα όσα λες, θα σταθώ στο τελευταίο και θα σου πω για αστείο ότι ο Sweet Home Alabama Ed King, με wizz έπαιζε στο τέλος της ζωής του και του έβγαλε πρόσφατα signature set.
  3. Νομίζω οτι ήμουν ξεκάθαρος οτι πρόκειται για την προσωπική μου άποψη. Επίσης όποιο ζευγάρι μαγνητών και να βάλεις σε μία Custom Shop πριν το 13 που η αξία του είναι 640€ θα δώσουν μια παραπάνω αξία στο όργανο.
  4. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται ας δώσει τα μισά χρήματα και να πάρει ένα ζευγάρι Wizz pickups, που είναι κάποιες κλάσεις ανώτεροι στα αυτιά μου.
  5. Αστεία πράγματα, 350€ είχα δώσει τους δικούς μου, έχω αλλάξει 3 σετ από τότε και τα 3 ήταν πιο καθαρά και πιο κοντά στον tele on steroids ήχο που έχουμε ως PAF ήχο στα αυτιά μας.
  6. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να την βάλεις όρθια για να δεις εάν ακούς διαφορά με το μεγάφωνο που θα είναι ψηλά.
  7. Έπιανε το χέρι του του τύπου που έκανε την προηγούμενη "επισκευή"!
  8. Στο συγκεκριμένο άσμα χρησιμοποιήθηκε το mkI και όχι το mkII που είναι το boss καθώς το 65 δεν είχε βγει το mkII.
  9. zappa

    59 Les Paul DIY

    Όμορφα curves και burst, πολύ όμορφη! Well done.
  10. Για μένα προσωπικά το να βρω το sweet spot του ενισχυτή είναι το κλειδί. Δεν ξέρω σε τι εντάσεις παίζεις αλλά εάν οι τελικές δεν δουλέψουν ήχος σωστός δε βγαίνει. Δεν λέω να είσαι στο δέκα αλλά στον tweed μου έχω βρει να ξυπνάει (μαζί του και η γειτονιά) λίγο μετά το 3. Δε βοηθάω, το ξέρω αλλά είπα να καταθέσω τον πόνο μου.
  11. Αισθητικά είναι άψογη πραγματικά. Τι βάρος έχει περίπου χωρίς τα πετάλια; Το χεις δει; Καθένας με τον πόνο του Τα τελευταία χρόνια έχω φάει κόλλημα με τις μικρές και ελαφριές πεταλιέρες. Έχουν περάσει θηρία από την κατοχή μου και δεν αντέχω άλλο να τα σηκώνω. Το θέμα με τα flatboards είναι να βρεις case. Ιδανικά θέλουν κάποιο flightcase που πάλι ανεβάζει το βάρος. Κάποιος που φτιάχνει flightcases μπορεί να σου φτιάξει πολύ εύκολα ένα flatboard. Μεγειές και καλόπαιχτα.
  12. Γιατί επέλεξες την schmidt array και όχι κάποια friedman πχ; Δεν είναι βαριά σαν πεταλιέρα και πανάκριβη; Πανέμορφη δε λέω... Αν είναι μονο για μέσα στο σπίτι πάω πάσο.
  13. Μικροαλλαγές με νέες προσθήκες τα sunface, unit67 και fish factory. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα.
  14. Εάν το πρόβλημά σου είναι η ένταση από το 1.5 στο 1, πάρε ένα attenuator να είσαι ήσυχος. Εάν είναι από το 7 στο 1 πάρε ένα πολύ ακριβό attenuator και πάλι δε θα είσαι 100% το ίδιο γιατί παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου