Προς το περιεχόμενο

maik3

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή maik3

0

Φήμη

  1. τι έγινε ρέ MOTIFαδES δέν σας ενδιαφέρει το θέμα? Συγνώμη γιά την ελαφριά επίπληξη ρε παιδιά αλλά για το καλό όλων μας πρόκειτε.
  2. Το Ατου της KORG παιδιά είναι οι απανταχού ιδιοκτήτες χρήστες μουσικοί που μεταξύ τους αλλάζουν ηχους.Γιατι να μην κανουμε και εμείς με τα MOTIF ES κάτι παρόμοιο? Είναι μια πρόταση απο έναν νέο ιδιοκτήτη.
  3. Παλικάρια σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρων που δείξατε και προσπαθήσατε να με διαφωτίσετε .Παρόλα αυτά σήμερα προχώρησα στην αγορά. Το πήρα το MOTIF ES 61. Η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσες μέρες που ψάχνω το θέμα έμαθα για κάποιο παλικάρι από την Δράμα ο οποίος μπορεί με κάποιο αντίτιμο να μου φτιάξει ότι φωνές θέλω. Δεν πήρα KORG γιατί το αντίστοιχο (θεωρώ ότι είναι το extreme) είναι κατά 700.00 ευρώ ακριβότερο. Το Roland δεν μπόρεσα να το ακούσω .Ελπίζω να μην το μετανιώσω.
  4. na prosthesoyme episis oti to extreme exei xefigei poli stin timi
  5. φιλε Κότς ευχαριστώ. Με εβαλες σε σκεψεις .θα κοιταξω και το korg extreme.
  6. Φίλοι καλησπέρα.Ευχαριστώ εκ των προτερων για τις απαντήσεις σας.Θέλω να προχωρήσω στήν αγορά ενός YAMAHA - MOTIF ES 61.Δεν ειμαι φοβερός πληκτράς και ούτε εχω πολλές γνώσεις από Σύνθεσαιζερ.Αποφάσισα όμως να πάρω ενα καλό όργανο.Οι δουλειές πού κάνω ειναι δημοτικές και λαικές (γάμους ,πανύγιρις ,διάφορες εκδηλώσεις).Φυσικά στο πρόγραμμα υπάρχουν και μοντέρνα κομμάτια.Επίσης να αναφέρω οτι έχω καί ενα ROLAND D-50 (καλό λαικό όργανο) από το οποίο ειμαι πολύ ικανοποιημένος και δεν το αλλάζω με τίποτα.Το MOTIF δεν το θέλω αποκλειστικά για λαικό, θέλω το ενα να συμπληρώνει το άλλο.Κάποιες φωνές όμως (κανονάκι, ούτι,ακορντεόν,φαρφίσα,)είναι καλοδεχούμενες αν υπάρχουν.Από οτι εχω ακούσει πνευστά ,πιάνα,και μοντέρνους ήχους εχει αρκετά και καλά. Είναι σωστή η επιλογή μου? θα με καλύψει ο συνδιασμός? Προτείνετε κάτι άλλο? Ενα μεγάλο ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου