Προς το περιεχόμενο

jumpcut

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

0 Neutral
  1. Σας ευχαριστούμε πολύ για τις «σκληρές» κριτικές σας. Προσωπικά με βοηθούν αρκετά για την συνέχεια του όλου εγχειρήματος. Γεγονός είναι ότι σε αυτό το mix θέλαμε να δώσουμε την αίσθηση στον ακροατή ότι βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την σκηνή την ώρα που παίζουμε. Στο μέλλον (και όταν με το καλό προχωρήσουμε και με τα υπόλοιπα κομμάτια) θα ακολουθήσουν και άλλα remix με διαφορετικές προσεγγίσεις. Επίσης ευχαριστώ για την γνώμη σου, με έβαλες να το δω από μια άλλη οπτική ( Αν κατάλαβα καλά δεν σου αρέσει η κατάληξη του σόλο).
  2. Δυστυχώς, ατυχία! Επικοινώνησα με το Audiomidi και το τελευταίο κομμάτι που είχαν για demo το πούλησαν πριν από μια βδομάδα και είναι άγνωστο το πότε θα το αντικαταστήσουν, οπότε αν ξέρει κάποιος κάποιο κατάστημα ή υπάρχει κάποιος μουσικός που το έχει και θα είχε την καλοσύνη να μου δώσει την ευκαιρία να το δω για λίγο από κοντά θα του είμαι ευγνώμων. Το όργανο με ενδιαφέρει πολύ, άλλα επειδή την έχω πατήσει ήδη μια φορά αγοράζοντας κάποια άλλα πλήκτρα διαδικτυακά χωρίς να τα έχω δοκιμάσει, προσπαθώ να μην μου ξανασυμβεί.
  3. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Γνωρίζει κάνεις αν υπάρχει κάπου στην Αθήνα να το δούμε και από κοντά?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.