Προς το περιεχόμενο

TamTam

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2.626
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    19

Track Reviews από TamTam

  1. Μια χαρά μου ακούγονται όλα ! Θα μπορούσε να είναι από μουσική σήματος (δίνει στίγμα, και νοηματοδοτεί περιεχόμενο) μέχρι ψυχεδελική σύνθεση εποχής!
    Το σόλο μια χαρά μπαίνει στο 4¨20 (το περιμένεις να τα χώσει ύστερα από τόσο φραζάρισμα)!

  2. Oi μαρίμπες ( ; ) στο ιντρο και στο outro είναι όλα τα λεφτά - θα τις ήθελα και σε άλλα σημεία, να παιζουν π.χ. με αυτόν τον ήχο τις φράσεις των keyboards , αλλά αυτό είναι μάλλον λόγω προσωπικού μου γούστου , όχι αναγκαιότητα.

    Πρόταση: Θα μπορούσες να το νοστιμίσεις και με ήχους percussions εδώ κι εκεί, τονίζοντας περάσματα - από rainstick, "ξύστρα" , bells ή κάποια "κουρτίνα" - που σίγουρα θα έδινε πιο μαγική διάσταση. 

  3. Ε, ναι, γιατί όχι ECM? Έχει κάνει ολόκληρη δισκογραφία εκεί ο Ralph Towner  😎
    Edit: Αν και το σόλο της ηλεκτρικής στο δεύτερο μέρος, παραπέμπει μάλλον σε φραζάρισμα σαξοφώνου στα αυτιά μου. Coltrane συγκεκριμένα
    .

  4. Φώτη χαίρε
    πολύ καλά παιξίματα και ιδέες!
    Για τη μίξη που θα κάνετε με τον Κώστα cosdr, να τολμήσω να προτείνω να προσθέσεις ένα radio effect στη φωνή (και ίσως με κάποιο delay σε επιλεγμένα σημεία που θα διαλέξεις εσύ, σε σβησίματα φράσεων) ?
    ΚΤΓΜ, έτσι θα ακουστεί περισσότερο προς την εποχή των Radiohead και λιγότερο προς εκείνη των Κατερίνα Γώγου/Κυριάκου Σφέτσα.
    Και πάλι μπράβο

    • Ευχαριστώ 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου