Προς το περιεχόμενο

Dragonlord

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    86
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Dragonlord

0

Φήμη

  1. Με γειες! Πώς και το πήγες σε simple machines? Υπέθετα πως η λογική κίνηση θα ήταν phpbb 3.0, που θα ήταν και πιο εύκολο για τα μέλη...
  2. Ωραία είναι τα EBS, αλλά μην απορρίπτεις τα markbass. Φίλος μου που είχε combo EBS των 1900ε και combo markbass των 1000ε πρόσφατα πούλησε τον ebs γιατί προτιμά τον markbass. Έχουν πολύ καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής... και ειδικά αν πρόκειται να πάρεις ebs με τις τιμές του Λογοθέτη, ούτε να το σκέφτεσαι κατά τη γνώμη μου.
  3. Τσέκαρε βασικά τον ενισχυτή Little Mark II της MarkBass. Αν σου κάνει, τότε σου λύνει το πρόβλημα της μεταφοράς σε μεγάλο βαθμό, καθώς είναι μόλις 3 κιλά...
  4. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Glockenklang rig μου, αλλά μου φαίνεται προς λάμπα είσαι ηχητικά... οπότε υποθέτω μία καλή αρχή θα ήταν Ampeg SVT. Τσέκαρε και mesa boogie, έχουν και φουλ λάμπα και hybrid (λάμπες στην προενίσχυση και solid state power section).
  5. Όχι behringer για κεφαλή. Για άλλα πραγματάκια ναι, για κεφαλή/καμπίνα όχι.
  6. Όταν το είχα πάρει (πριν από αρκετά χρόνια) μου το είχε σετάρει ο ίδιος και είχε κάνει μια χαρά δουλειά από όσο μπορούσα να καταλάβω τότε - του είχα ζητήσει πολύ ψηλό action (που οκ, δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο) και μου το έφτιαξε ακριβώς όπως το ήθελα. Ένας φίλος μου που εμπιστεύομαι το πηγαίνει σ'αυτόν και μου έχει πει επίσης πολύ καλά λόγια. Απλά δεν ξέρω αν τα κάνει πάντα αυτός, οπότε ρίξε ένα τηλέφωνο και ρώτα καλύτερα.
  7. Πάντα σε καμπίνες με κόρνα έπαιζα. Το σετάπ μου όταν το πούλησα ήταν Eden κεφαλή με καμπίνες Schroeder, πάνω από 3000 ευρώ κόστος, και το είχα δοκιμάσει με μερικούς ενισχυτές ακόμα. Θέμα γούστου είναι μάλλον... έχω διαβάσει κι άλλη άποψη, ότι θέλει λαμπάτο ενισχυτή, αλλά δεν πείθομαι καθώς το έχω δοκιμάσει και με έναν orange και πάλι δε μου άρεσε. Πάντως ναι, και η ebs βγάζει πολύ ωραία πραγματάκια, όταν ήμουν στην αγορά είχα δοκιμάσει και το multidrive αλλά τελικά κατέληξα στο fulltone, όμως ήταν η δεύτερή μου επιλογή.
  8. Μείνε μακριά από το ODB-3 της Boss πάντως. Προσωπικά το καλύτερο που έχω ακούσει (και αυτό που έχω) είναι το Fulltone Bassdrive. Σε κανα δίμηνο μάλλον θα μου έρθει ένα άλλο από Γερμανία, οπότε αν προτιμώ εκείνο μπορεί να πουλήσω το fulltone, το οποίο πάντως είναι κορυφή. Το sansamp το είχα και το πούλησα.
  9. Αν θέλεις να μάθεις πώς να κάνεις setup μόνος σου, ρίξε μια ματιά στο site του Gary Willis.
  10. Το Bass Guitar νομίζω έκλεισε σχετικά πρόσφατα. Υπάρχει και ένα "Bass Musician Magazine" αλλά δεν έχω ιδέα τι λέει...
  11. Έχω συνδρομή στο bass player. Έχεις δίκιο, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, δε νομίζω να την ανανεώσω, πάντως σε όσες παρόμοιες συζητήσεις έχω πετύχει συνήθως θεωρείται το καλύτερο.
  12. Δεν έχω παίξει thunderbird, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω, πάντως το corvette που είχα ενώ στην αρχή δεν με ενοχλούσε που έπρεπε να στηρίζω το μπράτσο ένα τσακ με το αριστερό μου χέρι όταν έπαιζα, σιγά σιγά με κούρασε αρκετά (σε συνδυασμό και με το βάρος του). Το thumb ήταν αισθητά χειρότερο από αυτό, οπότε προσωπικά ξέρω ότι δεν θα το άντεχα... δοκιμάζεις και βλέπεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου