Προς το περιεχόμενο

Pentagon

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    26
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    Αχα;

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Pentagon

0

Φήμη

  1. Το να βρωμίζει το καθαρό σε μεγάλες εντάσεις ειναι θέμα όχι μεγάλο μιας και θα παίζω με αρκετό gain αλλά συγουρα θα χρειαστεί να παίξω πιο καθαρό. Τα μόνα live που εχω κάνει ειναι αυτά στο σχολειο και τα περισσότερα με μπουζούκι περασμένο σε εναν Peavey Winsdor, drummer αρμονικό και μπάσο. Τώρα πάμε να κανουμε με κατι φίλους μου αλλα ψάχνουμε drummer και δεν το βλέπω σύντομα. Όσον αφορά για τα χρηματα είχα θέση ενα ταβάνι γύρω στα 500€ αλλα αν εχω την δυνατότητα να το ανεβάσω λίγο, 800€(τα λεφτά ειναι όλα βγαλμένα απο εμένα...υποθέτω δεν θα εχω τύψεις μετα) αν υπάρχει κατι πολυ καλυτερο σε αυτή την κατηγορία. Για τα μεταχειρισμένα μπορω να τα κοιτάξω αλλα τώρα αν ειναι ο άλλος Θεσαλλονικη δεν μου λέει κατι, αν βρω κατι κοντά στην περιοχή πολυ ευχαρίστως αλλα θα ήθελαν και κάποιον να τον κοιτάξει τον ενισχυτη πιο τεχνικά μιας και δεν ξέρω. Οι jet city δεν ειναι ακόμα available sto thomann άρα εχω αρκετό καιρό για να αποφασίσω.
  2. Μα δεν διαφωνό...αλλά υπάρχει άλλος τρόπος να μάθω? Ναι με το να διαβάσω ότι αυτό κάνει αυτό κι αυτό αλλά είναι το ίδιο, δεν νομίζω. Όσο για τα watt τον Spider(15τρανζίστορ) έχω την δυνατότητα να τον ανοίγω λίγο παραπάνω απο την μέση χωρίς να έχω θέμα.
  3. Αυτό ακριβώς. Ο 22 σε βγάζει άνετα live με γκάζια. Ο 50 θα σου δώσει λίγο μεγαλύτερο headroom. Τα v30 δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτερα η χειρότερα. Θα έλεγα ότι είναι διαφορετικά. Αν δεν δοκιμάσεις Δεν μπορείς να ξέρεις τι σου αρέσει. Το είπα μόνο γιατί είναι mached η καμπίνα. Τα v30 έχουν ελάχιστα μεγαλύτερο headroom οπότε δεν θα χάσεις και με αυτα ;) H Jet City έχει μονο 4x12 καμπίνες? Δεν είναι λίγο μεγάλη για σπίτι(όχι απο άποψη χώρου). Εγω αυτό που θέλω είναι να παίζω σε νορμαλ εντάσεις για πολυκατοικεία χωρίς να ενοχλώ ιδιαίτερα τους δίπλα ;D ;D ;D
  4. Ευχαριστώ!!! Ελπίζω να μην το μετανιόσω :P
  5. Να προτιμήσεις τη δικιά του 2χ12 καμπίνα με τα eminence ηχεία. Του πάει γάντι ;) Υγ έμαθα ότι και ο 50Άρης έχει τον ίδιο χαρακτήρα. Αν δεν τοΝ θες για live Μην τον προτιμήσεις Και τα 22watt μια χαρά ειναι για μπαράκι, ο μόνος λόγος που θα με κανε να παρω τον 50άρη είναι γιατί ίσως θα μπορούσε να βγάλει καλύτερα καθαρά. Τα Vitnage 30 δεν είναι καλύτερα απο τα eminence?
  6. Θα γράψω ένα review(αφού έχω μάθει τι κάνει το κάθε ενα knob :P). Η επομένη αγορά είναι μαγνήτες και το HT-DUAL της BlackStar.
  7. Θα παω σε Jet City(JCA22H) μαζί με μια 2χ12 καμπίνα(Harley Benton). Ελπίζω πως η διαφορά θα ειναι αρκετή σε σύγκριση με τον Line6... Ευχαριστώ για όλες τις απόψεις!
  8. Μα αμα δεν εχω ενισχυτη χωρις Eq ειναι λίγο δύσκολο να ξέρω τι ειναι, οκ μπορω να διαβάσω αλλα δεν ειναι το ίδιο με το να ακούσω την διάφορα στον ηχο(απο τι κατάλαβα ελέγχει τα μπάσα,mid...) Βασικά αυτο που με χαλάει στα μεταχειρισμένα ειναι ότι όπως με τον DSL-401 ειναι Θε/νίκη και δεν θα μπορω να τον δοκιμάσω κτλπ.... Πέταλα δεν εχω(το είπα παραπάνω και δεν το θυμάμαι;), γι αυτο τώρα προσπαθώ σιγά σιγά να φτιάξω τον εξοπλισμό μου. Η επόμενη αγορα θα ειναι κιθάρα....
  9. Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφόρα? Υπάρχουν άλλα αξιόπιστα μαγαζία εκτώς thomman
  10. Δηλαδή να πάω για JCA22h η μάλλον jca50h μιας και ο 22 δεν υπάρχει στο thomman? Σε χαμηλές εντάσεις πως τα παει; Τα καθαρά του; Ευχαριστώ.
  11. Άρα βγάζουμε και τους Blackstart και μένουμε με Jet City και Tubemeister. Ποιος Jet City ειναι αυτός στον βίντεο; Μαζί με το πεταλάκι της Blackstar έχει πολυ ωραίο ήχο.
  12. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια! Τους bugera τους αποκλείω είναι βαρία μηχανήματα και πολλά watt δύσκολα να παίζω πάνω απο 5 στο σπιτί εκτώς απο κάποιες περιπτώσεις. Κλείνω ή σε Jet City(σε ποιόν απο ολους :P) ή σε Tubemeister. Επίσης υπάρχει κάποιο αλλο κατάστημα εκτώς thomman που να είναι πιο φθήνα? Θα βόλευαι πολύ η Αμερική αλλά σκούρο το βλέπω με τα τελωνεία... Όσο για τα μεταχειρισμένα εργάλεια δεν ξέρω, δεν έχω ξανα πάρει και έχω μια καχυποψία που ίσως είναι χωρίς λόγο... *Μήπως είναι καλύτερο να πάρω έναν φθηνότερο clean ενισχυτή και να του περάσω ενα πεταλάκι Blackstart HT? Για τους Blackstar δεν ακούστηκε τίποτα,HT-20??
  13. Πο τι ηχάρα είναι αυτή στο δεύτερο βίντεo!!!!!!!!!!!!!!!! Μου φαίνεται πως κλείνω σε Tubemeister και για τον ηχο αλλα και για το build-in attenator που θα με σωσει οταν παιζω στο σπιτι!
  14. Το οτι θα παίζω κυρίως σε σπίτι δεν σημαίνει κάτι ειδικά αν έχει ο ενισχυτής την δυνατότα να επιλέγεις την ένταση(δεν εννοώ το Volume, σαν αυτό που έχει ο Tubemeister που μπορείς να τον βάλεις στα 1,5w). Μου φαίνεται πως κλείνω προς τα κει(Tubemeister)?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου