Προς το περιεχόμενο

strat

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή strat

0

Φήμη

  1. Δες κ τους Fender Custom 50 εγω αυτους εχω.Σε overdrive θυμισει Hendrix κ σε πιο καθαρα SRV.Εχει κρυσταλλινα καθαρα εαν θελεις κατι με λιγο περισσοτερο ψεγαδι θα σου προτεινα τους 69. Custom 50 Custom 69
  2. Και επειδη ειμαστε αρρωστοι με τη μουσικη οταν θελουμε κατι το θελουμε οπως το θελουμε, χωρις συμβιβασμους στην ποιοτητα κ στον ηχο μας.Εκτος συναγωνισμου με βαση την ποιοτητα κατασκευης κ υλικων ιδιου επιπεδου προσθετω εγω κ φανταζομαι αυτο θα εννουσε ο Τam tam , οχι συναγωνισμου με πεταλια εμποριου με ψευτικα υλικα.Οσο για την εγγυηση συμφωνω με τον BillTrantos.
  3. Στην αρχη τα ειχα αντιθετα αλλα νομιζω οτι ηταν λαθος.
  4. Εγω εχω βαλει απο ΕΝΙΣΧΥΤΗ>Wah>Compressor>Analog Delay>OVERDRIVE>BLUES DRIVE>ΚΙΘΑΡΑ .Εχω αμφιβολιες για το Wah, αν καποιος ξερει καποια καλυτερη θεση.
  5. Με alu tape από κάτω, όταν άγγιζα το PG κάπου άγγιζε το Alu Tape στο σώμα, σε κάποιο σημείο έκανε ηλεκτρική επαφή και έκανε "χρατσ-χρούτσ" Καπου εχεις διαρροη δεν πρεπει να υπαρχει ρευμα που να φτανει στο pickguard, περα απο το χρατς-χρουτς καλο ειναι να το δεις.
  6. Μπορειτε να επικοινωνησετε με το μελος myster_maze για τις TUNG SOL πολυ εξυπηρετικος κ φθηνος.
  7. Μολις συνδεσα το Spot 1 με τα 4 πεταλια μου και το wah σε αλλη πριζα κ αλλαξα κ το ενα μου πεταλι με ενα αλλο που πηρα το απογευμα, Ισως εκεινο συντονιζε ή δεν ηταν συμβατο. Ειναι πιο αθορυβο απο οτι εχθες πραγματι.Πιο αισθητη διαφορα κανει μονο οταν ανοιγω το overdrive σε σχεση με οταν ειναι μονο του το καθενα.Συμφωνω οτι αξιζει τα λεφτα του, εστω κ για μια μικρη αυξηση θορυβου.Σας ευχαριστω που με βοηθησατε δινοντας μου ιδεες.
  8. Για FENDER vintage ηχο πιο κοντα οι groove tubes (ΠΑΛΙΟ ROCK,BLUES) .Για πιο μοντερνο JJ (προτιμοτερες για μεγαλυτερη εμβελεια στο ρεπερτοριο).Η γνωμη μου ειναι κ της Fender για τις Groove tubes που βαζει στα μοντελα της.Αν εχει καποιος FENDER amp 70s με λαμπες μαμισιες φραγισμενες ή λιγο χρησιμοποιημενες μπορει να διαπιστωσει το ποσο κοντα ειναι στις groove tubes.Ο καθενας οτι ηχο ψαχνει.
  9. Exω αυτο το πεταλακι κ του εχω βαλει το Galaxie mod.Προσωπικα επελεξα αυτο το mode για να δωσω λιγο μπασο κ ειναι το μονο που κοβει το gain (τις ενοχλητικες συχνοτητες) εκτος αν βαλεις full gain αλλα κ παλι λιγοτερο απο μαμισιο.Τωρα ο ηχος εχει εμβελεια απο GARY MOORE ηχο μεχρι SRV.Δεν κανει πλεον για πολυ βρωμικο ηχο, Johnny Winter κ περα.Δεν υπαρχει συγκριση με το TS9 εκεινο ειναι για πιο rock μεχρι SRV που εχει πιο καθαρο blues.Μου ηρθε στο σπιτι με περιπου 40$ συνολο με αποστολη.ΒΙΝΤΕΟ YOUTUBE Stock VS Galaxie mod : KAI stock VS H2O mod VS Galaxie mod:
  10. Ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του ελευθερα , χωρις απαραιτητα να το διαφημιζει.Εξαλλου κανεις δεν νομιζω να περνει κατι χωρις να το ακουσει κ να το συγκρινει. Τα παντα ειναι προσωπικη γνωμη του καθενος.Ο καθενας ψαχνει τον ηχο συμφωνα με το δικο του γουστο.
  11. Συμφωνω για τα Rat pedals (made in Greece) εγω εχω δυο πεταλια τα οποια ειχα κ σε BOSS ,OVERDRIVE K DELAY.Τα πουλησα μολις πηρα αυτα κ σε οποιον κ να τα πηγα κ παλιους κιθαριστες ειπαν μακραν καλυτερα.Οι συγκρισεις που εχω κανει σε OVERDRIVE ειναι με BOSS OD ,ΒΟSS S-OD , Ibanez TS808 Vintage Tube Screamer κ το παλιο Ibanez TS9 Tube Screamer.Σε delay με ΜΧR Carbon Copy ,το BOSS DD-3 και το παλιο ΒΟSS DM-2.Τωρα θα παρω κ εναν compressor.Τα αποτελεσματα στις συγκρισεις ειναι με αποψεις δικες μου, φιλων , καθηγητων μου κ παλιων κιθαριστων που ειχαν τα παλια πεταλια.
  12. Πηγα σημερα στο καταστημα το spot 1 μου δεν ειναι ελλατωματικο, ετσι δουλευει.Δεν αποκλειω το ενδεχομενο για παρα πολλα πεταλια να δουλευει καλυτερα απο αλλα τροφοδοτικα.Αλλα απο 1 μεχρι 5 πεταλια για πιο αθορυβο αποτελεσμα Boss.
  13. Θα βολευτω με τα boss εφοσον ειναι αθορυβα και ας ποιανω 5 θεσεις μονο με τα πεταλια.Απλα αν ηξερα οτι το καθε ενα με δικο του τροφοδοτικο ειναι πιο αθορυβα,δε θα το επερνα,αρα οτι κ να επερνα τσαμπα λεφτα θα εδινα.Θα παω Σαββατο πρωι στο μαγαζι που το πηρα κ θα συνδεσω μονο ενα πεταλι μου με το Boss κ μετα με αλλο spot 1 του καταστηματος αν παλι πιο αθορυβο ειναι το boss ,δε θα ειναι ελλατωματικο.Μολις το δοκιμασω θα ενημερωσω στο forum.
  14. Η σειρα ειναι αυτη που εγραψα παραπανω,αλλα οτι σειρα κ να ειχα εφοσον με τους Boss σε αυτη παλι την σειρα ηταν πιο ησυχο δεν υπαρχει αμφιβολια.Εγω συγκρινα με τους BOSS K εναν Dunlop original για το Wah.Τωρα αν δεν ειχα κανει την συγκριση οπως ειπα κ πιο πριν ισως να μην με πειραζε τοσο.Δεν ξερω μηπως το Spot 1 ειναι για παρα πολλα πεταλια κ οχι για ενα η τοσα λιγα, δε ξερω.Αλλα σιγουρα απο το BOSS ειναι πιο θορυβωδες.Γιατι οπως ξαναειπα το συγκρινα κ σκετο.Ο λογος που το εγραψα στο αρθρο ειναι μην την πατησει κανεις με τοσα λιγα πεταλια οπως εγω.Εφοσον εχει για το καθε πεταλι διαφορετικο τροφοδοτικο η προτιμαει να παρει για να γλιτωσει τον θορυβο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου