Προς το περιεχόμενο

GuitFreak

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Επαγγελματίας
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή GuitFreak

0

Φήμη

  1. Η αλυσίδα coffe island πουλάει κάψουλες που ταιριάζουν σε μηχανές nespresso. Έχει διάφορες ποικιλίες για να διαλέξεις. Αν θυμάμαι καλά η τιμή τους είναι 3,80 ευρώ η δεκάδα. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει μεγαλύτερο πακέτο με πιο συμφέρουσα τιμή ανά κάψουλα.
  2. Γεια χαρά! Η affinity ρυθμίζει truss rod και έχεις πρόσβαση από το headstock. Για εμένα αξίζει η αγορά της από την στιγμή που την παίρνεις για κέφι. Με ένα καλό setup παίζει πολύ ωραία και αν ρυθμίσεις σωστά το tremolo, παρά τα διάφορα που έχω διαβάσει, από προσωπική εμπειρία θα χρειαστεί πολύ κόπο για να ξεκουρδίσει. Το μπράτσο της είναι κάπως λεπτό αλλά πολύ βολικό. Με αντικατάσταση των ηλεκτρικών, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητη σε αυτό το όργανο, θα έχεις genuine strat ήχο και μια κιθάρα που με λίγα χρήματα θα σε καλύψει για πολύ καιρό. Εγώ έβαλα μεταχειρισμένα cts ηλεκτρικά και Fender Hot Noiseless μαγνήτες με 100 ευρώ και η κιθάρα έχει άψογο ήχο. Για τα χρήματα που θα δώσεις για την affinity το μόνο παράπονο που θα μπορούσες να έχεις είναι το squire logo στο headstock, αν έχεις τέτοιο κόλλημα. Για την cv δεν έχω προσωπική γνώμη αλλά ακούγονται τα καλύτερα οπότε αν έχεις τα χρήματα είναι καλή περίπτωση. Όσο για τις μεξικάνικες αν πας εκεί καλύτερα προσπέρασε κατευθείαν την standard και πήγαινε στην classic player αν έχεις την άνεση με τα λεφτά. Αλλά επειδή έχω μια baja tele η οποία είναι ίδιας κατηγορίας κιθάρα με την classic player strat η κύρια διαφορά που θα εντοπίσεις σε σχέση με μια modded affinity είναι η πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής/εξαρτημάτων. Το μπράτσο επίσης είναι διαφορετικό και τα τάστα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα βολέψει εσένα περισσότερο.
  3. Εγώ έχω πάρει πέντε βάσεις από τον αρμαό οι οποίες εδώ και μερικά χρόνια φαίνονται μια χαρά. Χρειάζονται μόνο μία βίδα για τη στήριξη. Η τιμή ήταν κάτω από 10 ευρώ το τεμάχιο αλλά δε μπορώ να θυμηθώ πόσο κάτω.
  4. Εγώ πρόσφατα πήρα για Epiphone LP έτοιμο κομμένο nut της TUSQ στα 10 ευρώ. Οτιδήποτε πιο ακριβό πιστεύω πως είναι υπερβολή/περιττό. Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου και έχεις διάθεση να ασχοληθείς δεν είναι φοβερή διαδικασία να κάνεις μόνος σου την αλλαγή του nut και μετά setup την κιθάρα. Αλλά αν την πας σε μάστορα θα είσαι ήσυχος ότι θα γίνει σωστή δουλειά και αποφεύγεις την πιθανότητα να σου βγει πιο ακριβό το diy από τον μάστορα όπως είπε ο Πνοή και Νύξη.
  5. GuitFreak

    Μια PINECASTER με παρελθόν.

    ;D Είναι από ασύρματο του στρατού. Τα συγκεκριμένα τα βρήκα σε φωτογραφία από το ebay όπου και τα πουλάει ένας τύπος από αμέρικα.
  6. GuitFreak

    Μια PINECASTER με παρελθόν.

    Πάρα πολύ ωραίο project! Το ξύλο που χρησιμοποίησες για το σώμα είναι φανταστικό, όπως και το κομμάτι που βρήκες για pickguard. Επίσης πρόσθεσε μια ψήφο στο rosewood για την ταστιέρα. Ψάξε να βρεις και δυο τέτοια καπάκια για τα ποτενσιόμετρα να απογειωθεί το concept.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου