Προς το περιεχόμενο

mojo87

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    68
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    -
  • Day job
    Production Supervisor
  • Τόπος
    Markopoulo

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mojo87

0

Φήμη

  1. Μπράβο ρε Νικόλα, αναμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια.
  2. Παρακάτω είναι ένα ενδιαφέρον video που παρουσιάζει (μπακαλίστικα αλλά "you get the idea") τους συσχετισμούς των brands που αγοράζουμε και των ομίλων που βρίσκονται απο πίσω τους στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία.
  3. Μετά απο GIBSON και FENDER έφερε και αυτές και σε τιμές παρόμοιες έως και χαμηλότερες απο THOMANN. Όσο πάει και βελτιώνετε.......
  4. http://www.ebay.com/itm/181915558938?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT http://www.ebay.com/itm/171992409625?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT http://www.ebay.com/itm/321893129419?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Αν ψήνεσαι για αγορά μεταχειρισμένου στα τυφλά......υπάρχουν πολλές επιλογές
  5. Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί στο forum......αλλά μόλις το είδα έσπευσα να το βάλω..... Ιδού κύριοι το ΜΕΛΛΟΝ.... :P :P :P :P :P
  6. Ούτε και εγώ αλλα ούτε και ο φίλος νομίζω πως είναι κάθετος για Gibson. http://www.thomann.de/gr/vintage_v100pgm_lemon_drop_reissued.htm Η συγκεκριμένη είναι μια εξαιρετική επιλογή στα μισά λεφτά του budget σου, τώρα αν είναι για μια ζωή??? It's your call!!!!!! Η δική μου επιλογή ήταν gibson πολύ απλά γιατί πέρα απο το τι μου προσφέρει ποιοτικά (που σε κάποιους άλλους δεν θα άρεσε) με ικανοποιεί ψυχολογικά και με ωθεί στο να παίζω με τη συγκεκριμένη γιατί είναι αυτό που ήθελα εξ'αρχής.
  7. Γνώμη μου είναι πως πρέπει να περιμένεις λίγο καιρό μέχρι να βγούν τα καινούρια μοντέλα της Gibson που θα είναι φτηνότερα και να δείς τι προσφορές θα κάνουν τα μεγάλα καταστήματα στο stock που θα τους έχει μείνει. Ετσι πήρα την 60s tribute μοντέλο 13 χαμηλότερα απο την υψηλότερη τιμή που έχεις βάλει και είναι πραγματικά μια κιθάρα που δεν πρόκειται να την δώσω αλλά ούτε και να αλλάξω κάτι πάνω της.
  8. https://reverb.com/blog/breaking-gibson-to-revert-prices-and-specs-on-2016-models?_aid=fb http://www.americanmusical.com/ItemSearch--search-2016Usa--srcin-1 Μολις τα πήρα χαμπάρι, απ'ότι φαίνεται στροφή στο "ένδοξο" παρελθόν.......
  9. Μετά απο 2 μέρες full δουλειάς, καταφέρνω να βρω χρόνο να γράψω. Ανέβασα λίγο τους μονούς όπως ανέφερε ο φίλτατος cigaret έως τα όρια που μου έθεσε, χωρίς να καταφέρω να μειώσω πολύ την μεγάλη διαφορά έντασης. Τον διπλό μαγνήτη δεν μπορούσα να τον κατεβάσω παρα πολύ γιατί μετά ακουγόταν πολύ αδύναμος όταν splittare οπότε θα πρέπει μάλλον να ψάξω για άλλη λύση.
  10. Καλά έκανες και το είπες, γιατί δεν το ήξερα(αρχάριος γαρ). Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας μόλις γυρίσω απο τη δουλειά. Ευχαριστώ για την απάντηση.
  11. Καλημέρα σε όλους. Πρόσφατα απέκτησα την κυρία του τίτλου, η οποία είναι η δεύτερη κιθάρα που αποκτώ μετά απο μια Gibson LP 60s tribute (2013), καθώς ήθελα μια οικονομική επιλογή με μονούς. Γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο την ποιότητα της, το μόνο που με προβληματίζει κάπως είναι η πολύ μεγάλη διαφορά έντασης που έχει ο διπλός σε σχέση με τους μονούς (κάτι που το γνώριζα όταν την πήρα) παρ'ολα αυτά όμως είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να φτίαξω. Εκτός απο αλλαγή του μαγνήτη σε κάτι με χαμηλώτερο output τι άλλο πιστεύεται πως θα μπορούσα να κάνω?
  12. mojo87

    Les Paul 1959 replica

    Φοβερη δουλειά, μπράβο σου!!! Περιμένω photos απο τρόπο κατασκευής και περαιτέρω πληροφορίες (προμηθευτές ξύλων κτλ). Μπράβο και πάλι μπράβο.
  13. Λεω να κρατησω τις προενισχυτριες λιγο ακομα και να παω πρωτα σε τελικη γιατι μου εχει μπει η ιδεα οτι δεν εχει πολλα περιθωρια.Καμμια προταση για τελικη?Εν τω μεταξυ εχω και ενα ibanez tsa5 που εχει μια ruby 6v6 τελικη και σκεφτομαι να κανω μια μικρη αλλαγη αναμεσα στους 2 καθαρα για δοκιμαστικους λογους.
  14. Η μονη αλλαγη που ειχε κανει ο ιδιος (δευτερο-τριτο χερι) ειναι στην τελικη και αυτο 2-3 χρονια πριν αλλα επειδη θελω λιγο πιο crunchy ηχο σκεφτομουν την αλλαγη της με καποια αλλη.
  15. Προσφατα απεκτησα το συγκεκριμενο ενισχυτη τον οποιο εχω λατρεψει απο την πρωτη στιγμη.....θελω ομως να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις λαμπες του.Ξεκινωντας απο τις προενισχυτριες εχει 2 fender 12ax7 (stock??) 1 JJ6V6s (power) και μια RCA 5Y3GT (rectifier).Εχω παρει την αποφαση να αλλαξω την JJ γιατι οταν ζεσταινεται μοβιζει λιγο στην μια πλευρα και δεν μου φαινεται φυσιολογικο,οσων αφορα τις αλλες ομως δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να τις αλλαξω η να μεινουν ως εχουν. Τα "ΦΩΤΑ" σας παρακαλω.... ;D ;D ;D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου