Προς το περιεχόμενο

DinosSK

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
    Κρουστά
    DJ - MC
  • Day job
    Music Producer, Marketing
  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή DinosSK

0

Φήμη

  1. Ωραία οπότε εγώ απλά μεταφέρω στον συνεργάτη μου για το ΦΠΑ, στο κεντρικό Αθήνας πήρα παιδιά το σωματείο και μου είπαν δεν είμαστε και θεοί... Αν είναι τι πληρώνουμε και μπήκαμε σε σωματείο; Για κάτι τέτοια και τα δικαιώματα μας... Τι να πω... Σήμερα τα είδα όλα με αυτά που άκουσα
  2. Το ΠΜΣ... Πανελλήνιος μουσικός σύλλογος. Τώρα όσο αφορά ότι σε κάθε χώρα το ΦΠΑ είναι διαφορετικό και θα προστεθεί στην λιανική τιμή, θα πρέπει να με απασχολεί σε κάτι γιατί θα κυκλοφορήσει παγκόσμια ή θα πρέπει να απασχολεί τον συνεργάτη μου που θα το βάλει στο e-shop του και τον λογιστή του; Συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιον. Αν ξέρει κάποιος Θεσσαλονίκη λογιστή που έχει μια παραπάνω γνώση περί μουσικής κτλπ ας μου πει παιδιά να συνεργαστώ μαζί του στο μέλλον.
  3. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ειλικρινά μια απάντηση που θα έπρεπε να ξέρει ο λογιστής μου και ρώτησα ακόμα και στο πανελλήνιο σωματείο μουσικών που είμαι μελος και μου είπαν δεν είμαστε θεοί ρωτα τον λογιστή σου που τον πληρώνεις. Έχουμε τρελαθεί τελείως. Και σε ένα φόρουμ επιτέλους ένας άνθρωπος απάντησε λυτά και ωραία!!!
  4. Καλησπέρα παιδιά! Το ότι δεν μπορώ να βρω μια λύση ούτε με τους λογιστές με έχει τρελάνει. Θέλω να μάθω ανεβάζοντας 1 album με μουσική δική μου, για ένα επαναστατικό διαφημιστικό project που βρήκα και θέλω να δω αν δουλεύει, όταν κάποιος κατεβάσει από το e-shop που θα συνεργαστώ αυτό το Album, πόσο θα πληρωσει φόρο; Είναι 24% δηλαδή στα 10€ πχ που θα βάλω το άλμπουμ αν είναι ο φόρος 24% θα είναι 2,40€ το ΦΠΑ; ΠΟΣΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΝΑ DIGITAL ALBUM? Σας παρακαλώ βοηθήστε με!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου