Προς το περιεχόμενο

Κώστας (sound)

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Κώστας (sound)

0

Φήμη

  1. Συνονόματε σε ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές σου. Το κυρίως πρόβλημα μου είναι οι μετρήσεις απο εξοπλισμό νομίζω πως είμαι σε καλό δρόμο σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες. Τώρα όσον αφορά το ερασιτεχνικό και το επαγγελματικό κομμάτι θέλω να φτιάξω έναν χώρο που να ακούω αξιοπρεπώς και θα βγαίνει ενα καλό αποτέλεσμα στις μίξεις μου. Θα μελετήσω αυτά που μου έστειλες και μέχρι το βράδυ θα έχεις νέα μου καθώς και φωτογραφίες του χώρου αλλά και του εξοπλισμού.
  2. Καλημέρα Στάθη και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Θεώρησα πως δεν είναι πρέπον για να μπω σε ένα θέμα που έχει δημιουργήσει κάποιος άλλος συνάδελφος και να γράψω για το δικό μου πρόβλημα. Και πάλι ευχαριστώ για το καλωσόρισμα μπορεί να έγινα μέλος τώρα αλλά παρακολουθώ το φόρουμ καιρό και είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω να υπάρχει τόσο μεγάλη αλληλο υποστήριξη.
  3. Καλησπέρα σας πρώτη φορά γράφω σε forum. Ήρθε η ώρα μετά απο πολύ καιρό να πάρω την απόφαση να φτιάξω εναν σωστό χώρο για να τοποθετήσω τα μηχανήματα μου και να προχωρήσω σε κάτι καλύτερο όσον αφορά την εγγραφή την μίξη και γενικοτερα την ακουστική του χώρου που πάντα για μένα ηταν ένα μεγάλο πρόβλημα.θα ήθελα την βοήθειά σας ως προς το τι πρέπει να προσέξω για να έχω καλό αποτέλεσμα. Ο χώρος βρίσκεται σε υπόγειο με διαστάσεις 3.5 × 2.9 με 2.7 ύψος εχω δυνατότητα και για μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά επειδή δεν εχω σκοπό να γράψω τύμπανα και δεν υπάρχουν και πολλά $€$€$€$€$ αποφάσισα να απομονώσω αυτόν τον χώρο που προανέφερα. Να αναφέρω επίσης πως δεν με ενδιαφέρει η ηχομόνωση άλλα η ήχο ακουστική του χώρου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου