Προς το περιεχόμενο

serres

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    110
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

3 Neutral

Σχετικά με τον serres

  • Rank
    Musician

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Επάγγελμα
    it is complicated
  • Τόπος
    Σέρρες
  1. Γεια σας. Ποια η γνώμη σας, τι να προτιμήσω;
  2. Ωραία, ας πούμε λοιπόν ότι παίρνουμε το 1ο. Πως το κάνουμε να λειτουργήσει με το ditto και συγκεκριμένα χρειάζομαι το Looper 1 Stop και το Looper 2 stop ; το παρακάτω το βρήκα στο σαιτ της εταιρίας Added MIDI Control (use MIDI Channel 4) CC3 Looper 1 Rec/Dub/Start CC9 Looper 1 Stop CC14 Looper 1 Clear CC15 Looper 1 Level CC20 Looper 1 Hold to Store CC21 Looper 1 Clear Backtrack CC22 Looper 2 Rec/Dub/Start CC23 Looper 2 Stop CC24 Looper 2 Clear CC25 Looper 2 Level CC26 Looper 2 Hold to Store CC27 Looper 2 Clear Backtrack CC28 Decay "Level" CC29 All Loops Stop CC30 All Loops Clear CC31 FX On/Off CC85 Parallel/Serial Toggle
  3. Γεια σας. Λόγο ελειψης χώρου θα χρειαστώ εναν διπλό ποδοδιακόπτη midi για να ελέγχω το start, stop μιας ditto x4 λούπας. ΣτΗν αγορά δεν βρίσκω κάτι οπότε σκέφτομαι να προχωρήσω σε ιδιοκατασκετή. Δεν εχω όμως καθόλου εμπειρία με midi, τα φώτα σας παρακαλώ. Ευχαριστώ!
  4. Το μόνο του μειονέκτημα κατα την άποψή μου είναι το διπλό πάτημα όταν θελήσεις να σταματήσεις την λούπα, κάτι το οποίο λύθηκε με έναν διακόπτη on_off πριν την τροφοδοσία της λούπας. Επίσης με ένα volume pedal μπορείς να καταφέρεις όμορφα fade out όπως στο βίντεο.
  5. Άρχισαν ξανά (δεν ξέρω αν σε σας σταμάτησαν και ποτέ) κάποιες περίεργες επαφές στο email του τύπου: Όπως και κάποιες όπου μου ζητούσαν να στείλω έναν marshall jvm σε κάποιο studio στη Γεωργία. Το νου σας, και καλημέρα!
  6. serres

    Aer 60

    Ευχαριστώ yameth.
  7. Γεια σας. Έχω πρόβλημα με το μεγάφωνο του Aer 60(τρίζει στις μπάσες), καμία γνώμη με τι να το αντικαταστήσω; Ευχαριστώ.
  8. Γεια σας. Έχει κάποιος εμπειρία απο το "Ditto looper X4", στο παρελθόν είχα το "Ditto looper", απο το οποίο έμεινα ικανοποιημένος από την πάρα πολύ καλή ποιότητα εγγραφής και αυτός είναι και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που θέλω να αγοράσω το "Ditto looper X4". Ευχαριστώ.
  9. Γεια χαρά! https://www.guitarbackingtrack.com/ Καλή διασκέδαση!
  10. Το ίδιο μου κάνει κι εμενα. Αυτή είναι η γέφυρα...
  11. locking tuner fender. Δεν λύνεται όμως από το κλειδί μα από κάτω στη γέφυρα δηλαδή.
  12. Γεια και χαρά σε όλους. Τις τελευταίες 2-3 βδομάδες αρχίζει και χαλαρώνει η ΜΙ μετά από κάποια bends(τα οποία είναι λίγο έντονα θα λεγα κάποιες φορές, αλλά όχι και σε επίπεδο βαλλίστρας), ώσπου στο τέλος σφίξε - σφίξε λύνεται. Πρόκειται για την ίδια μάρκα χορδών από το ίδιο κουτί(dadario πακέτο των 10 σετ), πιθανολογώ ότι ίσως είναι η παρτίδα τέτοια. Μήπως συμβαίνει όμως τίποτα άλλο, σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; Έχουν λυθεί 4 χορδές έως τώρα. Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.