Προς το περιεχόμενο

kwstas79

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7.266
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Αναρτήσεις από kwstas79

  1. Εγώ πρόσφατα έστησα ένα μηχάνημα με 98 μόνο και μόνο για να παίξει όπως πρέπει αυτή η κάρτα, αλλά τι να σου λέω και εσένα συνάδελφε νεκρολάγνε, τα ξέρεις.

    • Συμφωνώ 1
  2. Στο γερμανιστάν, τα πράγματα είναι ακόμα ελεγχομενα, και με αυτο εννοώ πως δεν θα ακούσετε από τα mainstream μέσα πως 2 μαυριδεροί με κελεμπίες έπαιζαν μέρα μεσημέρι ξιφασκία έξω από το σταθμό τραίνου του Μπάμπεργκ. 

    • Συμφωνώ 1
  3. 2 λεπτά πριν, harilatron είπε

    Αυτή παιδί μου μπορεί να θέλει φρεντοτσινο με γάλα αμυγδάλου,  πεπερονι και 4 τυριά. Που να φτιάξω τέτοιο πρα(γ)μα. 

    Ξέρω μια ταινία με τέτοιο σενάριο, το νου σου Χαρίλατρε.

    • Like 1
  4. 37 λεπτά πριν, LK είπε

    Δεν χρειάζεται. 

    Τα σύνορα ανοιχτά είναι για όποιον το επιθυμεί. 

    Ώπα, οπενμπορντεράκης και σεις κύριε Λάκη μας; Δηλαδή μπορώ εγώ να φύγω από το Μενίδι και να πάω Μαρούσι χωρίς διαβατήριο; ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ

    • Χαχα 1
  5. 4 ώρες πριν, LK είπε

    Κατανοώ απόλυτα την οικονομική μετανάστευση , αλλά εγώ εκτός Ελλάδος δεν θα μπορούσα να ζήσω.

    Θα μπορούσα δηλαδή, αλλά θα ήμουν δυστυχισμένος.

    Για βόλτα, οκ, θα πήγαινα.....αλλά όχι να ζήσω.

    Ε καλά, όσοι μετανάστευσαν δεν το έκαναν για να γνωρίσουν τον κόσμο, για τα λεφτά το έκαναν ή για να ξεφύγουν από τα χρέη τους στην ελλάδα ( ξέρω κάτι περιπτώσεις πραγματικά... ποινικές).

  6. Πριν φύγω για τα ξένα, την είχα δει σώγαμπρος για λίγα χρόνια έμενα στο πατρικό της συζύγου στα ιστορικά Ψαχνά, το μέρος που φημίζεται παγκοσμίως για τους καλούς του ανθρώπους. Πέρα από την πλάκα, είναι χλιδή να έχεις την θάλασσα στο τέταρτο και τα βουνά στο μισάωρο από το σπίτι σου, μου λείπει πάρα πολύ η όλη φάση... Η πλάκα είναι πως ανάλογη φάση είναι και το πατρικό μου, απλά από την άλλη μεριά (βοιωτία).

    • Like 1
  7. Στις 15/4/2024 στις 7:13 ΠΜ, LK είπε

    Έχω στο storage μια sound blaster live 1024

    Χαλαρά η αγαπημένη μου κάρτα εποχής, ήμουν πτωχός το '99 μα την πήρα και δεν το μετάνοιωσα ποτές. Το συνοδευτικό software που έδινε η creative σε cd ήτο για αρχόντους.

    • Συμφωνώ 2
  8. 2 ώρες πριν, LK είπε

    Καλά, για pc (ram/ hard drives/ optical drives/ floppy/ καλώδια.....) δεν το συζητάω τι βρίσκω κάθε μέρα.....έχω 2 χρόνια που σταμάτησα να παίρνω.

    Επίσης crt TVs.....κάθε μέρα βρίσκω τουλάχιστον 3 (επίσης σταμάτησα να παίρνω).

    Πλέον διαλέγω τι θα μαζέψω. .

    Απάντησα παραπάνω. 😁

    Τέτοια βρίσκω 3-4 την ημέρα.....

    Ωραία είναι, αλλά δεν μπορώ να τα πάρω όλα.... (παίρνω parts καμια φορά)

     

    Καλά, εγώ να δεις τι βρίσκω λόγω δουλειάς. Πριν λίγους μήνες διαλύσανε ένα μινι μουσείο πληροφορικής και έτυχε να ήμουν εκεί. Άνοιξα μια τεράστια αγκαλιά και βούτηξα πράμα τυφλά, τα περισσότερα κομμάτια από αρχαίους βιομηχανικούς υπολογιστές, αλλά και 2 πεντιουμ 1 λαπτοπ, ένα τρελό τρανσφόρμερς σταθερό πισι με οθόνη της ζιμενς που γίνεται βαλιτσάκι για να το μεταφέρεις και χίλιες άλλες μαλακίες που κανείς πραγματικά δεν έχει τον χρόνο να κάτσει να ασχοληθεί και τι στο διάλο τα θέμε και τα μαζεύουμε. Ουφ.

    • Like 1
  9. 16 λεπτά πριν, cos_dr είπε

    Η νέα γενιά είναι επιρρεπής στα ναρκωτικά γιατί βαριέται, νιώθει κουρασμένη γιατί όλη μέρα είναι στις οθόνες στη δουλειά και στα social media. Η Generation Z ζει στον χειρότερο συνδυασμό στρεσογόνων παραγόντων που γνώρισε ποτέ ο σύγχρονος κόσμος της εργασίας και της διαβίωσης. Έτσι λοιπόν, βρείτε και διασκεδάστε και φορτώστε τα όλα στον κόκκορα και μπορεί να ζήσετε και με παλαιότερη τεχνολογία και λιγότερα πράγματα. Και φάτε πολλά μούρα. Καληνύχτα!

    Έτσι είναι φίλος, εγώ αν και το πιλάτευα καιρό μόλις την προηγούμενη βδομάδα το πήρα απόφαση και αναβάθμισα τον επεξεργαστή του υπολογιστή μου από ένα 400ρι σέλερον σε ένα κτήνος πέντιουμ 3 στα 933 μεγκαχέρτζ.

    • Like 1
  10. 57 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε

    Off topic αλλά σχετικό. Κώστα, τα περισσότερα ελληνόπουλα με ουζάκι μεγαλώσαμε, αν δεν έχεις ακούσει. "Για τα δοντάκια..."😄 Είδαμε και πάθαμε να πείσουμε πεθερές για τα παιδιά μας να πίνουν μόνο γάλα.

    Το ούζο φίλος είναι για τις γυναίκες και τους τουρίστες. Στο σπίτι μας μόνο τσίπουρο σπιτικό χωρίς γλυκάνισο.

    • Συμφωνώ 2
  11. Στις 4/4/2024 στις 9:38 ΜΜ, Kanimothrios είπε

     

    Mόναχο έμενα 5 χρόνια πριν έρθω Ελβετία και δουλεύω στην εκπαίδευση.

    Ritalin ήθελαν να δώσεις;

     

    Δεν θέλω να το εκτροχιάσω τελείως το θέμα, απλά αυτό που συχνά εμείς μεταφράζουμε σαν μη ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς, αυτοί βλέποντας εμάς να κανακεύουμε τα καμάρια μας μέχρι τα -άντα δεν το θεωρούν απαραίτητα αξιοζήλευτο..

    Υπάρχουν κάποια κλισέ για εμάς, κάποια για αυτούς, που δεν επικράτησαν τυχαία...

    Αλλά δε θέλω να γράψω τίποτα πιο συγκεκριμένο, γιατί θα αγγίξω καμιά ευαίσθητη χορδή κανενός και θα μαι και off topic...

     

    Εγώ προσωπικά, σαν παρατηρητής και σαν εκπαιδευτικός, θεωρώ ότι προετοιμάζουν καλύτερα τα παιδιά τους για την ενήλικη ζωής τους, από ότι εμείς.

    Κοίταξε, θα ήθελα τα παιδιά μου να διαλέξουν μόνα τους τι ναρκωτικά θα πάρουν. Ο χειρότερος εφιάλτης μου θα ήταν να έρθει ο γιός μου να με αποχαιρετίσει στο νεκροκρέββατο μου, και η τελευταία του κουβέντα να είναι κάτι του στυλ "ριταλιν ρε πατέρα; Χάθηκε δηλαδή λίγη κόκα;".

    • Like 1
    • Χαχα 3
  12. 20 ώρες πριν, Kanimothrios είπε

     

    Eπειδή πάντα στη δουλειά μου είχα να κάνω με συναδέλφους που ήταν πλειοψηφία τους Γερμανοί/Γερμανίδες,αλλά και στην προσωπική μου ζωή πάντα με Γερμανίδες και έχω μπει πολλές φορές στον στενό τους κύκλο, έχω διαφορετική εικόνα από αυτή που περιέγραψες.

     

    Μάλιστα έχω καταλήξει ότι το δικό τους μοντέλο είναι πιο υγιές και λειτουργικό από το κλασσικό ελληνικό.

    Τότε είσαι τυχερός (ή μάλλον τα παιδιά τους είναι τυχερά). Εδώ στο νότιο γερμανιστάν, το τι ηρεμιστικό πέφτει στα καμάρια τους δεν περιγράφεται. Μου πρότεινε και μένα ο παιδίατρος σε φάση "μην φοβάστε, μισό χαπάκι την ημέρα και θα ηρεμήσει, θα δείτε", αλλά του το ξέκοψα. Έχουν παράδοση οι ιθαγενείς στα κοινωνικά (και όχι μόνο) πειράματα...

  13. 4 ώρες πριν, Kanimothrios είπε

    Αυτό που βλέπω ζώντας στο εξωτερικό, είναι πως ούτε τα παιδιά θεωρούν δεδομένο ότι θα τους κληροδοτηθούν όλα από τους γονείς, ούτε οι γονείς ότι πρέπει να τα κληροδοτήσουν στα παιδιά.

    Από την άλλη, αυτό το πράμα οι γερμανέζοι το έχουνε πάει σε άλλο επίπεδο. Ξέρω πολλούς παππούδες που δεν έχουν δει τα εγγόνια τους, επειδή πολύ απλά δεν τους ενδιαφέρει το θέμα. Οι άνθρωποι δεν δίνουνε νερό στα παιδιά τους λέμε.

  14. Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ πάντως με το που βρήκα σπίτι στο γερμανιστάν, με παίρνει τηλέφωνο φίλος και μου λέει να πάω να βοηθήσω, γιατί πέθανε ένας γνωστός του και αδειάζουν το σπίτι. Να μην σας τα πολυλογώ αγαπημένες μου φίλες, κονόμησα πλυντήριο (Bosch), ΤΗΛΕΟΡΑΣΑΡΑ (Loewe), και πλήρες σετ ραπτικής. Τέλε δεν βρήκα, ο συγχωρεμένος ήτο φιλόμουσος.

    • Like 1
    • Χαχα 3
  15. Εαν συνδέσεις ανάποδα τα καλώδια του μαγνήτη, και παράλληλα αντιστρέψεις το μαγνητικό πεδίο των μαγνητών (γίνεται, με ισχυρό μαγνήτη πχ νεοδυμίου) τότε θα γίνεις τσάμπα μάγκας. Αν αυτά που γράφω σου φαίνονται εξωγήινα, έχεις τα δίκια σου, πάνε πάρε ένα κινέζο με λίγα λεφτά να κάνεις δουλειά σου.

  16. Με παραξένεψε αυτό το gasοειδές κόλλημα στα σαπούνια με tallow και το έψαξα λιγάκι, από ότι φαίνεται το συν του είναι ο πηχτός/πλούσιος αφρός. Κάτι διαφημιστικές πίπες του στυλ "έχει περισσότερες βιταμίνες" με προβληματίζουν, διότι από την στιγμή που θα πέσει η καυστική η σόδα/ποτάσα στο λίπος του μοσχου του σιτευτού για να γίνει η σαπωνοποίηση, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΓΙΑΝΤΡΕΑΣ. Οπότε μην τσιμπάτε, ότι ταιριάζει στο τομάρι σας καλύτερα. Ναι, ακόμα και αν αυτό είναι ετοιματζίδικος αφρός.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου