Προς το περιεχόμενο

dimsonic

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  8.652
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  48

dimsonic ήταν Μέλος της ημέρας 9 Φεβρουαρίου

dimsonic είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

1.925 Excellent

Σχετικά με τον dimsonic

 • Rank
  υπομονετικός

Bio

 1. στο θέμα του Beato αμφισβητείται από τις δισκογραφικές-εκδοτικές διότι αυτές ρίχνουν το youtube (πχ λεει στην περίπτωση των Beatles η sony). Η πατρότητα δεν αμφισβητείται, αλλά τα δικαιώματα και τον λόγο τον έχουν οι εταιρείες που στο τέλος θα δώσουν το ποσοστό στον καλλιτέχνη. Και έχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό έχουν και το πάνω χέρι. Πιθανόν οι καλλιτέχνες να έχουν διαφορετική άποψη. Αλλά για τις εταιρείες το monetization των άλλων φαίνεται ως ένα επιρόσθετο κέρδος που δεν το περιφρονούν.
 2. πουθενάδες ή μη τα πράγματα είναι πολύ σκληρά από την πλευρά των εταιρειών που έχουν τα δικαιώματα. Και σίγουρα από εκεί, καθώς οι καλλιτέχνες δεν την έχουν τα δικαιώματα. Πχ ο McCartney μόλις τώρα απέκτησε τα δικαιώματα για τραγούδια του εποχής αρχών 60. Για τα υπόλοιπα ακόμα θα περιμένει. Όμως οι εταιρείες κάνουν τη δουλειά τους κανονικά
 3. για το καρναβάλι? Πάντως πέρα από την πλάκα, εγώ με τα σύγχρονα σουπερ συνθ καταλήγω να περνάω την ώρα μου ακούγονται πρεσετ και να μη φτιάχνω τίποτα.
 4. για disco είναι μάνα πάντως εγώ χάνομαι με τα μοντέρνα synth. Γι αυτό καλύπτομαι συνήθως με τα παραδοσιακά που φοράει ένα daw που συνήθως είναι πιό "λογικά" και πιό συμμαζεμένα.
 5. επιμένω ότι η μπασογραμμή τουλάχιστον μέχρι τη μέση πρέπει να περάσει σε ένα sequencer. Τα άλλα φαίνεται να διορθώθηκαν. Εκτός από ένα κλικ που ακούγεται όταν αλλάζεις ...δεν ξέρω τι και το λεω αυτό εκ πείρας. Σε αρκετά δικά μου ενώ ήμουν γενικά ευχαριστημένος από το μπάσο μου το έβγαλα και το ξαναέφτιαξα με midi.
 6. μα γιατί να κάνεις ταπ. Δίνεις το τέμπο του κομματιού
 7. Εννοω να γραψεις dry και να βαλεις τρεμολο απο το σοναρ με τεμπο βασει του κομματιου
 8. ένα άλλο, δώσε το τεμπο του κομματιού ή υποδιαίρεσή του στο tremolo γιατί χτυπάει άσχημα.
 9. εμένα μου άρεσε όσο ήταν και πως το ταίριαξε
 10. εκτός από αυτά που σου είπα ιδιαιτέρως 1. η υπόθεση σχήμα με τρίηχα και μπάσο θέλει και χέρι μετρονόμο. Στην αρχή λοιπόν κάποια δεν πατάνε στο χρόνο. Το σχήμα φωνάζει midi και προγραμματισμό. 2. στο 1.35 γίνεται κλάμα...Το ίδιο και στο 3.50 στην κορύφωση του σχήματος στο μπάσο. 3. στο 1.48 και στο 3.55 όλα πέφτουν στην άβυσσο και ακούγεται και κλικ πριν μπει το σόλο. Το ίδιο στο 2.35 και στο 4.05. 4. Η όλη υπόθεση είναι υποσχόμενη αλλά ακούγεται σαν κουπλέ που επαναλαμβάνεται. Θέλει γέφυρα και chorus. 5. τύμπανα ΟΚ 6. το μπάσο ακούγεται πολύ ωραία, αλλά το στυλ του κομματιού θέλει να μην ακούγονται τα συρσίματα, τουλάχιστον στα αργά μέρη που συμμαζεύεται εύκολα. 7. το δεύτερο μέρος μετά το 2.35 ακούγεται πιό όμορφα, μάλλον για μένα λόγω ήχου κιθάρας. 8. ο ήχος του πλήκτρου στυλ moonmadness ακούγεται εξαιρετικά παλιακός. Ίσως για σένα είναι επιλογή. το θεωρώ πρόοδο σημαντική.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.