Προς το περιεχόμενο

Κοσμάς1540725029

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Κοσμάς1540725029

0

Φήμη

  1. δηλαδη μπορεις να μου εξηγησεις ολη την διαδικασια απο την αρχη ? το παραγγελνω μετα πως το πληρωνω ?
  2. κατι σε http://www.guitar-kits.co.uk/electric-guitar-kits/lp-style-with-flamed-maple-top.html ποσο θα βγει συνολικα με τα μεταφορικα κλπ. ?
  3. Ενω ειχα κατασταλαξει σε ενα guitar kit τρομαξα με την ολη φαση της αποστολης (τελωνεια κλπ). Επειδη δεν εχω και καμια προηγουμενη εμπειρια με αγορες μεσω ιντερνετ και οσο μπορω τις αποφευγω υπαρχει κανενας λιγοτερο κουραστικος τροπος να παραγειλω μετριο guitar kit? αν ναι στειλτε site αλλα και συγκεκριμενα kits που θα αγοραζατε εσεις !
  4. εχω ακουσει οτι γενικα ολα τα ηλεκτρονικα απο αυτες τις κιθαρες ειναι για πεταμα και ειπα να ξεκινησω απο τους μαγνητες! ως αναφορα τα τελωνια και τα μετφορικα ξερεις ποσο θα βγει ?
  5. ελεγα τωρα που ερχεται καλοκαρι να παρω ενα guitar kit να εχω να ασχολουμαι! Συγκεκριμενα την Albatross Guitars GK057sm Solid Body.Το θεμα μου ειναι αν αξιζει το ολο θεμα! και σκευτηκα αν την επαιρνα εστω να αλλαζα τους μαγνητες αλλα επειδη δεν ξερω και τιποτα απο μαγνητες μηπως εχετε κατι να μου προτεινεται?? :-\
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου