Προς το περιεχόμενο

kwstakhs_rM

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    gibson les paul studio, line6 spider 75

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kwstakhs_rM

0

Φήμη

  1. ο ενισχυτης θα μεταφερθει με αμαξι δεν εχω θεμα με τον ογκο του blackstar... και ναι αυτο που θελω ειναι καλο γκαζι (σιγουρα στα λεφτα που δινω ετσι!) και δεν με ενδιαφερει να βαλω καποιο πεταλακι κτλ γιατι μονο για τα καλοκαιρια τον θελω η αν παω καπου και θελω και το κιθαρονι μαζι να εχω εναν ενισχυτη να κανω την δουλεια μου! και σιγουρα θα παιζει και πιο χαμηλα αλλα και δυνατα γιατι εκει που μενω το πιο κοντινο σπιτι ειναι σε αποσταση 50 μετρων! πιο κοντα στον blackstar ημουν και ειμαι απλα ηθελα μια γνωμη σχετικα με το αν αξιζει να δωσω λιγα παραπανω φραγκα απο εναν vox 5w η εναν microcube και να παω στον blackstar... απο οτι φαινεται στον blackstar θα καταληξω αν και εχω χρονο ακομα μεχρι να φυγω και να αγορασω καποιον οποτε ακομα το βλεπω... :)
  2. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... καλη φαση να παιρνουν μπαταριες αυτοι οι μικροι.....αλλα ποση ωρα μπορει να δουλεψει με μπαταριες? σιγουρα θα υπαρχουν διαφορες οσον αφορα την ενταση κτλ αλλα ενα μεσο ορο? 10 λεπτα? μιση ωρα? 1 ωρα? ειχα δοκιμασει και εναν μικρο vox 5w και εκεινος με μπαταριες κτλ και μου αρεσε για την δουλεια που τον θελω τωρα... αλλα ειμαι σε διλλημα, να παρω εναν σαν τον vox η ton roland η να δωσω λιγα παραπανω και να παω στον 20αρη τον blackstar.......?
  3. η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα αλλον εναν ενισχυτη πιο μικρο απο τον line6 μου για να μπορω αν θελω να παω καπου να τον μεταφερω ευκολα γιατι το αμαξι μου δεν εχει καθολου χωρους και πλεον ο line6 ειναι μονιμως στο σπιτι....
  4. καλησπερα σε ολους! ειμαι νεο μελος! αυτη τη στιγμη εχω στην κατοχη μου εναν ενισχυτη line6 spider 4 75w και μια gibson les paul studio και 1-2 πεταλακια... εχουν περασει και αλλες κιθαρες απο τα χερια μου αλλα τωρα εχω μεινει με την gibson...μετα το καλοκαιρι λεω να παω για την esp ltd mh1000fr αλλα βλεπουμε μεχρι τοτε... το τοπικ το ανοιξα για να με βοηθησετε στην επιλογη ενισχυτη μεχρι 150 ευρω που τον θελω για να τον παιρνω μαζι μου τα καλοκαιρια λογω και του οτι λειπω σχετικα αρκετο καιρο δεν την παλευω χωρις το κιθαρονι... αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι τα βρωμικα... εχω "μπανισει" αυτον -> http://www.thomann.de/gr/blackstar_id_core_20.htm τι λετε?? καμια αλλη προταση? ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου