Προς το περιεχόμενο

costantinex

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    -
  • Τόπος
    megara

Συμμετοχή costantinex

0

Φήμη

  1. Ένας απ τους ήχους που λάτρεψα από 15 χρονών, χωρίς να ξέρω τότε ούτε τι σημαίνει chorus, ούτε modulation. Επρόκειτο λοιπόν για τον 80's ήχο, ο οποίος υπάρχει και στο δίσκο των Iron Maiden - Somewhere in time το 1986 του οποίου κάνω demonstration στο παρακάτω βίντεο, αλλά είναι και ο παρόμοιος ήχος σε όλα τα (φορτωμένα με effects) 80's κομμάτια. Για να πετύχει χρειάζεται καλό chorus. Έχω δοκιμάσει πολλά αλλά σαν το rockman που χρησιμοποιώ εδώ, δεν μου το πέτυχε κανένα. Enjoy ;)
  2. costantinex

    Violin covers

    Χαχαχα σας ευχαριστώ παιδιά! Έγραψα κανονικά σε δωμάτιο, απλά έβαλα το σωστό reverb (πιστεύω).
  3. costantinex

    Violin covers

    Χαίρετε κύριοι... Εδώ παίζω ένα κομμάτι OST από την ταινία "The Red Violin"
  4. Είναι λίγο σάπια τα τύμπανα βέβαια... :P
  5. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια εκτέλεση του Happy Birthday που είχα φτιάξει τον Οκτώβρη. Αν γουστάρετε κιόλας μπορείτε να εύχεστε στους φίλους σας μέσω αυτού του κομματιού, μιας και είστε μουσικοί ή μουσικόφιλοι. Θα είναι κάτι πιο ξεχωριστό από ένα απλό "χρόνια πολλά".
  6. Σας ευχαριστώ παιδιά! LK έχεις δίκιο σε αυτά, τα έχω σκεφτεί κι εγώ! Απλά εστιάζω στη μουσική και την ενορχήστρωση, την οποία θέλω να εστιάζει και ο κόσμος. Δε θέλω να αποσπάται από καμία άλλη "καλαισθησία". Ίσως αυτά που λες τα εφαρμόσω σιγά σιγά στην πορεία! Thanks BTW που μου έδειξες τον τύπο, διότι δεν τον ήξερα!
  7. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα βίντεο που έφτιαξα πριν λίγο καιρό
  8. Σ' ευχαριστώ πολύ freerock. Σε πρόλαβα όμως! :) Έχω επικοινωνήσει ήδη με το Γιώργο μέσα facebook και τα είπαμε!
  9. Πιστεύω ναι. Ίσως φαίνονται διαφορετικά γιατί τα ακούς απ' τον καθαρότερο ήχο των κιθαρών. Ο ήχος του synth μπερδεύει πολύ στο ηχόχρωμα και βγάζει περίεργες αρμονικές στις δισολίες! Ευχαριστώ πάντως!
  10. Εδώ παίζω σε full band έκδοση το σόλο απ τον κουρσάρο. (Με λίγο κιθάρα παραπάνω). Το έβγαλα με το αυτί. Enjoy
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου