Προς το περιεχόμενο

MikeKyre

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    20
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή MikeKyre

0

Φήμη

  1. Okay καταλαβα τι εννοεις! ;) παντος για να μην ξεφευγω και απτο θεμα και για να ειμαστε κ ρεαλιστες , οτι πληρωνεις παιρνεις!Δεν μπορω σε καμια περιπτωση να συγκρινω την J&D με μια Fender Telecaster αλλα κατα τη γνωμη μου η J&D δινει παραπανω απο τα 110ε που κοστισε!Θα προσπαθησω να γραψω κ καποιο sample με τον Fender αν ξαναπαω στο προβαδικο που τον ειχε και θα το ποσταρω!
  2. το playability και η ποιοτητα δεν υπαρχει για τα χρηματα της!παντως και σε λαμπατο Fender που την δοκιμασα ο ηχος της με εντυπωσιασε!Βεβαια σε παρομοιο ενισχυτη ειχα παιξει και με μια κιθαρα απτα LIDL (!) που μου ειχαν φερει στην προβα και παλι ο ηχος ηταν σχετικα καλος για τα 50ε που κοστιζε η κιθαρα..Πιστευω πως πιο πολυ "boostαρει" τον ηχο προς το καλυτερο ενας λαμπατος παρα το Guitar Rig..Θελω να πω πως στο ψηφιακο αν βαλεις κατι φτηνιαρικο ο ηχος θα ειναι φτηνιαρικος ενω αν το βαλεις σε εναν ποιοτικο λαμπατο , οσο νανε μια ζεστασια θα στην βγαλει στον ηχο.Βεβαια εμπειρια με λαμπατους δεν εχω μεγαλη οποτε μπορει να κανω και λαθος.
  3. Θα προσπαθησω γιατι δεν ειναι δικος μου,ηταν σε ενα προβαδικο που ειχα παει!
  4. Κατα τη γνωμη μου , για 110ε κιθαρα δεν παιζετε..Γιαυτο και εκανα το βιντεο του Govan με αυτην και οχι με την Ibanez πχ..Ειναι σιγουρα ενα value for money οργανο που αρχικα το αγορασα για ταξιδια ετσι ωστε μην παιρνω μαζι την καλη μου και να ανυσηχω αν χτυπηθει ή κλαπει.Τελικα την δουλευω ακομα και σε προβες! Σιγουρα θα φτιαξω και ενα βιντεο πιο απλο με καθαρα ηχοχρωματα συντομα!Στο 1ο βιντεο εχω Pod HD400 και στο 2ο βιντεο Guitar Rig 5 με Impulse απο marshall jvm410 που προσομοιωσα εγω.Τις προαλλες την δοκιμασα σε εναν παλιο Fender Deluxe Reverb και το αποτελεσμα με εντυπωσιασε ! Ναι φιλε μου,αλλα διστυχως δεν ειχα τετοιο demo video στο μυαλο μου οταν εφτιαξα αυτο..ηθελα απλα να παιξω καποιο jam με τους ηχους που δουλευω πιο πολυ και το εκανα στο 1ο βιντεο...το 2ο απλα ηταν ενα cover που εκανα με την συγκεκριμενη κιθαρα.Το επομενο βιντεο που θα κανω με πιο καθαρους ηχους , θα προσπαθησω να το κανω οπως μου ειπες. Ευχαριστω ολους για τις γνωμες,τα ξαναλεμε συντομα!
  5. Καλησπερα φιλε μου.Το 1ο βιντεο που ανοιξα το θεμα ειναι demo , εχω γραψει κ αναλυτικα τα specs / τιμη αγορας κτλ και ειναι με drive / rock κυριως ηχο + wah wah σε καποια σημεια.Το βιντεο που ποσταρα σημερα ειναι με διαφορετικο ηχο για οποιον δεν τον καλυψε το πρωτο βιντεο.Συντομα θα φτιαξω κ ενα με βαση τον καθαρο ηχο.Συγνωμη αν προσωπικα δεν σε καλυψα με καποιο απο τα βιντεο μου αλλα πιστευω πως ξεκαθαρα ακους τον ηχο της κιθαρας και στα 2 ασχετα με το τι παιζω.
  6. χαχα οτι κ να την κανω σκυλι ειναι :P σκευτομαι να της βαλω 2 καλυτερα μαγνητακια αν και πιο πολυ θα κοστιζουν αυτα παρα η κιθαρα οσο την πηρα ;D
  7. χαχαχ νομιζω πως εχει κλεισει η εταιρια , καποτε ειχε site , τωρα δεν υπαρχει τιποτα!
  8. Καλησπερα στην παρεα!Καινουργιο βιντεο με την J&D Tele με διαφορετικο ηχο απο το προηγουμενο!Συντομα θα φτιαξω και ενα με Clean ηχο!
  9. Σας ευχαριστω πολυ παιδια!χαχαχ μαλλον σε ειδος θες να πεις οπως παει η κατασταση! 1 telecaster για ενα σακι πατατες , 1 αρνι , μια καρτελα αυγα και 2 σακια αλευρι! ;D
  10. Ευχαριστω πολυ φιλε και εχεις δικιο αλλα δεν ειναι κακο να υπαρχει και ενα video για tele με περισσοτερο γκαζι..πχ πριν την αγορασω , εψαχνα να ακουσω tele στο youtube και σε clean και σε crunch και σε πιο high gain ηχους και τα περισσοτερα ηταν μονο "τζαγκατζουγκα" οπως εγραψε και το παλικαρι απο κατω!Ενοειται πως ειναι το "ατου" της Telecaster αλλα μπορει ανετα να παιξει πολλα στυλ! Σε ευχαριστω φιλε μου , το ξερω απλα δεν εκατσε , αρχικα εφτιαξα το track για jamαρισμα και μετα εκανα το βιντεο κ δεν κολλαγε καπου να παιξω με καθαρο ηχο! Ισως κανω αλλο ενα βιντεο με καθαρο ηχο και με πιο "τελεκαστερ" στοιχεια! Σας ευχαριστω για τα σχολια σας , παντα φιλικα - Μιχαλης :)
  11. Καλησπερα στην παρεα!Παρακατω ειναι ενα demo video που εκανα για την Jack & Danny Telecaster μου.Το κοστος της ηταν περιπου στα 110 ευρω (καινουργια) και παρολο που την αγορασα σαν 2η κιθαρα για ταξιδια,με 2 καλυτερους μαγνητες θα φυσαει! Τα specs της ειναι : Body & Neck : Maple Pickups : Stock Low output Bulk Strings 46-09 Συνδεσμολογια : J&D Tele>Line6 pod HD400>Focusrite Scarlett 2i2
  12. Ευχαριστώ πολύ!Το patch είναι δικό μου (είναι 2 ίδια patch με διαφορετικό cab το ένα left το άλλο right).
  13. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε!046 είναι η χορδή αλλά και πάλι ήταν λάσπη με το Drop A αν και δεν φαίνετε όπως λες στο βίντεο..Την είχα βάλει πάνω στο Guitar Rig και έπεζα με κάτι Djentοηχους και είπα για πλάκα να κάνω drop A όπως οι "The Safety Fire" και έπαθα πλάκα :P
  14. Για τα λευτά της,δεν παίζετε :) Αρχικά την αγόρασα για να την παίρνω μαζί σε ταξίδια κτλ αλλά όπως το βλέπω,με 2 καλύτερα μαγνητάκια πάνω ίσως να βγάζει και live γιατί σε πρόβα μια χαρά είναι που την δοκίμασα ;)
  15. Καλησπέρα σε όλους!Αυτό είναι ένα "test drive" σε μια φθηνή J&D Telecaster πάνω σε metal track.Μαγνήτες,ηλεκτρικά και χορδές είναι stock όπως αγοράστηκε για 100e.VST που χρησιμοποίησα : Guitar Rig 5,EZDrummer 2. Επίσης το κούρδισμα είναι Drop A (AADGBE).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου