Προς το περιεχόμενο

Κωστας Ανέμου

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Κωστας Ανέμου

0

Φήμη

  1. Αυτα βρηκα στο google μονο και τα εχω κατεβασει τα περισσοτερα με βολεψανε πολυ ;)
  2. ναι και εγω μονο ενα site βρηκα ;) ωραια θα το κοιταξω το link ευχαριστω πολυ!
  3. ναι εψαξα αλλα βρηκα λιγους οχι παρα πολλους... εχω φτιαξει και δικους μου και εχω και το sound editor... σε ευχαριστω για την απαντηση σου!
  4. Καλησπέρα εχω την vox tonelab se και θελω να κατεβασω patchακια... ξερεις κανενας καποιο καλο site με σωστους ηχους; Ευχαριστω!
  5. ενταξει τα presets ποτε δεν τα κοιταω σε μια πεταλιερα γιατι δεν ειναι καθολου καλα! απλα για να φτιαχμω δικο μου ηχο την θελω και δεν μπαινω στην διαδικασια να αγορασω πεταλια κλπ κατι που θα μου εδινε την ευκαιρια να επιλεξω μονο οτι εγω θελω χωρις να εχω κατι παραπανω απο αυτα που χρειαζομαι αλλα με μεγαλυτερο κοστος απο το να παρω μια πεταλιερα με ολους τους ηχους μεσα με πολυ λιγοτερα λεφτα απο το να φτιαξω petalboard και θα ειναι πιο ευκολο στην μεταφορα και πιο ευχρηστο! απλα σημερα θελει πολυ ψαξιμο για να βγαλεις ωραιο ηχο με πεταλιερα!
  6. απλα ο ηχος τους δεν ειναι τοσο ηλεκτρονικος οπως στις boss gt 8-10! με αυτην την εννοια!
  7. οχι ειναι αναλογικες απλα εχουν λιγα ψηφιακα στοιχεια σε σχεση με τις καινουργιες... το μονο αναλογικο που μπορεις να βρεις να ειναι τελειως αναλογικο ειναι πεταλια!
  8. ναι το ξερω οτι πλεον μονο μεταχειρισμενο επειδη ειναι παλιο αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια! ψαχνω κατι αναλογικο οχι ψηφιακο για αυτο!
  9. ξερεις μηπως τι διαφορα εχουν; και εγω προς τα εκει κλεινω απλα επειδη δεν ξερω καλα και τις δυο ειπα να παρω καποιες γνωμες!
  10. Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια πεταλιέρα αλλά είμαι ανάμεσα στην vox tonelab Se καί την Le! μου φαίνονται το ίδιο καλές αλλά για την Le έχω ακούσει ότι έχει κάποια προβλήματα όσον αναφορά τον ήχο καί ιδιαίτερα το distortion βγάζει σφύριγμα! ξέρει κάποιος περισσότερα καί τι είναι καλύτερο; δεκτές όλες οι προτάσεις! ευχαριστώ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου