Προς το περιεχόμενο

Mondegreen

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    81
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Mondegreen

  1. Καλησπέρα σε όλους. Θυμάμαι είχα ρωτήσει τεχνικούς για το παραπανω προβλημα, οι απαντήσεις ήταν, δεν αξίζει η επισκευή, 20€ plus μεταφορικά για διάγνωση φτιαχτεί δε φτιαχτεί κτλ κτλ, οπότε μπήκε σε ένα κουτί και στο πατάρι. Kαθώς ψαχουλευα, βλέπω το Hof μου (είχα παρει το 2 και με απογοήτευσε) έλα εδώ λέω να σε πάω για νεκροψία. Σήμερα έπιασα το χαλασμένο και παρατημένο hof από το 2019. Κοιτάω όλα τα ποδαράκια από τα τρανζίστορ και τα εκατοντάδες Smd μήπως έχουν αποκολληθεί, όλα καλά, διακρίνω σημάδια υγρασίας που ίσως βραχυκύκλωνε την πλακέτα. Πάμε για μπανακι λοιπόν, Ισοπροπυλικη αλκοόλη, οδοντοβουρτσα υπομονή και προσοχη, αν δε κάνω λάθος δε πρέπει να μείνει πολύ ώρα σε κόλλες και πλαστικά γιατι τα διαλύει. Σκούπισμα και περιμένω να στεγνώσει. Συναρμολογηση, σύνδεση, κλικ...... το Gain της καρτας δεν παιρνει φωτια..... Οπ, λέω δεν ακούγεται ο θόρυβος, το έφτιαξα ή το αποτελειωσα. Μια συγχορδία παραλίας και ανασταση, λειτουργεί τέλεια. Ξέρω δεν ανακάλυψα τον τροχό, αλλά χάρηκα μιας και είναι από τα αγαπημενα πετάλια, παλιότερο του hof 2 αλλα και ακριβότερο μεταχειρισμένο. Αυτά. Επανήλθα μήπως και βοηθήσει κάποιον η όλη διαδικασία, αξίζει αν είναι κατι για "πέταμα"
  2. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Έχω ένα πρόβλημα που κατα καιρούς προσπαθώ να λύσω. Έχω το Arturia Spark Le, το δούλευα κανονικά χωριά κανένα πρόβλημα, έπειτα από πολύ καιρό αποφάσισα να το εγκαταστήσω, όμως μου κατεβάζει το firmware του σε ένα αρχείο που δεν αναγνωρίζει το pc μου (win10) το αρχείο ειναι (Spark_V1.0.0.3.led) και για εικόνα έχει τη γνωστή, μια σελίδα με μια τσαλακωμενη γωνία στο πάνω μέρος. Επίσης όταν κατεβάζει το αρχείο και πατάω Open μου βγάζει το εξής μήνυμα. (This file does not have an app associate with it for performing this action. Please install an app, or, if one is already installed, create an association in the Default Apps Settings Page.) Έψαξα όσο μπορούσα το θέμα και προσπάθησα να το λύσω μέσα από το cmd, δεν έγινε δουλειά, μιας και δεν είμαι και ειδήμων. Γνωρίζει κάποιος το θέμα;
  3. Καλησπέρα. Είμαι σε αναζήτηση digital keyboard τύπου Clavinova / YDP Ενώ ήμουν σίγουρος ότι διαθετει midi in out, δυστυχώς απ όσο κατάλαβε, τσουκ.. Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης έτσι ώστε να παίζω midi? Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα. Εχω 5 πεταλακια της tc Electronic. Τελευταία το Hof μου παρουσίασε ένα πρόβλημα που το καθιστά άχρηστο. Θα παραθέσω κατευθείαν τον θόρυβο που μου βγάζει, για να καταλάβει καλύτερα οποιος γνωρίζει. (χαμηλώστε την ένταση) Στην αρχή μου έβγαζε περιστατικά αυτόν τον θόρυβο, καθώς έπαιζα, και φορούσα ακουστικά, πεταγομουν απ τη θέση μου. Τώρα όποτε το ανοίγω το κάνει. Αν παρατηρήσετε τον ήχο, στην επιλογή MOD του tc παίρνει και εφέ. Να πω επίσης ότι έχω δοκιμάσει να αλλάξω τροφοδοτικό, να το δουλέψω με μπαταρία, έχω αλλάξει καλώδια, το έχω δουλέψει εντελώς μόνο του, αλλά τζίφος. το συνδέω σε μια focusrite 2i4 2gn αν αυτό παίζει ρόλο. My recording MP3 noiz.mp3
  5. Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. stavros_d80 και panorios. Αν είναι ακατόρθωτο κατευθείαν απ το βίντεο, θα ήταν καλύτερο να είχα όλο το υλικό στο κινητό και να έκανα εκεί το sync σε προγράμματα που ξέρω. ναι Θέλω καλύτερη ποιότητα εγγραφής, όχι τρελά πράγματα, αλλά όχι και αυτό που ξέρουμε του κινητού.
  6. TRS ειναι το καλωδιο που παρεθεσες. Στην εισοδο του κινητου. για να γραψεις ηχο σε κινητο νομιζω πρεπει να ειναι trrs . αν εννοεις και εσυ αυτο. δεν ειμαι 100% σιγουρος Σταυρο. γιαυτο και ρωταω. αυτο που λες το ειχα δοκιμασει. Δε δουλεψε. το κινητο εγραφε παλι απ το δικο του Mic.
  7. Aυτό που πιστεύω ότι χρειάζεται μετά την έξοδο της κάρτας Line Outpouts Unbalanced είναι αντάπτορας σε trrs αν δε κάνω λάθος. Δηλαδή το rca σε minijack τύπου trrs και οχι trs. Χωρίς trrs δε δουλεύει. ή αυτό τον αντάπτορα https://www.thomann.de/gb/rode_sc4.htm?offid=1&affid=355
  8. Ναι, λαθος μου. το οργανο. νομιζω πως θελω trrs συνδεση. η κατι τετοιο. https://www.thomann.de/gb/ik_multimedia_irig_2.htm?sid=4310341e8789387a9a0b594b1ff250bf#bewertung
  9. Τι εννοεις εδω? Ίσως δεν έγινα κατανοητός, Η πηγή θα είναι το κινητό. Δηλαδή έχω, Κιθάρα - - > κάρτα ήχου - - > κινητό. Έτσι ώστε όταν βγάλω ένα βίντεο να γράφει ήχο απο την κάρτα, δεν γνωρίζω αν είναι εφικτό, γιαυτό και ρωτάω. Η κάρτα μου είναι μια focusrite 2i4 2nd gen.
  10. Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πει αν κάποιος γνωρίζει, κάποιο τρόπο έτσι ώστε να γράφω στο κινητό καλύτερο ήχο, (όχι μικρόφωνα τύπου videomicro) είτε γκατζετακι ή κάποιο καλώδιο που να το συνδέεις στην κάρτα ήχου . Θέλω απλά να έχω καλύτερο ήχο, χωρίς να μπαίνω στη διαδικασία να κάνω sync και edit στα προγράμματα. Ευχαριστω
  11. Κόνιτσα, μέσα σε ένα πετροχτιστο, δίπλα σε μια μασινα, με το κλαρίνο του, και εδώ έρχεται και η τεχνολογία, το νέο, που έφερε ο Κ Πιστιολης, το lap top, το loop station, και γενικά τα πετάλια του. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο τον χαίρομαι. Είχα την τύχη να βρεθώ στην Κόνιτσα, και στα περισσότερα χωριά της περιοχής. (τέτοια ομορφιά δύσκολα συνάντησα στο εξωτερικό) Ο ηπειρωτικός ήχος μαζί με τις εικόνες που έχω, είναι για μένα παράδοση. Πέρα απ αυτό, η Loreena Mckennitt έχει παντρέψει την παράδοση κάθε γωνίας στη γη, με τον καλύτερο τρόπο.
  12. Επειδή εγώ δε μπορώ να ακολουθήσω (τα θέλω τα πιστόνια) δώστε μου συντεταγμένες, να έρθω διαγώνια. CR250 (αδυναμια μου μεγαλη) KXF 250 (καλό, αλλα να παει να γ.......)
  13. Mondegreen

    Lady

    Τας διαδιακασιας ήσαν με πλήρη διαφάνεια. Συνειδησιακα αναλαμβάνω την ήττα ταυτην
  14. Mondegreen

    Lady

    Ενστασις Επιφυλασσόμεθα δια της διαδικασίας ταυτης. Οσμηζομεθα ερντογανικης παγις, και πουστιε, στας καταμέτρησης των ψήφων 2 ολοκληρε ψήφοι για εμε. Τούτο τα λέει όλα
  15. Mondegreen

    Lady

    Η αγαπημένη Loreena Mckennitt. Να επισημάνω ότι σε αυτή τη συναυλία και όχι μόνο, μαζί της παίζουν οι Πανος Δημητρακοπουλος Κανονάκι Σωκράτης Σινόπουλος Πολιτικη Λύρα Και επίσης Ο Αρμένιος συνθέτης ο οποίος ζει στην Ελλάδα από το 88 και εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση Haig Yazdjian με Ούτι. Συναυλιαρα. Άμα σας μύρισα ναφθαλίνη, να μ αγαπάτε.
  16. Τίποτα δε κατάλαβα, χαζός και εγώ μάλλον σαν τον κόσμο του αμερικαν φόρουμ που δε θέλω να μπω στο τρυπακι να ρωτάω τον κύρ τελε, από που πήρες την κιθάρα κτλ, (μπας και έχει μείνει και τίποτα να πάω να πάρω και εγώ) Tοσα χρόνια στα φόρουμ είστε και ακόμα δεν έχετε μάθει να λειτουργειτε. Εσύ μόνος σου έγραψες (ο καθένας καταθέτει την άποψη του) Και αμέσως μετά. (Κάνε την πάπια ρε μεγάλε) Αποφάσισε πως θες να προχωρήσει η συζήτηση. Αλλά δε χρειάζεται να μιλησω άλλο γιαυτό το θέμα. Τις απαντήσεις μας τις δίνουν τα μέλη του άλλου φόρουμ. Θα ήθελα πολύ να σας δω να συμμετέχετε σε εκείνο. Η πρώτη απάντηση θα ήταν (are you coming peacefully, or we have to seek for shelter)
  17. Εμείς στην Ελλαδα στα φορουμς ξεκινάμε καπως ετσι. ΑΝ λέει αλήθεια, ΑΝ μίλησε με τον Erlewine ΑΝ πήρε την κιθάρα 20 δολάρια, από που την πήρε την κιθάρα, πως την πήρε την κιθάρα. και ΑΝ δε βγαλουμε και παλι ακρη καταληγουμε καπως ετσι <<ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ>> Ένα περίεργο πράγμα, γιατί εκεί στο Αμερικα δεν έχει καταλήξει έτσι το θέμα; Μάλλον είναι χαζοί όλοι και δεν έχουν καταλάβει ότι λέει ψέμματα ο κύριος τελες, γιαυτό και δε ρωτάνε αυτά που εμείς βγάλαμε στο φως της δημοσιότητας. Η μήπως όχι; Επεα πτεροεντα και σε γραπτό λόγο. Εξέλιξη.
  18. Aν έχεις καταλάβει αυτή τη στιγμή αυτό που λες είναι το εξής Ότι ο RayDTutto έβγαλε συμπέρασμα από τις (φώτοφραφιες) ότι η κιθάρα είναι μια καλή replica. Και ταυτόχρονα ο RayDTutto αμφισβητεί τον Erlewine για το ότι δε μπορεί να βγάλει συμπέρασμα από τις (φωτογραφίες) Ωραια πατεντα αυτη.
  19. Αν μπορούσα να βαθμολογήσω το κατά πόσο έπιασες το νόημα απ αυτό που είπα με άριστα το δέκα είναι μείον πέντε με επιείκεια. Δηλαδή αυτό που κατάλαβες είναι ότι συγκρίνω μια tele με cockpit, και όχι τις γνώσης του πιλότου με τις δικές σου, κατ επέκταση τις γνώσεις σου, με του Dan Erlewine, πάνω σε vintage tele. Σέβομαι την άποψη σου, από κει και πέρα δε θέλω να κάνω το δικηγόρο. Αν λέει ψέματα ο τύπος με την κιθάρα πιο πολύ τον εαυτό του κοροϊδεύει, παρά εμας. Μέχρι, και αν αποδειχθεί ομως, μπαίνω στην όμορφη ιστορία και χαίρομαι να διαβάζω το συγκεκριμένο θέμα.
  20. Αν κοιτάξεις ένα πιλοτήριο αεροσκάφους εσύ και ένας πιλότος έστω και από φωτογραφία, θα καταλάβετε τα ίδια;
  21. Είναι σχετικά βαρύ όργανο σε σχέση με μια G&l usa. Όσο για το flamed λένε ότι είναι και για "πρίμα". Αλλά νομίζω πιο πολύ βάση έχει αυτό που λες. Πραγματικά ωραίο όργανο. Ειχες καποια Blade?
  22. Καλησπέρα. Πρόσφατα απέκτησα μια Blade texas deluxe. Δεν έβρισκα πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο, και έτσι έστειλα mail στην ίδια την Blade όπου μου απάντησαν, και μου έστειλαν ένα pdf αρχείο με τα specs. Σας το παραθέτω παρακάτω . Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η επίσημη αν υπάρχει ονομασία του Alder ξύλου στα ελληνικά; Επίσης κάτι που δεν γνώριζα, γιατί βάζουν maple top; οχι μόνο σε αυτή, αλλά γενικά σε κιθάρες. Διάβασα κάποια πράγματα αλλά όχι και πολύ σίγουρα. Ευχαριστω
  23. Χρειάζεσαι και πολλές κάμερες, αλλιώς θα σου έλεγα να επενδύσεις σε μια κάμερα βλέπω ανέβασες σε 720p. κοιτα αν εχουν οι καμερες σου manual. Αγόρασε φώτα που να έχουν την ίδια θερμοκρασία (K) Και με πολλα lumens, αυτό πιστεύω θα βοηθήσει τις κάμερες σου να ρίξουν iso και να καθαρίσει λίγο η εικόνα.
  24. Καλησπέρα Σπύρο. Θες "κινηματογραφικο" φως η απλά αρκετό φως; Αν θέλεις το δεύτερο, οποιεσδήποτε λάμπες με αρκετά lumens και ίδια (K) Θα σου έκαναν τη δουλειά. Μία καλή δοκιμασμένη πατέντα για diffuse, είναι το χοντρό ριζοχαρτο. Μπορείς να βρεις εύκολα. Φτιαξτα σε μορφή κυλίνδρου και βάλε μέσα το φως. Δεν θα είναι ice Light wescott, αλλά είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Αν έχεις και λευκούς τοίχους είσαι μια χαρά από φως. Αν θες την πρώτη κατηγορία, εκεί δε σου προτείνω τίποτα απ όσα είπαμε. Επίσης αν μπορούσες να μας πεις τις ρυθμίσεις της κάμερας σου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου