Προς το περιεχόμενο

Blakkheim

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    Mayones Setius Pro 6

Συμμετοχή Blakkheim

0

Φήμη

  1. Γεια χαρα παιδες Κονομισα τις προαλλες εναν τελικο ενισχυτη για τον οποιο δε μπορω να βρω πληροφοριες Online ( μπροστα γραφει Erika, sl-700, professional power amplifier ) και θελω να δω εαν μπορω να τον χρησιμοποιησω με τον υπολογιστη και πιο συγκεκριμενα με την καρτα ηχου (EMU 404 usb) που εχω. Οι υποδοχες του τελικου ειναι ολες κιολες αυτες που φαινονται στην φωτογραφια και αποτι φανταζομαι, για το Input, με ενα καλωδιο xlr σε ενα 3.5 jack ή δύο 6.3 jack θα είμαι καλυμενος. Τα ηχεία που έχω διαθεσιμα είναι ολα τα κλασικα passive ηχεια με τις υποδοχες για γυμνα καλωδια μαυρο/κοκκινο και εχω ενα ζευγαρι 30w / 8ohm, ενα ζευγαρι 120w/8ohm, και ενα ζευγαρι Phace Technology PC 1 τα οποια δε γραφουν watt/ohm και δε μπορω να τα βρω online. Η βασικη μου απορια ειναι αν μπορω να συνδεσω 2 ή περισσοτερα ηχεια με την speakon υποδοχη και με ποιον τροπο. ααυτα..
  2. Εξυβριση με ρεαλισμο παιζουν οι εννοιες τελευταια. Η λυση που ειδε αυτη ηταν μαλλον η εννοια της εξυβρισης που ψαχνουμε Σε πολυκατοικια μενω,μια στις τοσες θα τυχει κατι που οπως το αποδεχομαι και γω νομιζω πρεπει να το αποδεχτουν και αλλοι. Πως διαπιστωνεται παραβαση? Με ντεσιμπελομετρο?
  3. Οχι,η συγκεκριμενη εχει κατεβει σε στιγμη που ειχα απλα μουσικη και δεν ηταν δυνατα. Απλα επειδη υποπτευομαι οτι κλαιγεται καιρο στους υπολοιπους καπως ετσι καταφερε να παρει υπογραφες. Το ερωτημα ειναι εαν αυτες οι υπογραφες μπορουν να την νομιμοποιησουν να κανει καποια καταγγελια κατω απτο ονομα της πλειοψηφιας των ενοικων σε οποιαδηποτε στιγμη "ενοχληθει".
  4. Καλησπερα Εχω μια θεομουρλη ακριβως πανω απο το διαμερισμα μου που κατα καιρους κατεβαινει και κανει παραπονα. Δεν εχει φωναξει ποτε την αστυνομια απλα κατεβαινει και φωναζει. Αυτο εχει καιρο και εχει τυχει στα ενδιαμεσα να υπαρχει οντως λογος για παραπονα γιατι και ο συγκατοικος μου ειναι αρκετα θορυβωδης τυπος ;D Παρολαυτα αυτη ηταν η μονη που μου εκανε παραπονα,κανεις αλλος. Χτες λοιπον ειδα οτι εχει κολλησει στην πορτα του ασανσερ ενα χαρτι που αναφερει οτι εαν δεν συμορφωθω με τις ωρες κοινης ησυχιας θα αναγκαστει να προβει σε νομικες διαδικασιες και υπογραφες απο αλλα 6 διαμερισματα της πολυκατοικιας. Το ερωτημα ειναι: Τι μπορει να μου κανει οντως? ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου