Προς το περιεχόμενο

super_chump

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    56
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή super_chump

0

Φήμη

  1. Σκεφτομαι να παρω καμια logitech πχ c615ή c920. Εχει κανεις καποια απο αυτες?
  2. Υπαρχει ενα διαμαντι πανω στον ουρανο.Δεν σου κανω πλακα. Και μαλλον εχει σχημα οκταεδρικο.Δυο ανεστραμμενες πυραμιδες. Απο την κορυφη της πανω πυραμιδας βγαινει ενα φως που δινει ενεργεια στον ηλιο. Αυτο το διαμαντι ειναι το κεντρο του συμπαντος και η αρχη της υπαρξης. Το ιδιο διαμαντι υπαρχει και μεσα μας.Γιατι as above so below. Bασικα υπαρχει στους ανθρωπους που πανε κοντρα στην ψευτια της κοινωνιας και δεν υποτασσονται απο τις σκοτεινες δυναμεις. Για αυτο και λεει '΄'Come on you target for faraway laughter, come on you stranger, you legend, you martyr, and shine!'' ''Threatened by shadows at night, and exposed in the light'' Mην ξεχνας και το τραγουδι της rihanna λεει ''shine like diamonds in the sky''. Σορρυ για το off topic παιδια αλαλ πρεπει να ακουγεται και αυτη η μερια.
  3. Παιζω σοβαρα πραγματα αλλα για πλακα. Οπως λεει και ο cos,η πλακα διαλυει τη σοβαροτητα αλλα διαλυεται απο την αναλυση για αυτο δεν θα στο αναλυσω.
  4. Η σοβαροτητα πραγματικα διαλυει την ολη πλακα. Πας και βλεπεις ενα session ενος σπουδαιου σοβαρου τζαζιστα ή κλασσικου κιθαριστα και φευγεις με την ιδεα οτι η ολη κατασταση ειναι ενα προβλημα που πρεπει να το λυσεις για να γινεις ''καλος''. Συναισθηματα κατωτεροτητας σε κατακλυζουν και φευγεις με τοξικα συναισθηματα. Πας ,απο την αλλη,και βλεπεις ενα session ενος σπουδαιου κιθαριστα που ενω παιζει ομορφα και περιπλοκα πραγματα,μπορεις εντοντα να διακρινεις οτι αντιμετωπιζει τη μουσικη του σαν κατι ομορφο που γινεται απλως για τη χαρα του να γινεται. Οπως οταν μαζευαμε βοτσαλα στην παραλια.Δεν υπηρχε καποιος σκοπος.Το καναμε απλως για την ομορφια και την πληροτητα της πραξης. Ενω ξερεις το ποσο καλος και ανωτερος ειναι αυτος ο μουσικος απεναντι σου,εντουτοις φευγεις με ενα χαμογελο στο στομα.Το παιξιμο του ειχε θεραπευτικη επενεργεια σε εσενα. Κατι τετοιες διαφορες μας θυμιζουν την ομορφια της πραξης και την ασχημια των αποτελεσματων. Οταν επιδιωκεις αποτελεσματα εισαι επιχειρηματιας και πεπερασμενος ,καθορισμενος απο το οριο του αποτελεσματος. Οταν ομως δεν επιδιωκεις τιποτα,και βιωνεις το μυστηριο της μουσικης και την ομορφια του παιξιματος,τοτε εισαι οντως μουσικος,απειρος γιατι πραγματικα αν το αντιμετωπιζεις ετσι δεν εχει τελειωμο . Αυτα για οσους εχουν ξεχασει απο που προερχονται.
  5. super_chump

    full throttle by hyperpanos

    Ωραιος φιλε. Ωραιος ηχος,δυνατο,τελεια μεταλοτεχνικη. Απλως το wah ξεθωριαζει τον ηχο μετα απο λιγο στο αυτι.
  6. super_chump

    Axe-Fx 2 melodic jam by Stel Andre

    Παρα πολυ ωραιο και μελωδικο... Μονο αισθανομαι οτι στο πρωτο λεπτο κυριως παιζεις συνεχεια εκεινες τις δυο κουφιες σε δεκαταεκτα πριν μπεις στις φρασεις (αυτο το ...τακατα).... Μ αρεσει πολυ ο ηχος .
  7. Το εκανα το λαθος χθες.Δεν το ξανακανω :) To δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.
  8. Λιγο στην αρχη το tapping ειχε να δωσει κατι...Αλλα ουτε αυτο ειχε νευρο. Το υπολοιπο ειναι κλασσικη πεντατονικη με digitila ηχο ,νεκρες χιλιοπεγμενες φρασες στη πεντατονικη,ασχημα tapped harmonics, οκνηρο tapping... Προφανως η κοπελα δεν εχει φυγει απο τα κουτακια.Ο σκοπος ειναι να φυγεις και να κανεις κατι δικο σου. Ας ακουστει και καμια ''αντρικη '' νοτα. Μπορει να βγαλει μια γυναικα τη φραση στο 5:08 με τον ιδιο ξυστο ηχο που σε διαπερναει.Πειτε ρε
  9. Ειλικρινα,τις μουσικες των παιδιων στο νοιζ(που ειναι δικες τους) τις βαζω και τις ακουω! Αυτες που ποσταρατε με τις γυναικες δεν με τραβαει με τιποτα ωστε να πατησω το κλικ.
  10. Ναι ρε παιδια .Ολα καλα... Αλλα σας ρωταω : ''σας ακουγεται το ιδιο αληθινο ?'' Εχει περασει μια κιθαριστρια αυτα που περναει ενας κιθαριστας στη ζωη του μεσα στην κοινωνια? Μπορει να βγαλει τα ιδια βιωματα με καποιον κιθαριστα που εχει περασει πολλα πραγματα και τα εχει δει ολα. Οπως και να το κανουμε η θεση της γυναικας στη κοινωνια αυτη ειναι υπερπροστατευμενη. Οπου υπαρχει προστασια ,δεν υπαρχει διακινδυνευση.Οπου δεν υπαρχει ταση διακινδυνευσης δεν υπαρχει και μαθημα-παθημα.Δεν υπαρχει βιωμα...Δεν βγαινει στην κιθαρα και αυτο ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
  11. θα σου πω κατι πρακτικο... Γιατι οι κοπελες στο χορο πχ η στη μουσικη παντα προσπαθουν να προσεγγιζουν τους χορευτες και τους μουσικους που βρισκονται σε ανωτερο επιπεδο τοσο απο αυτες οσο και απο τους υπολοιπους ανδρες μουσικους? Πιο συμπλεγμα κατωτεροτητας? Εσυ ευνοεις τη διακριση αναμεσα στους ανθρωπους.Εσυ ξεχωριζεις τους ανθρωπους σε ανωτερους και κατωτερους. Εσυ με τη σεξουαλικη σου αντζεντα που κανει τον κοσμο ασχημο και ανταγωνιστικο.... Θα μου πεις ειναι η φυση μου.Η φυση της γυναικας. Οκ τοτε,μην παιζεις με την κιθαρα.
  12. Βilltrantos. Στο συγκεκριμενο βιντεο η κοπελα δεν εχει ηχο,δεν εχει φρασεολογια και εχει τσαπατσουλικα παιξιματα και ενταση στα χερια που βγαζει εναν κενο ηχο... Αυτο ακουω εγω.
  13. Τωρα αυτο δεν ειναι κοινωνικος ρατσισμος? Αλλα το αιδοιο μπορει να τη βγαζει καθαρη μιλωντας ετσι...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου