Προς το περιεχόμενο

vas_spir

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    103
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή vas_spir

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Αν δεν το υποστηρίζει το laptop σου (συγκεκριμένα η κάρτα γραφικών), δε γίνεται. Αν το υποστηρίζει, συνήθως είναι πολύ εύκολο από τις ρυθμίσεις της κάρτας να ορίσεις αν θα δουλεύει τη δεύτερη οθόνη σαν extended desktop ή σαν mirror της πρώτης.
  2. Αν δε βρεις έτοιμα, με το wavelab (προφανώς και με άλλα προγράμματα) μπορείς να τα φτιάξεις μόνος σου.
  3. Sorry που επεμβαίνω: http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObjects/RWApp.woa/1/wo/iEpAP2342BTpAwvQBRECK0/1.0.5.10.11.3.0.0.0.0.0.0.0.0.1
  4. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι τόσο επιθετικός. Όσο για την εξυπνακίστικη διάθεση φαίνεται ποιος την έχει. Δηλαδή ο σκοπός σου στο noiz είναι να τη λες γενικά προς τα όπου νά'ναι και όχι να κάνεις κουβέντα; edit: Δε συνεχίζω μια ανόητη λογομαχία. Δε βρίσκομαι για αυτό εδώ. Λέγε ότι θες.
  5. Δε νομίζω ότι το Linux έφτασε εκεί που έφτασε επειδή είναι δωρεάν. Απεναντίας τα "δωρεάν" windows φτάσανε τη microsoft εκεί που είναι. Και είναι τρομερό λάθος όταν μιλάμε για Linux το βάρος να πέφτει στο δωρεάν και όχι στο ανοιχτό-ελεύθερο. Πάντως κι εγώ δε χρησιμοποιώ Linux για μουσική. Δεν πιστεύω ότι είναι έτοιμο ακόμη (κυρίως λόγω έλλειψης υποστήριξης hardware, ή αλλιώς σαμποτάζ από αυτούς που μας τα παίρνουν). Αλλα όταν θα είναι, νομίζω τα πράγματα θα είναι πολύ καλά, και ο καιρός δε θα αργήσει. Κάθε λίγους μήνες που τσεκάρω καινούριες versions υπάρχει βελτίωση. Για παράδειγμα παίζω synth real-time με την on-board. Στα win αυτό είναι όνειρο, εκτός αν το pc σου μπορεί να παίζει με asio4all (δεν παίζουν πάντα). Και όποιος έχει χρησιμοποιήσει jack, όπου μπορείς να δρομολογήσεις το σήμα ανάμεσα στο software και το hardware όπως θες, καταλαβαίνει πόσο μπροστά είναι σε λογική το linux. Το ardour είναι πολύ δυνατό daw και σε synth υπάρχουν αρκετά καλά προγράμματα (π.χ. alsa modular synth - πολύ καλός ήχος). Τέλος πάντων, ας έχετε το νου σας και προς το linux. Σύντομα θα υπάρξει μαζική μετακίνηση προς τα εκεί. Και ναι, γίνονται επαγγελματικές δουλειές με open-source εργαλεία. π.χ. http://www.elephantsdream.org/
  6. Βρες και δοκίμασέ τον σε κάνα Mac ή Linux PC.
  7. Με δικό σου cd καλύτερα, ακούσματα που σου είναι γνωστά. Όλοι έχουν cd-player, και το θεωρούν αυτονόητο ότι έχεις φέρει κάτι μαζί σου. Αν δεν έχεις κάτι θα σου βάλουν, αλλά τι θα είναι αυτό και αν το έχεις ξανακούσει ποτέ σου είναι άλλη υπόθεση.
  8. Ελίνα, Bon (μέχρι τις 5), Νάκας, Διαμαντόπουλος, ΚΕΜ (μέχρι 5-6 και αυτοί). Σε αυτούς μπορείς να ακούσεις κάποια ηχεία.
  9. vas_spir

    Reason and Fruity

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  10. vas_spir

    Pro Tools LE 7

    Τα LE δεν είναι ακριβώς Protools. Δυστυχώς είναι μόνο το software που συνοδεύει ένα κανονικό σύστημα PT. Προσφέρει συμβατότητα με τα "μεγάλα" και είναι άλλο ένα sequencer ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα.
  11. vas_spir

    Reason and Fruity

    Αυτό που θέλεις γίνεται με το να διαλέξεις το track του sequencer και (μάλλον με δεξί κλικ) να δώσεις την οδηγία "convert patterns to midi notes" (ή κάπως έτσι). Και αυτό που λες για να ξαναφορτωθεί το pattern στο machine, δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου. Πιστεύω ότι γράφεις κάθε pattern σε άλλη θεση μνήμης του machine(Α1-Α9,Β1-Β9....). Εκεί θα περιμένουν για νεο edit. Σορι για τα μάλλον, τα ίσως και κάνα λαθάκι αλλά δε χρησιμοποιώ Reason χρόνια τώρα. Πάντως είναι εξαιρετικά εύχρηστο πρόγραμμα, νομίζω ότι απλά το πήρες λίγο στραβά. Και το Battery (που το θεωρώ πολύ καλό) δε χρειάζεται να είναι rewire. Ειναι RTAS.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου