Προς το περιεχόμενο

proto

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Gear List
    roland juno 2,xp10 xp 50 elka ek44 ,korg sigma....
  • Day job
    sound engineer
  • Τόπος
    corfu

Συμμετοχή proto

1

Φήμη

  1. 60-100 ευρω /ειναι lift διάταξη με απομόνωση.Το βάζουν και στις πισινες στον φωτισμό γιατι σε περιπτωση διαρροής δεν υπαρχει θεμα,Και εμεις στα εργαστήρια ηλεκτρονικων τον εχουμε μόνιμα για ευνόητους λογους.Ειναι ακριβώς η ιδια αρχη συνδεσμολογίας με τα διαφορα διπολικά pack οργανων που εχεις συνδεμενα στο studio σου,ειναι lift.Ετσι παιρνουν ολα τα μηχανήματα γειωση απο αλλη συσκευη.Ειναι ασφαλες απο οσο γνωριζω....
  2. Φιλε dm,δεν θα ξαναφερθώ δημοσίως για την γείωση εφόσον θεωρείται επικίνδυνο,αν και εννοούσα να κανεις δοκιμή και οχι σε μόνιμη λειτουργία.Ωστοσο τα loop isolator sta lines υποβαθμίζουν καπως την ποιοτητα του ήχου.Εαν δεν βγάλεις ακρη απλά αγόρασε ενα ac to ac 220 το 220 (500+ watt) μετασχηματιστή απομονωσης με lift και ολα καλά .
  3. Κοιτα ,στα περισσοτερα bar h club παντα μα παντα υπαρχει μια η περισσοτερες συσκευες lifted ,δεν θεωρειται σωστο αλλα μεχρι και τωρα που μιλαμε δεν εχω δει ποτε προβλημα απο αυτην την διαταξη με την προυποθεση να ειναι συνδεμενες και αλλες συσκευες ετσι ωστε να υπαρχει γειωση απο τον ενισχυτη η απο αλλη συσκευη...ωστοσο δοκιμασε και ενα καλο πολυπριζο βαζοντας ολεσ τισυσκευεσ σε ενα εαν,εαν βεβαια δεν ξεπερνας τα 3,5 αμπερ δλδ μεχρι 1 κιλοβατ που οι οικιακε πριζες δουλευουν καλα.
  4. καταλαβα ,επιμενω να δοκιμασεις την ταινια στο καλωδιο,διοτι θα απομονωσει τον θορυβο του τροφοδοτικου απο το μεταλλικο σασι του pc και απο το usb as well.Aπλα για δοκιμη...δεν προκειτε να παθει τπτ...εχουμε κανει συναυλιες με lift την γειωση.......και σε home studio δεν θα εχεις κανενα θεμα......
  5. ....ωραια ,απο οτι βλεπω δουλευει με 12 v εξωτερικη τροφοδοσια η 5volt usb ,τα εχεις και τα δυο ?εαν ναι βγαλε τα 12 απο ο τροφοδοτικο να δουμε?
  6. Ωραια καταλαβα τι καρτα εχει usb η εσωτερικη? .......η βαζεις ταινια στο καλωδιο και δοκιμαζεις,...και ποσα in out εχει η καρτα ?
  7. Γιατι ενα στα δεκα προβληματα θορυβου στα tower ειναι τα φτηνα τροφοδοτικα απο τα refurbised monitor,για δοκιμη λοιπον απλα βγαλτο απ την πριζα οταν λειτουργουν ολα και δες εαν εχει θορυβο ,εαν συνεχιζει αποκλειεις το μονιτορ ως πηγη θορυβου και θεωρησε δεδομενο οτι το τροφοδοτικο του tower ειναι β grade και μετα την δοκιμη της αντικαταστασης που σου ανεφερα πριν με ενα παλαιοτερο θα πιστοποιησεις οτι ειναι αυτο και χρειαζεσαι καινουργιο καλης ποιοτητας. ...εαν εχεις καποιο τροφοδοτικο απο παλαιοτερο pc εννοω.....για δοκιμη
  8. Συνδεσε τα ολα να λειτουργουν με θορυβο,μετα βγαλε απο την πριζα το μονιτορ του pc,να σβησει,εαν συνεχιζει ο θορυβος τοτε το τροφοδοτικο του υπολογιστη εχει πολυ κακο sheild η η motherboard καταναλωνει τα 5 volt στα ορια αντοχης του τροφοδοτικου.Για να μην χαλασεις χρηματα ανοιξε το pc προσεκτικα και βαλε το παλιο τροφορδοτικο δοκιμαστικα .Μετα αναψε τα ολα να δεις εαν πρωτον ο θορυβος υπαρχει και δευτερον εαν ειναι ιδος η διαφορετικος,εαν εχει αλλα χαρακτιριστικα η καθολου θορυβο τοτε αγορασε ενα καλυτερο τροφοδοτικο.
  9. Οχι ιδιατερα εφοσων εχει γειωση απο τις λοιπες συσκευεσ μεσω της θωρακισης των καλωδιων ηχου.Ομως αμα βρεις την συσκευη που κανει τον θορυβο ,αλλαζεις το τροφοδοτικο του εαν ειναι tower h αν ειναι μονιτορ -οθονη αστο χωρις γειωση,κανει κοινη γειωση με το συνολο.
  10. Καλησπέρα και παλι φιλε,θυμιζει θορθβο απο διαφορά γειωσης,ο ποιο λογικός και ευκολος αλλα οχι πολιτικα ορθός τροπος να το διαπιστώσεις,ειναι να βάλεις δυο τρεις στρωσεις μονωτικής ταινιας στην γειωση του τροφοδοτικου καλωδίου του υπολογιστή ετσι ωστε το συνολο των συσκευων να παρει την γειωση των υπολοιπων,εαν συνεχισει βγάλε και το τροφοδοτικο του μονιτορ οσο κανει θορυβο......(ειμαι πρωην τεχνικος -ηχοληπτης live.τα ειχαμε δει ολα στην δουλεια μας.)Κανε το και βαλε σε οσες συσκευες σου κανουν,Αυτή η διαταξη ονομαζεται lifted ground και σωζει απο θορυβο.....στελνω μια εικονα...τρεις στρωσεις ταινια .
  11. Καλησπέρα φιλε,θυμιζει θορθβο απο διαφορα γειωσης,ο ποιο λογικός και ευκολος αλλα οχι πολιτικα ορθός τροπος να το διαπιστώσεις,ειναι να βάλεις δυο τρεις στρωσεις μονωτικής ταινιας στην γειωση του τροφοδοτικου καλωδίου του υπολογιστή ετσι ωστε το συνολο των συσκευων να παρει την γειωση των υπολοιπων,εαν συνεχισει βγάλε και το τροφοδοτικο του μονιτορ οσο κανει θορυβο......(ειμαι πρωην τεχνικος -ηχοληπτης live.τα ειχαμε δει ολα στην δουλεια μας.)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου