Προς το περιεχόμενο

Albert Παναγιωτό

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Albert Παναγιωτό

0

Φήμη

  1. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του γνωστού έλληνα drummer Αλβέρτου «Albert» Παναγιωτόπουλου, δόθηκε σε κυκλοφορία τον Ιανουάριο του 2004 και περιλαμβάνει οργανικές - κατά πλειοψηφία - αλλά και φωνητικές συνθέσεις του. Ο τίτλος είναι «Visionary World» και αποτελεί παραγωγή της εταιρίας «muse.gr» των Αντώνη Λαδόπουλου και Βασίλη Ρακόπουλου με τη συμπαράσταση και τη συνεργασία της Subways Μusic. Πρόκειται για τη «μουσική έκφραση ενός οράματος για έναν ειρηνικό, πολυφυλετικό κόσμο που καταφέρνει εν τέλει να ζήσει αρμονικά πέρα από τις διαφορές του - ένα όραμα που αναδύεται επάνω από τον κόσμο της βίας και της μικρότητας», όπως σημειώνει ο δημιουργός στο ένθετο. Ως αποτέλεσμα, στις συνθέσεις αυτού του CD υπάρχουν πολλά στοιχεία από διαφορετικές μουσικές παραδόσεις (άφρο, λάτιν, ελληνικές, μεσογειακές, βαλκανικές, ανατολικές) με το ύφος των κομματιών να κινείται σε ποικίλα μουσικά στυλ (Rock, Latin, Jazz, World Fusion, Lounge beat), όλα αυτά, όμως, σε ένα ομοιογενές και αρμονικό μουσικό αποτέλεσμα με εξαίρετα φροντισμένο ήχο. Στην προσεγμένη αυτή παραγωγή συμμετέχουν αρκετοί γνωστοί και σπουδαίοι Έλληνες μουσικοί, όπως οι Βασίλης Ρακόπουλος, Αντώνης Λαδόπουλος, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Αλέξανδρος Ορφανός, Γιάννης Ζευγόλης, Γιάννης Γρηγορίου, Μάνος Θεοδοσάκης κ.ά., οι οποίοι καθοδηγούμενοι από τον Αλβέρτο Παναγιωτόπουλο αποδίδουν έξοχα όλες τις συνθέσεις βάζοντας παράλληλα και το προσωπικό τους ερμηνευτικό στίγμα στο τελικό αποτέλεσμα. Επίσης, συμμετέχει στο τραγούδι η Μαριάννα Ευστρατίου. Το «Visionary World» απευθύνεται σε κάθε ακροατή που επιζητά απολαυστική και ατμοσφαιρική μελωδική μουσική γιά κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας, αλλά και σε κάθε φιλόμουσο που έχει απαιτήσεις από τις εκτελέσεις των μουσικών και των ερμηνευτών.
  2. Οι “Spaceship” φιλοδοξούν να σας ταξιδέψουν με τις μελωδίες τους σε όλο τον κόσμο και να σας εκτινάξουν με το παίξιμό τους στο διάστημα. Είναι ένα νεωτερικό Jazz Rock group, που δημιουργήθηκε από τον ντράμερ Albert Παναγιωτόπουλο, τον κιθαρίστα Νίκο Δημοσθένους και τον μπασίστα Δημήτρη Μπίλλια το 2022. Παίζουν συνθέσεις - τροποποιημένες για τρίο - από τα World fusion cd’s “Visionary World” & “Hyperfly” του Albert, συν μερικές διασκευές. Το Σάββατο 23/12/2023 στο Poetry Bar, Σουλτάνη 4 - Εξάρχεια, σας καλοδέχονται ξανά για μία διαδραστική εμπειρία, με χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!
  3. Ο σύνδεσμος για να ακούσετε τον πρόσφατο και τελευταίο δίσκο του συγκροτήματος είναι: https://www.youtube.com/playlist?list=PLXW4y5-ogfzLIYFspGwjsudqVn8phkKhu facebook page: Altribe
  4. Για όσους θέλουν να ασχοληθούν ή ασχολούνται ήδη με τα τύμπανα, τσεκάρετε το βιβλίο "Ολοκληρωμένη Μέθοδος για Ντραμς" του Αλβέρτου Παναγιωτόπουλου, που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Φ. Νάκας και βρίσκεται στην τρίτη έκδοσή του. Ρυθμικό σολφέζ, Τεχνική, Μουσικά ιδιώματα, Ιδέες για σόλος, Διάβασμα παρτιτούρας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου