Προς το περιεχόμενο

CHIOTOS

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    34
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή CHIOTOS

0

Φήμη

  1. Εδώ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το 3 εσύ το είσαι και παλιός παίχτης του 4? ;D
  2. Όπως επίσης, αφού έχουν ξεκλειδωθεί.. εκατοντάδες χιλιάδες άλλα software, μπορεί να ξεκλειδωθεί και αυτο! ;D
  3. Διαβάζοντας την εισήγηση του op μου δημιουργήθηκε μια εύλογη θεωρώ απορία. Εάν θεωρητικά ίσχυε στο μέλλον απαγόρευση οποιασδήποτε συζήτησης περί "πειρατικού" λογισμικού, στην περίπτωση που κάποιος ζητούσε βοήθεια ώστε να δουλέψει ένα χ πρόγραμμα στον υπολογιστή του, κάνεις δεν θα μπορούσε να ρωτήσει εάν είναι "σπασμένο" ή και να παραθέσει "επί τη ευκαιρία" τις απόψεις του περί κλοπής λογισμικού, πνευματικών δικαιωμάτων κλπ, σωστά;
  4. Αυτό δεν τ καταλαβαίνω.. Ντάξει πες εγω παιζω πάνω σε κατι που εσύ έπαικσες πχ πριν 1 δευτερόλεπτο. Εσυ, που έχεις προχωρήσει πιο μπροστά, πάνω σε τι παίζεις, σε αυτα που δεν έχω παίξει ; ;D
  5. στο να κόψει κάποια πρίμα ίσως,δεν ξέρω, δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με τη λειτουργία των caps ;D
  6. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις :) θα χρειαστεί να κάνω κάποιο shielding στο pickguard? μεσα στο κιτ της gfs έχει οδηγίες wiring; Επίσης μήπως τα 500ρια pots που έχει μέσα είναι πολυ bright και θα χρειαστώ άλλα; Το .022 capacitor που έχει μέσα μπορεί να βοηθήσει σε αυτό;
  7. Έχω μια squire affinity strat της οποίας το pickguard τα ηλεκτρικά και οι μαγνήτες λείπουν και την οποία θέλω να βελτιώσω. Οι μαγνήτες στους οποίους έχω μάλλον καταλήξει είναι οι tonerider blues classic. http://www.tonerider.com/pickups/stratpickups.html Επειδή δεν υπάρχουν ηλεκτρικά στην κιθάρα κ μου κίνησε το ενδιαφέρον το εξής σετάκι απο guitar fetish http://www.guitarfetish.com/Black-3-Ply-Superstrat-PickguardParts-Wiring-Kit_p_105.html που μου φαίνεται ενδιαφέρον απο άποψη δυνατοτήτων και επιλογών. Το πρόβλημα είναι πως η affinity είχε pickguard με 8 τρύπες ενώ αυτο έχει 11.Θα ταιριάξει?Δεν με ενδιαφέρει αν οι παραπανίσιες τρύπες του pickguard μείνουν κενές, απλα αν οι υπολοιπες θα συμπέσουν.
  8. Δεν είναι απόλυτα σχετικό αλλά διαβάζοντας το thread το έψαξα και βρήκα στο youtube ενα παράδειγμα απο έναν αλγόριθμο που προσομοιώνει τρισδιάστατο ήχο.. βάλτε ακουστικά και δοκιμάστε το είναι εντυπωσιακό!
  9. CHIOTOS

    Diablo Swing Orchestra

    Τους έχω ακούσει κανα δυο χρόνια τώρα και είναι οτι καλυτερο και ολοκληρωμένο εχω ακουσει τον τελευταίο καιρο.Πολυ όμορφη ατμόσφαιρα και πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας!
  10. Αν πάρεις Mustang πάντως να προσέχεις γιατι όταν δίνεις γκάζι απότομα φέυγει λίγο η μούρη και στις στροφές φέυγει λίγο το οπίσθιον μέρος λόγω πρωτόγονης πισωκίνησης.. ;D
  11. Άρκει.. εφόσον το αθροισμα των γωνιων ειναι 180 μοίρες αν 2 γωνιες των τριγωνων είναι ίσες 1-1 τότε και η 3η γωνία του ενός θα είναι ίση με την αντιστοιχη του άλλου , άρα θα είναι όμοια ;)
  12. Συγγνωμη έχω μια απορία.. όταν λες οτι έχει sustain 20 secs τι ακριβώς εννοείς?Σε ανοικτη μι μπασο?γιατι απόσο ξέρω το sustain αλλάζει ανάλογα με το που παίζεις..
  13. Το watching over me από Iced Earth όταν έπαιζα ένα τρίμηνο κιθάρα.. μου είχε πάρει 8 ώρες συγκεντρωμένης μελέτης πάνω στην πρώτη μου κιθάρα μια squire affinity strat..
  14. Τι είναι ρε παιδιά αυτο το biasing που ακούω όλη την ώρα απο δώ κ απο κεί?Έχω καταλάβει οτι πρέπει ναχει σχέση με τις λάμπες κλπ αλλα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει :P μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος?
  15. Ξέρει κανείς αν η έκδοση των 50 watt του diezel einstein έχει καμία ηχητική διαφορά με την έκδοση των 100 watt?(εκτός φυσικά απο την έλαχιστη διαφορά στην ένταση)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου