Προς το περιεχόμενο

Andreas.S

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Andreas.S

0

Φήμη

  1. Ο τιτλος τα λεει ολα.. Υπαρχει καποιος που να γνωριζει εναλλακτικο τροπο για να αγορασει καποιος απο thomman?? ??? ??? ???
  2. Τέλεια! η φαση πως λειτουργει ? μονο με τηλεφωνικη / online παραγγελια η μπορω να εμφανιστω και στο μαγαζι να το κανω με τον "φυσικο" τροπο ?? Ο μονος λογος που εχω για να παω μεχρι εκει βεβαια ειναι για να δω τι θα παρω απο κοντα!
  3. Καλησπέρα αδέρφια..υπάρχει κάποιο μαγαζι που φτιαχνει καλωδια και να ειναι αρκετα αξιοπιστο???? Ευχαριστω!!
  4. Andreas.S

    DIY PEDALBOARD ή πεταλιέρα??

    Καταλαβα αδερφε! ευχαριστω παρα πολυ ολα τα παιδια για τις συμβουλες.. Με κατατοπισατε αρκετα! οτι χρειαστω θα ξαναποσταρω! το thread το αφηνω ως εχει να γραψει και να αναλυσει ο καθενας οτι θελει πανω στο θεμα ασχετα απο μενα! Ευχαριστω και παλι.. ;D
  5. Andreas.S

    DIY PEDALBOARD ή πεταλιέρα??

    α οποτε ενα senheizer που εχω κουμπωνει κομπλε.. και τα εφε ειναι τα ιδια ετσι?? Ταυτοχρονα φαση γινεται?? και κιθαρα και μικροφωνο??
  6. Andreas.S

    DIY PEDALBOARD ή πεταλιέρα??

    ΝΑι η τιμη ειναι πραγματι πολυ καλη! Ξερει κανεις αν μπορω να κοτσαρω πανω μικροφωνο ωστε να την εχω και για πεταλιερα μικροφωνου?? Η για εκει χρειαζομαι ειδικο μηχανημα για την φωνη?
  7. Andreas.S

    DIY PEDALBOARD ή πεταλιέρα??

    Και σουπερ πανακριβη ! Να ξαναπω καπου εδω οτι ενισχυτη δεν εχω (15αρης μαρσαλ με εφε, ειναι για παρτυ με καραμουζες) και αν παρω την πεταλιερα δεν θα εχω και λεφτα για ενισχυτη.. Ο φιλος spyros delta πιο πανω με καλυψε σε πολλα και στο οτι δεν χρειαζομαι ενισχυτη (μπορω να κανω φαση με ακουστικα μονο ή και καποια καλα ηχεία).. Απο μια ψιλοερευνα στο θωμα περα απο το pod : http://www.thomann.de/gr/line6_firehawk_fx.htm http://www.thomann.de/gr/boss_gt100.htm ειναι στα ιδια λεφτα ολες, ποια προτεινεται? (απο οτι καταλαβαινω ειστε του Pod ολοι 8) Μου ξεφευγει καποια ή κατι αλλο??
  8. Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες! με βοηθησατε αρκετα! οτι χρειαστω θα σας ξαναπω! ΑΝ σε περιπτση που εμφανιστει καποιος που εχει δουλεψει την καρτα ας μου στειλει εδω να τα πουμε !! Ευχαριστω και παλι!! 8) 8)
  9. Andreas.S

    DIY PEDALBOARD ή πεταλιέρα??

    Spyros Delta μπηκα και ειδα εκανες χαμους :) ;)! ευχαριστω για την κατατοπιστικοτατη προσεγγιση στο θεμα οπως και ολα τα παιδια που εχουν γραψει μεχρι στιγμης! Δυο ερωτησουλες ακομα μονο ;D 1. Τι ειναι το 4c method ακριβως? 2. Προτείνετε 3-4 καλες πεταλιερες ωστε να παω να τις δω.. Φανταζομαι η μια ειναι το pod της line6 πoυ συζηταγαμε προηγουμενως..
  10. Andreas.S

    DIY PEDALBOARD ή πεταλιέρα??

    Οκ νομιζω με εχετε διαφωτισει ηδη αρκετα ωστε να κανω το ψαξιμο μου.. θελω να μου λυσετε μια τελευταια απορια.. Αν θεωρητικα καταληξω σε μια πεταλιερα τυπου http://www.thomann.de/gr/line6_pod_hd500x_b_stock.htm Μπορω να ηχογραφησω πολυ καλα, και να παιξω λαιβ κλπ με την πεταλιερα αυτη καθ' αυτη χωρις την αναγκη ενος καλου ενισχυτη????? ηχογραφω δηλαδη με καποια καλα ηχεια και παιζω λαιβ απο μονιτορ ή ακουστικα.. Το συγκεκριμενο θεμα με καιει γιατι αν πρεπει να αγορασω και ενισχυτη τοτε το μπατζετ μου θα διαιρεθει αρκετα..
  11. Andreas.S

    DIY PEDALBOARD ή πεταλιέρα??

    οκ δεκτο..Τα καταλαβαινω ολα και σας διαβαζω με προσοχη.. Για να καταλαβω ομως αυτο το axe-fx η το kemper πχ. ποια ειναι ακριβως η λειτουργια του? Και καταλαβαινω το σκεπτικο σου οσον αφορα την πεταλιερα αλλα εχω μια απορια.. η VOX TONELAB, εχει 4-5 μπλιμπλικια, κανει 160 και θα παιξω κανα χρονο.. Μια πεταλιερα των 400 ευρω ομως??? αξιζει να πας εκει ?? να τα σκασεις δηλαδη και να παρεις μια πραγματικα πολυ καλη πεταλιερα..?? τι πιστευετε?
  12. Οχι ενισχυτη σοβαρο για ηχογραφηση δεν εχω..ενας 15αρης μαρσαλ με εφε ειναι.. Επισης πεταλια η πεταλιερα ακομα δεν εχω αλλα ειναι στις πρωτες προτεραιοτητες μου να παρω.. Αρα για να καταλαβω πως εχει η φαση.. ::) Συνδεεις πεταλια με κιθαρα και μετα ολα στην καρτα ηχου και απο εκει και μετα κανεις φαση με το προγραμμα ηχογραφησης..σωστα? Η δικια μου καρτα ηχου εχει ενσωματωμενο dsp οποτε ουσιαστικα οτι επεξεργασια στον ηχο κανω τον κανω στον ηχο που ερχεται απο τα πεταλια και την κιθαρα, σωστα? Και υστερα οτι επεξεργασια κανω απο το προγραμμα ηχογραφησης ειναι πανω στο συνολικο σημα που στελνεται απο την κιθαρα, τα πεταλια και την καρτα ηχου?? εεε?? Απο προγραμματα κιθαρας για ηχογραφηση ποιο προτεινετε?? (υπενθυμιζω οτι ειμαι χωρις ενισχυτη και πεταλια)
  13. Andreas.S

    DIY PEDALBOARD ή πεταλιέρα??

    Σιγουρα εχω διαβασμα γιαυτο και και..ρωτωντας πας στην πολη :P .. Αλλα γιατι ομως υποστηριζεις diy pedaloboard και οχι πεταλιερα ετοιμη ??? Μηπως η τελικη επιλογη περα απο τον ηχο ή την κα..λα να πατας πολλα κουμπακια με τα ποδια σου, η το ποσο portable ειναι κατι η οχι, εχει να κανει κ με το τι μουσικη θες να παιξεις? Εγω παντως σαν ηχους θελω να εχω ενα αρκετο variety και να τους φτιαξω εγω οσο γινεται..τωρα βεβαια κατι μας ειπες, θα μου πειτε απο οτι καταλαβαινω αλλα οκ :P .. Για τα custom πεταλια (περα απο εταιριες δηλαδη) τι γνωμη εχετε?
  14. Andreas.S

    DIY PEDALBOARD ή πεταλιέρα??

    για να κανω την ερωτηση του χαζου τωρα ::) Υπαρχουν αναλογικα και ψηφιακα πεταλια?? Και αν ναι, τι τα διαχωριζει ουσιαστικα ( σε ηχο, τιμη, αποδοση κλπ)? Επισης μια πεταλιερα ειναι ψηφιακη απο οτι καταλαβαινω με μαζεμενους πολλους ηχους. σωστα? Τελος οταν λες πλαι πλαι, εννοεις ξεκιναω πχ. απο το delay, κολλαω διπλα το drive, μετα το booster και στην ολη διαδικασια βλεπω τι μου κανει και τι οχι? Καλα τα παω μεχρι τωρα?
  15. Andreas.S

    DIY PEDALBOARD ή πεταλιέρα??

    ισως ειναι και πιο παλιος ;D ... προφανως δεν περιμενω να καταλαβω διαφορα με αυτον αλλα λογω και της μουσικης που θελω να παιξω (ενα μιγμα post rock / ambient / trip hop βασισμενο στην ηλεκτρονικη μουσικη) σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερο να παω στην πεταλιερα / pedalboard και να αφησω τον μεγαλο ενισχυτη γιατι δεν μου χρειαζεται και πολυ..τουλαχιστον αμεσα δηλαδη συνδεω την πεταλιερα με την κιθαρα και μετα με την καρτα ηχου και τα βγαζω ολα απο ακουστικά ή απο καλα ηχεία (για recording).. και ετσι γραφω και κανω και προβα ή λαιβ χωρις ενισχυτη. Εχω σκεφτει κατι λαθος? ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου