Προς το περιεχόμενο

Pepe_13

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    46
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Pepe_13

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, μετά από μία ανακαίνιση στο σπίτι, υπάρχει περίπτωση τα μονιτορ να τοποθετηθούν σε ένα γραφείο το οποίο είναι δίπλα (σχεδόν κολλημενο) με το καλοριφέρ. Πρόκειται αυτό να τους δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα ακόμα και μακροχρόνια? Η απόσταση του γραφείου είναι 1.5-2 πόντοι και του μόνιτορ γύρω στους 3-4. Ευχαριστώ πολύ :)
  2. Καταρχάς ευχαριστώ για τη βοήθεια σας..Ο ήχος δεν παίζει και το κοντραστ επειδή το πειράζω και μόνος μου το δοκίμασα πρώτο..και reset έχω κάνει στα τυφλά αλλά και πάλι τίποτα..οπότε ή το ανοίγω ή το πάω στο service..εγγύηση δυστυχώς δεν έχω..οπότε περιμένω να δω την τιμή :-\
  3. καλησπέρα, είχα αφήσει για λίγη ώρα το pc2 στην πρίζα και όταν επέστρεψα ήταν ανοιχτό χωρίς όμως να δείχνει τίποτα η οθόνη. Αφού το έκλεισα και το ξαναάνοιξα, το ίδιο πρόβλημα παρέμεινε, δηλαδή να φωτίζεται η οθόνη, χωρίς να έχει κάποιο κείμενο, χωρίς να ακούγεται ήχος παρότι κατα την εκκίνηση όλα τα leds φωτίζουν κανονικά. Όποιος ξέρει κάτι ή του έχει τύχει κάτι παρόμοιο αν μπορεί ας βοηθήσει.. Ευχαριστώ ;D ;D
  4. Καλησπέρα ;D Τις απόψεις σας πάνω σε αυτά τα 2 συνθ, διαφορές που έχουν/δεν έχουν και αν μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλήξω σε κάποιο τελικά :) Άρχισα να ασχολούμαι πρόσφατα με πιο ηλεκτρονικές καταστάσεις οπότε δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στον τομέα αυτόν..Όσο μπορείτε να με βοηθήσετε.. Ευχαριστώ :)
  5. Μα στο ΑΧ7 πια δεν πληρώνεις την αξία του αλλά την μελλοντική σπανιότητα + ζήτησή του, λόγω της διακοπής της παραγωγής του. Δες το και ως επενδυση :) :) Κάτω απο 900 (μαζί με μεταφορικά) δεν πρόκειται να το βρεις, ενώ καινούργιο δεν υπάρχει. Το δικό μου, μετά από ένα χρόνο που το είχα, το πούλησα πριν 2-3 μήνες 250% επι της τιμής που το είχα αγοράσει. Βέβαια παρατηρώ ότι η τιμή του απο το καλοκαίρι (που είχε φτάσει να πουλιέται γυρω στα 1200-1500) και μετα αρχίζει να πέφτει φτάνοντας τώρα σε τιμές που κυμαίνονται απο 800 μέχρι 1000.. Η αξία του βέβαια δεν είναι ανάλογη της σημερινής τιμής του σε καμία περίπτωση. Γενικά δεν αξίζει, δεν θα το αγόραζα ουτε για 200 ευρώ, αφού κατά τη γνώμη μου είναι ίσως το χειρότερο κοντρόλερ που υπάρχει!! :P Αν το θες λογω του ιδιαίτερου ρόλου του και εχεις την δυνατότητα να διαθέσεις αυτό το ποσό πάρτο. Ισως βγεις χαμένος αφου δύσκολα θα ανέβουν και πάλι οι τιμές αλλα έχει κατι το διαφορετικό που μπορει να θέλεις. Η γνώμη μου πάντως είναι ότι προκειται για πεταμένα λεφτα!! ;D ;D
  6. http://www.noiz.gr/index.php?topic=158975.0 είναι ακριβώς σαν καινούργιο!
  7. Στουντιο Εσώτερον στη Δάφνη κοντά στο σταθμό του μετρό. ΤΗΛ. 210 9327110
  8. Δυστυχώς φίλε μου.. Αυτό είναι ένα πρόβλημα όλων των keystation61.. Δεν μπορουν να συνδεθούν με ρακ ή άλλο συνθ.. :-\ Και το δικό μου ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε.. και νόμιζα οτι έφταιγε το συνθ.. Έκανα πολυ καιρο να το καταλαβω οτι φταιει το keystation και υστερα απο πολυ search στο ιντερνετ βρηκα και αλλους που ειχαν το ιδιο προβλημα. Δεν ξερω αν και πως διορθωνεται, πάντως σου προτείνω να αλλάξεις κλαβιέ.. Δεν έχει και καλη αισθηση εδω που τα λεμε :-\
  9. Το πεταλι σου δεν είναι συμβατό με τα πλήκτρα σου, δηλαδη έχουν διαφορετικό Polarity. Υπάρχουν καποια πετάλια που εχουν την δυνατοτητα να αλλάζεις polarity και ειναι συμβατα με όλες τις μαρκες. Ψαξε στο πλαι καπου αν εχει εναν διακοπτη οπου μπορεις να αλλαξεις το polarity και να λειτουργεί κανονικά. Αλλιώς πρεπει να αγορασεις αλλο sustain pedal.
  10. Μιας και εχει περασει σχεδον μισος χρονος :D τι θα έλεγες για ένα μικρό review απο το TR?? Ε, αγαπητέ Alchemist ? :lol: Α, σκεφτομαι να δωσω το τρινιτυ το ρακ μου, και να παρω και εγω TR 61 8) Νομιζω ειχες το τρινιτυ-ρακ παλιοτερα, οπότε η γνώμη σου για το αν αξίζει να πουλησω το τρινιτυ για το ΤΡ με ενδιαφέρει και μετράει (πολύ) :wink: Thanks, εκ των προτέρων :)
  11. Να προσθέσω ότι η κλασσική παιδεία δεν βοηθάει μόνο στην τεχνική, αλλά κάνει τον μαθητη να κατανοεί τι παιζει :wink: Και αυτό το θεωρώ πολύ, μα πάρα πολύ σημαντικό :wink:
  12. Pepe_13

    Dream Theater

    Μόλις ακουσα το Dark Eternal Night και κατεληξα στα εξης: Οι Dream Theater έχουν καταντήσει να γραφουν/παιζουν κουλαδες, απλα για να ειναι κουλαδες. Αντίθετα, παλαιότερα είχαν και ουσία.* Όσο για το άλλο θέμα, θεωρώ το παίξιμο του Moore πιο εφευρετικό, καθώς και το δέσιμο και το πως κολλαγε στην μπαντα μοναδικό. *μην τσακωθείτε για αυτο εδώ, δν ήθελα να βγει τοσο απολυτο, αλλα δν μου ερχονται βραδιατικα οι λεξεις να το πω διαφορετικα :lol:
  13. Pepe_13

    Dream Theater

    Διαβαζετε λιγο πιο προσεκτικα τι γραφουν οι αλλοι ρε παιδια. Δεν συγκρινα πουθενα τον Lord με τον Ρουντες. Απλα τον ανεφερα :wink: Αγαπημενο μου συγκροτημα ειναι οι Theater, μαζί με Floyd βεβαια και τους έχω σε τεραστια εκτιμηση. Και ναι, ειναι απιστευτοι μουσικοι. Ο Moore έδινε κατι το διαφορετικό στους τότε Theater παντως. Α, και ξεκολλήστε λιγο, δν ειναι και εξωγήινα αυτα που παιζει ο Rudess (τουλαχιστον στους Theater) :roll:
  14. Pepe_13

    Dream Theater

    Στα τελευταία αλμπουμ το μόνο που ακούω τον rudess να κάνει είναι να παίζει ακριβώς τα ίδια με τον Petrucci. ¶ντε και να ρίχνει και κανένα σόλο με ανεβοκατεβασματα για αλλαγη :roll: Δε λεω, ωραία τα liquid tension ωραίο και το scenes :wink: από εκεί και πέρα όμως τα συνθ parts στους θίατερ :roll: οσο για το άλλο, τι να πει π.χ. και ο καημένος ο Lord μονο με ένα ηχο επαιζε :lol: :lol: Και ενα κουιζ για το τελος: Ο Ρουντες λεει στο πουλ μι αντερ χρησιμοποιεί 18 διαφορετικους ήχους :lol: :roll: :roll: οποιος τους βρει κερδίζει λινκ απο βιντεακια που ο φιλος μας ο rudess καταστρεφει το ομορφο παιξιμο του moore στα παλια κομματια, με την επειδιξιομανια που τον διακατεχει :roll:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου