Προς το περιεχόμενο

Nefeli.kom

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    30
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Nefeli.kom

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο αν γνωρίζετε, για να γίνει η μεταφορά ενός πιάνου, ο αέρας και η βροχή είναι απαγορευτικες συνθήκες; Τα πιάνα στη μεταφορά δεν αμπαλαρονται με κάποιο προστατευτικό ίσως; Δεν τα κρατάει ένας δύο άνθρωποι στο ανυψωτικό για σιγουριά; Φαντάζομαι η υγρασία δεν προλαβαίνει να εισχωρήσει στο ανέβασμα. Δεν ξέρω πως ακούγονται οι ερωτήσεις μου, μπορεί να έχουν και βάση, πάντως εμένα μου φάνηκαν τραβηγμενα αυτά που άκουσα και θέλω την εμπειρία σας. Φυσικά αναφέρομαι σε όρθιο πιάνο.
  2. Sami έχεις δίκιο, τα γνώριζα αυτά που είπες, το πιάνο το είδα και το έπαιξα μαζί με την καθηγήτρια μου, η οποία το βρήκε εξαιρετικό. Είναι σχεδόν αχρησιμοποιητο, σε σπίτι χωρίς υγρασία και διατηρημένο άριστα, πιστεύω σπάνια βρίσκει κανείς τέτοια ευκαιρία. Το ηχείο του είναι αρκετά ψηλο έχει γεμάτο ήχο. Νικόλα, το Krauss είναι αντίκα; Πες μου λίγα λόγια γι' αυτό. Αυτό για την ενοικίαση πιάνου δεν το ήξερα! Ευχαριστώ για την πληροφορία! -Όσο ζεις μαθαίνεις- :D
  3. Στην κατηγορία του, Sami, το συγκεκριμένο πιάνο είναι εξαιρετικό. Και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν ο,τι καλύτερο σε αγορά μπορούσα να κάνω τελικα. Σε ευχαριστώ.
  4. Πάνο σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ποτέ δεν είναι αργά για κάποιον που ακόμα ψάχνει! Αν και το έψαξα πάρα πολύ με τα ηλεκτρικά και το συγκεκριμένο θέμα εδώ είναι γεμάτο χρήσιμα στοιχεία, μου προέκυψε μια πολυ καλη ευκαιρία για ένα ακουστικό πιάνο και το προτίμησα. ;) Καλημέρα!
  5. Υπάρχει κάποιος που να έχει παίξει, ακούσει ποτέ ένα Bohemia ; Θα ήθελα πληροφορίες και κριτικές για ποιότητα, ήχο, πλήκτρα κλπ. Επίσης θα με ενδιέφερε συγκεκριμένα οποιαδήποτε πληροφορία για ενδεχόμενη αντιπροσωπευτικη τιμή ενός όρθιου ακουστικού Bohemia 122 demichippendale του '96 ελάχιστα χρησιμοποιημενο, όπως και η σημερινή του τιμή καινούριο.
  6. Συγγνώμη για το μπέρδεμα στο θέμα :) είμαι καινούρια και χρειάζομαι και σε αυτό βοήθεια, οπότε θα ανοίξω καινούριο, ευχαριστώ Σταύρο! Εντελώς τυχαία μου προέκυψε μια πρόταση φίλου για το δεύτερο πιάνο του που μένει αχρησιμοποιητο Sami και καθώς δεν έχω ιδέα και βλέποντας πόσες συμβουλές μου δώσατε, ήξερα ότι θα έχετε σίγουρα να πείτε κάτι. Το πιάνο θα το δω από κοντά με την δασκάλα μου την επόμενη βδομάδα, το ίδιο μου είπε κι εκείνη, ότι θέλει να το δει από κοντά, να το παίξει, να το ακούσει, κλπ. Πέρα από αυτό, σαν μάρκα πιάνου, ποιότητα, ήχο, κλπ, δεν το γνωρίζω καθόλου (μάθημα κάνω σε PETROF και είναι το μόνο που έχω δει ποτέ! ) όπως επίσης δεν γνωρίζω τι κάνει ένα ακουστικό πιάνο να είναι καλό. Θα ανοίξω θέμα όμως και θα μάθω κάτι παραπάνω για τα Bohemia λογικά. Πάντως ευχαριστώ και πάλι! Είστε φοβερή ομάδα!
  7. Λοιπόν, αλλάζω κλίμα, θέλω γνώμη για όρθιο ακουστικό Bohemia 122 demichippendale του 96 ελάχιστα χρησιμοποιημενο στις 2.500.
  8. Και κάτι ακόμα, σε περίπτωση βλάβης που πρέπει να το στείλεις πίσω μέσω thomann, έχετε υπόψη σας την διαδικασία; Οποίος γνωρίζει ας μου πει εδώ, αλλιώς ίσως θα ήταν καλύτερα να ανοίξω καινούριο θεμα;
  9. Μάλιστα.. Ενώ αν το πάρει κανείς από αντιπρόσωπο στο φέρνουν εκείνοι το στήνουν και έτοιμο.. Τυχεροί εσείς στα κέντρα.. Ευχαριστώ και πάλι παιδιά.
  10. Μία απορία που μου δημιουργήθηκε, έστω ότι κάποιος παραγγέλνει από thomann..μετά τι γίνεται; Στο στέλνουν με μεταφορική; Ποιος το στήνει; ??? ??? ???
  11. Δίκιο έχεις, η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από τον ποιοτικό ήχο πιάνου και το όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό κλαβιέ.
  12. Ναι το ανέβασα, γι'αυτό είπα προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω, γιατί από τα όσα διάβασα πολλοί συγκρίνουν τα Roland με όοοολα τα υπόλοιπα και κυρίως αυτό το μοντέλο. Ο Tim είπε τα καλύτερα και για το http://www.thomann.de/gr/roland_rp_401r_cb.htm πιο οικονομικό. Επίσης καλή επιλογή λογικά.
  13. Και μετά από πρόταση του Stoyo και ολοήμερη διαδικτυακή έρευνα τα καλύτερα (συγκριτικά πάντα) λέγονται για τα Roland, λογικά θα συμφωνήσετε.. Και προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω τελικά εκεί που αξίζει. π.χ. Roland HP-504
  14. Και μετά την συμβουλή του Stoyo για το google search διάβασα με έκπληξη αυτά για τα CLP :-\
  15. Δίνω δίκιο και στους δυο! Ορίστε, μου ανοίγετε τα μάτια :o Stoyo καλή κίνηση ;) θα το κάνω! Ευχαριστώ!
  16. Σαμι κράτησα οσα μου είπες, ήσουν αναλυτικότατος και ευχαριστώ! ;) Όσο για τα yamaha, ξανά λέω, έχω αρμόνιο πολλααααα χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα! Στην αρχή πήγαινα καρφωτα για yamaha χωρίς δεύτερη σκέψη. Ώσπου άκουσα για σκληρά πλήκτρα και ότι θεωρούνται ακριβά παραπάνω από το όσα προσφέρουν αε σύγκριση με άλλα της ίδιας κατηγορίας. Επομένως εφόσον με τα ίδια χρήματα παίρνω πχ. Roland ποιοτικά καλύτερο γενικά, την πρώτη μου σκέψη την άφησα στην άκρη. Αν έχω κάπου λάθος από αυτά που κατάλαβα περιμένω σχόλιο!
  17. Πληκτρολόγε διάβασα κάθε σχόλιο του Τιμ. Πολύ κατατοπιστικός ο τύπος. Εκθιάζει το Roland RP401R και τα Kawai που είπες κι εσύ. Και καθώς είμαι ακόμα στη γύρα, σήμερα εκτός από τα suzuki (fail..) οι άλλες δύο προτάσεις (από άλλο άτομο) ήταν για Roland Kawai. Κι επειδή δεν με βλέπω να πηγαίνω Θεσσαλονίκη να ψάχνω μαγαζί να τα δοκιμάζω, μάλλον θα πάω με τα στατιστικά. Και πάλι ευχαριστώ για την προτελευταία-τελευταία κουβέντα σου :) ;) :D ;D Καταρράκτη-Κ, εδώ παιδεύω τόσο την αγορά του δεύτερου οργάνου μου.. για το τρίτο θα το συζητάμε βδομάδες! έχε με στο νου σου ::) :P
  18. Έλα μην γελάς! Σε παρακαλώ ::) :-[ Μου πρότειναν, ρωτάω, μαθαίνω. Αν δεν ρωτήσω εδώ τους καλλιτέχνες μας ποιον θα ρωτήσω...
  19. Οοο ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση! Χρήσιμη και αυτή. Ερώτηση: για suzuki τι λέτε;
  20. Ποπο! Too much information! Καλημέρα συμφορουμιτες! Εντάξει, δεν θέλω να σας κουράσω άλλο, ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες, εύκολη απάντηση ξέρω δεν υπάρχει, υπάρχει σωστή προσωπική επιλογή. Ελπίζω ότι θα έχω νέα σύντομα! ;D
  21. χαχαχα! Την έχω δει πριν πολλά χρόνια, από μακριά ;D Για τώρα δεν παίζει επίσκεψη, πολλή δουλειά, πολύ μακριά (Κομοτηνή) και πολύ βιάζομαι να το αγοράσω επιτέλους!! Και μη μου τα γυρνάς τώρα! Χθες που είπες τα καλύτερα για Kawai. Με μπερδεύεις.
  22. Πληκτρολόγε...από αντιπροσωπίες εδώ που μένω βρήκα μόνο για yamaha, korg και kurzweil. ??? για τα οποία ήδη μου είπες κάποια πράγματα..
  23. Χμ! Να κάτι που δεν θα μπορούσα να το ξέρω. Σε ευχαριστώ! Αμέσως αμέσως μπήκαν μερικά Χ.
  24. Μανώλη το καλύτερο είναι αυτό που λες, και τότε θα είχα λύσει και τις απορίες μου, αλλά είμαι σε επαρχία και αυτό είναι δύσκολο, ούτε τα εδώ επώνυμα καταστήματα που πήγα είχαν τα όργανα για τα οποία συζητάμε.. Οπότε και πάλι θα πω, πως θα μου χρησίμευε η γνώμη όσων είχαν την ευκαιρία να τα έχουν.. Η δασκάλα μου, μου πρότεινε ένα Korg (δεν θυμάμαι μοντέλο τώρα) στο οποίο έχει παίξει η ίδια.. περιμένω νέα της άλλωστε και θα σας πω εντυπώσεις για να το προτείνω και σε άλλους που ψάχνουν όπως εγώ. Μέχρι τότε, συλλέγω πληροφορίες ;)
  25. Νικόλα επειδή ακριβώς δεν έχω καμία εμπειρία σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ κάποιους που έχουν ήδη και μπορούν να συμβουλέψουν εμάς τους πρωτάρηδες :) Μανώλη, χαρά μου να μου προτείνετε κι άλλους κατασκευαστές εσείς που έχετε παραπάνω γνώσεις!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου